miercuri, 5 mai 2010

Sedinta Prezidiului FRPB din 5 mai

S-a analizat contestatia clubului CFR si s-a constatat ca nu a platit taxa pentru apelul catre Prezidiu.
s-a constatat ca nici pentru contestatia initiala, a d-lui Calagiu, nu s-a platit taxa de contestatie.
s-a judecat cauza pe fond, s-a constatat ca nu a fost prezentat junior la Nationalele individuale, conform regulamentului, lucru recunoscut de dl. Norea, care si-a aparat cauza mai bine de o ora.
in final s-a decis in unanimitate ca penalizarea sa ramana, conform regulamentului.
astfel clasamentele provizorii au devenit finale si au fost omologate.
s-a stabilit ca de acum inainte sa nu mai fie luata in considerare nicio contestatie care nu e facuta in 24 de ore si care in 72 de ore nu are achitata taxa de contestatie de 250 de lei la FRPB.
de la bowling au participat 2 membri in Prezidiu - eu si cu Cristi Calagiu, iar de la popice 6 reprezentanti.
odata cu plecarea prin disponibilizare a d-nei Raluca Nadasean eu voi presta voluntar activitate la sediul FRPB, ca sa compensam lipsa de personal.

7 comentarii:

  1. Cum sa se judece corect o cauza cind acuzatorul e si pe post de judecator ? In cazul nostru Dl. Cristi Calagiu nu avea ce sa caute in Prezidiu. Atunci de ce nu l-ati pus in Prezidiu si pe Dl. Norea? A fost acuzat Clubul CFR de nerespectarea regulamentelor. Acum nu se incalca regulamente? Atunci mai putem vorbi de corectitudine? Unde? Pe ce planeta? In ce tara? Ca aici in Romania.....

    RăspundețiȘtergere
  2. pai s-a judecat corect:
    contestatia lui Calagiu a fost considerata neregulamentara.
    deasemenea neprezentarea juniorului.
    si la sedinta nu aveam acuzator(termenul asta e luat de prin filme, nu?) ci se judeca contestatia CFR la decizia Comisiei de Apel. era o cauza intre CFR si Comisia de Apel.
    CFR nu a depus taxa, s-a trecut peste asta, s-a discutat pe fond si s-a decis ca CFR-ul a incalcat regulamentul.
    se poate mai clar?

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum comentam degeaba;decizia a fost luata, corect sau nu (depinde daca vezi paharul plin sau gol), tu spui ca a fost o decizie corecta, eu spun ca Dl. Calagiu nu avea dreptul sa fie in acel Prezidiu, ca CFR-ul sa aiba o sansa cit de mica sa i se faca dreptate.Daca acea contestatie a d-lui Calagiu a fost neregulamentara, toate discutiile ulterioare nu-si mai aveau rostul. Pentru ca totul a plecat de la acea contestatie neregulamentara.Comisia de competitii nu s-a sesizat decit in urma contestatiei neregulamentare si tot ce a urmat a fost legat de acea contestatie.Daca inlaturi cauza, dispare efectul. Daca-ti ia foc casa de la un scurt-circuit si tu ai fi reparat la timp acel scurt-circuit, nu-ti mai lua foc casa; e o exprimare mai plastica, dar n-am gasit alta pe moment.Ca CFR-ul nu a trimis junior la individuale e un fapt concret.S-a intimplat dintr-o interpretare a regulamentelor pe care voi o considerati gresita. Noi consideram ca nu-i asa. Dar cine sa ne asculte pe noi? Regulamentele le faceti voi cum vreti, le interpretati cum vreti, le aplicati partinitor in functie de interese mai mult sau mai putin meschine. Asa ca ce ar mai fi de zis ? Daca la Open echipa North Star ia vreun loc pe podiumul de premiere atunci a meritat tot acest circ;dar nu vad cum sa se intimple asta; doar daca se retrage una din celelalte 3 echipe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva: Dl. Vali ati auzit de termenul "conflict de interese"? Acest termen nu-i auzit din nici un film.Dl Calagiu s-a aflat intr-un conflict de interese gasindu-se in Prezidiu, deoarece interesul lui era sa sanctioneze CFR-ul, ca sa plece echipa lui la Open. Ce este atit de greu de inteles?Voi chiar nu sesizati hilaritatea acestei situatii? Ar fi fost de risul curcilor, cu Cristi Calagiu in Prezidiu sa i se dea dreptate CFR-ului. Pai cum sa voteze ca nu a fost incalcat regulamentul, cind el este initiatorul acestui circ?

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce D-le Vali Piros nu dati unda verde si celorlalte 2 comentarii precedente? M-am exprimat corect, sunt punctele mele de vedere, n-am jignit pe cineva in mod special, intr-un cuvint m-am exprimat onorabil.
    O parere personala : Daca D-l Calagiu ar avea verticalitate, stiind ca echipa lui a ajuns la Open din mila cuiva,si nu prin prisma rezultatelor, mai bine nu s-ar prezenta. Sa vedem in acest an Openul jucat cu 3 echipe.

    RăspundețiȘtergere
  6. votul a fost unanim.
    iar pozitia Presedintei Federatiei si Secretarului, precum si a tuturor celor din Prezidiu a fost identica.
    in plus la bowling, in Subcomisii si la Comisia de Apel 10 din cei 11 care s-au exprimat au avut aceeasi parere, iar unul s-a abtinut.
    trebuia numai putina bunavointa si 40 de lei.
    dar dl. Norea a ales o solutie personala, dupa o interpretare originala.
    pentru asta sufera toata echipa CFR.
    incercati sa reflectati mai mult la cauze, nu la efecte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toni, eu nu inteleg un lucru... Te iei de Cristi ca mai bine nu s-ar prezenta si asa mai departe... Dar nu intelegi un lucru... CFR-ul A INCALCAT REGULAMENTUL, v-a durut sa nu zic unde ca toti ceilalti l-au respectat si au trimis junior, dar acum vreti dreptate. CE DREPTATE? CUM SA I SE FACA CFR-ului dreptate daca nu se poate asa ceva pentru ca penalizarea este corecta?????? Hai sa lasam discutiile aberante si pe langa subiect si sa ne vedem fiecare de treaba. O seara buna!

    Bogdan P

    RăspundețiȘtergere