luni, 19 aprilie 2010

Galati si Sf. Gheorghe

La Galati am avut 24 de studenti la bowling in 5 serii a cate 2 ore fiecare.
Initial trebuiau sa fie 15, dar pana la urma s-a creat un "bulgare de zapada" .
Experienta a fost foarte obositoare, de la ora 13 la 23 in continuu, cu pauze de 10 minute.
Studentii au avut intre 18 si 51 de ani, iar experienta lor in bowling varia de la 0(a fost o fata care nu jucase niciodata bowling!)pana la 7 ani.

Clinica de bowling a fost ceruta expres de patronul centrului- Dragos Teodoru, care se alatura astfel unei liste din ce in ce mai lungi a celor care privesc comtetitiile ca pe o deschidere necesara.

Exista la Galati un jucator cu perspective de performanta(si altii, dar el se detaseaza)- Doru Grigore, care a facut si medii de peste 200 si care a invatat extrem de repede release-ul, pe care l-a exersat apoi vreo 4-5 ore...

Si mai exista si un caz iesit din comun, un jucator de 50 de ani, care se apucase de 3 luni si dadea zilnic jocuri peste 200, scorul lui maxim fiind deja 260:
"am legat cate 8, cate 6 "
"trebuie doar sa am incheietura puternica, sa o invart bine"
"nu vrei sa jucam pe 500 de euro?"
n-a vrut sa invete nimic: "daca ma tine incheietura bat pe oricine, eu am venit sa joc, nu sa invat!"
apoi m-a invitat la inaugurarea noului lui vapor de pasageri, care va fi peste cateva saptamani.
mai jos sunt cateva fotografii- cu centrul de la Galati, cu viitoarea echipa - Doru este cel de jos, cu patronul complexului- Dragos, cu centrul de la Sf. Gheorghe (instalatii cu sfori AMF in stare foarte buna, cu radar pt. viteza) si cu avizierul Ligii din Sf. Gheorghe- 14 echipe(de fapt sunt 18, dar numai 14 cred ca au fost active)




3 comentarii: