luni, 24 mai 2010

Clasament medii la sfarsit de sezon

Mai jos aveti clasamentul dupa medii la sfarsit de sezon.
dupa regulament primii trei din clasamentul jucatorului anului si primii 7 din clasamentul mediilor sunt eligilibili pentru lotul national largit de 12 jucatori, alturi de 2 jucatori nominalizati de mine.
daca unul dintre jucatori declina prezenta la nationala, vor fi luati in considerare urmatorii din clasamentul mediilor.
pana obtin acceptul/refuzul tuturor celor vizati, lotul este format din cei marcati cu galben, fiindca primii trei din jucatorul anului sunt peste tot in primii 10 din clasamentul mediilor.
cei care nu au minim 40 de partide/an nu sunt eligibili, conform regulamentului.
dupa ce se definitiveaza cei 10, ii voi nominaliza si pe ceilalti 2.
lotul va fi aprobat de Prezidiul FRPB.
lotul masculin va fi pregatit de antrenorul suedez, care va nominaliza si lotul final de 6 jucatori.
Clasamentul jucatorului anului va aparea peste o zi-doua si va fi definitivat inainte de inceputul sezonului urmator, dupa ce se desfasoara si campionatele mondiale/europene.
Pentru juniori si senioare nu exista deocamdata buget, asa ca loturile vor fi stabilite si ramane de vazut daca putem obtine sponsorizari.
lotul masculin depinde de finantarea obtinuta de dl. Grecu.

pana acum a declinat participarea Robert Lupu,iar cu Mihai Ionescu urmeaza sa vorbesc maine, dar mi-a spus in repetate randuri ca nu-l intereseaza.
la fel si Catalin Antimirescu (daca va fi cazul).



Un comentariu:

  1. am zis ca nu ma intereseaza daca nu se face SELECTIA corect ca anii trecuti.daca se face dupa medii si se joaca corect,atunci hai sa vedem cum sta treaba.stim bine cum s-a procedat anul trecut cum s-au facut criteriile praf. Catalin Antimirescu.

    RăspundețiȘtergere