duminică, 30 mai 2010

RBS Romania a adjudecat trofeul Fara Cravata Bowling Cup 2010



colegul nostru Nistor Andrei a facut parte din echipa castigatoare.
castigatoarea de anii trecuti, First Team( Costin Preda si Andreea Baducu inclusi) au iesit doar pe 4. mai jos aveti comunicatul oficial al organizatorilor.


Miercuri, 17 mai, pe pistele de bowling a avut loc confruntarea finala intre companiile care au aderat si in 2010 la valorile promovate de Fara Cravata. RBS Romania a ocupat locul I, urmata de BRD Sogelease pe locul II, iar locul III a fost adjudecat de AdVenture. Felicitam toti participantii, indiferent de etapa parcursa.

Cea de-a patra editie a Fara Cravata Bowling Cup a avut alaturi companii din toate domeniile de business: AdVenture – echipa The Dudes, Document – echipa YOP (Your Office Partner), Biroul de Credit – echipa Credit Angels, BRD Sogelease – echipa Sogelease 1, Vilau & Mitel – echipa DreamTeam Revival si echipa V & M.I.5, RBS Romania – echipa Royal Bank of Scotland 1 si echipa Royal Bank of Scotland 2, Webstyler – echipa Webstyler, First Advertising Agency – Firsteam. In toamna, lansam provocarea Fara Cravata la laser tag, inca un prilej de distractie si networking pentru companii. Mai multe detalii pe www.faracravata.ro.

Multumim partenerului Fara Cravata de anul acesta, Max-Relax On-Site Chair Massage, care a oferit premiile pentru castigatorii locului I, II si III. Compania Max-Relax va ofera solutia pentru a creste eficienta angajatilor si a le diminua stresul acumulat la locul de munca: masajul la birou sau On-Site Chair Massage. Sedintele de masaj sunt efectuate de kinetoterapeuti la locul de munca, peste haine, cu ajutorul unor scaune speciale. Serviciul On-Site Chair Massage se preteaza si la diverse evenimente: conferinte, seminarii, lansari, teambuilding-uri.

Participarea la un eveniment Fara Cravata reprezinta pentru companii intarirea si reafirmarea orientarii culturii organizationale catre deschidere, comunicare, fairplay in relationare, management conform principiilor unei bune politici de personal si consolidarea imaginii de echipa tanara, dinamica, competitiva in orice situatie! 2010 este al cincilea an in care companiile adera la valorile Fara Cravata, singura instanta din Romania care premiaza echipa ca motor al companiilor.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va rugam accesati site-ul Fara Cravata sau scrienti-ne pe
inscrieri@faracravata.ro; www.faracravata.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu