luni, 19 aprilie 2010

Dezvoltare accentuata a campionatului national in 2010-2011

Este un rezultat al eforturilor depuse de Constantin Ardeleanu (in principal), alaturi de Vali Fatu si de mine.
La anul va fi prima data cand Campionatul national isi va merita numele, deoarece ca sa fie "National" trebuie sa participe la el minim 5 judete.
Astfel anul viitor vom avea in Divizia B echipe din Galati(jud. Galati), Miercurea-Ciuc(Harghita), Sf. Gheorghe (Covasna) si promisiuni ferme din Vaslui si Bacau.
Incercam ca convigem si brasovenii si, dupa terminarea campionatelor, sa plec intr-un turneu prin sudul si vestul tarii, ca sa putem atrage echipe si de acolo.
la anul divizia B va fi regionala, vor fi grupe pe criterii geografice, iar primele echipe din fiecare grupa(poate mai multe din Bucuresti/Cernavoda) vor disputa un turneu Play-Out, pentru calificarea in Divizia A.
De asemenea impreuna cu dl. Ardeleanu incercam sa infintam Asociatia proprietarilor de sali de bowling, care va fi foarte benefica economic pentru ei, prin cumularea intereselor la achizitii si servicii de orice fel, si va ajuta foarte mult la crearea unei civilizatii si culturi a bowlingului, pregatirea corespunzatoare a personalui etc
Deasemenea pentru bowlingul competitional va fi un progres, prin posibilitatea organizarii unor competitii de masa (Cupa Romaniei) si sustinerea bowlingului de performanta.
Dar e un proces in derulare, pana luam conctact cu marea majoritate a proprietarilor mai dureaza.
Deocamdata TOTI cei cu care am vorbit sunt interesati.
Bowlingul BoBo din Sf. Gheorghe organizeaza un Open in ultima saptamana a lunii mai, Iar la Miercurea Ciuc se va organiza un maraton de 24 de ore- nu stiu inca amanuntele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu