miercuri, 22 decembrie 2010

Sedinta Comitetului executiv al FRPB

a avut loc ieri, deorece nu s-a intrunit numarul necesar de membri pentru sedinta de Prezidiu.

- s-a stabilit data Adunarii Generale a FRPB pe 23 martie

- s-a aprobat cererea de finantare catre minister - s-au cerut fonduri de aprox. 1.150.000 lei, 900.000 de lei de la bugetul de stat plus 260.000 din veniturile proprii ale ministerului- cheltuieli materiale sportive si antidoping .
- anul acesta s-au primit de la minister cca. 448.000 lei, din care 64.000 pentru cheltuieli materiale si si antidoping.

-In bugetul de anul viitor s-au prevazut fonduri proprii ale FRPB de 199.000 lei, fata de aproximativ 170.000 lei anul acesta.
acestia sunt obtinuti din taxe si sponsorizari si se duc, in marea majoritate, in cheltuieli administrative - fond de salarii si cheltuieli pentru sediu, deplasari etc

- s-au nominalizat sportivii anului.
la bowling sunt:
- Marius Piticariu
- Odette Piticariu
- Pavel Mihai Robert.

-clasamentele sunt facute pana la locul 10, dar la masculin mai trebuie introduse rezultatele de la mondiale.
- s-a tinut un moment de reculegere pentru dl. Negutoiu Constantin, fostul Presedinte al Comisiei de Competitii a FRPB, care a decedat recent, la varsta de 72 de ani si care a lucrat voluntar incepand cu iulie.
- in locul lui a fost numit Leontin Popp

9 comentarii:

  1. Buna seara,

    Eu sunt mai nou in lumea bowling-ului si am anumite neclaritati referitoare la sportivii anului... De ce este Marius Piticariu sportivul anului si nu Valentin Fatu? Cel din urma daca stiu eu bine(sper sa nu gresesc) este campionul national... Sau de ce nu Florian Mihailescu? Care a fost si el inaintea sportivului anului in atat la individual cat si la mondiale... Este vreo regula dupa care s-au ales sau este ales dupa ochi frumosi?

    Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, a existat un regulament care a acordat puncte pentru toate competitiile in care au participat- nationale si internationale.
    o sa public si clasamentul detaliat cu punctajul aferent.
    Vali e pe 2, la distanta mica, iar Mihailescu pe 4.

    RăspundețiȘtergere
  3. va rog spuneti-mi unde sa ma uit sa vad ce puncte s-au adunat
    si cum
    si cine,

    RăspundețiȘtergere
  4. Piticariu sportivul anului??? Ce gluma proasta! Pai oameni buni, nu a luat titlul nici la individual, nici dublu trio nimic, singura medalie e cu echipa si voi il numiti sportivul anului??? Indiferent cum s-ar fi facut clasamentul este o aberatia ca un jucator fara nici un titlu sa fie numit primul dintre toti!!! Rusine!

    M.O.P

    RăspundețiȘtergere
  5. punctajul este facut pentru TOATE competitiile la care s-a participat.
    Piticariu a castigat un open, a fost cel mai bun roman de la Sofia,locul 2 la echipe, locul 3 la medii in campionat etc, iar in rest a fost intre primii cam peste tot.
    in toate competitiile in care se dau puncte conteaza rezultatul final, care e prin adunare, iar regulamentul s-a stabilit la inceputul sezonului competitional.
    poti sa castigi Formula 1 fara sa castigi nicio cursa...
    valoarea lui e indiscutabila, s-a vazut si la IDM International Open, fata de care campionatul national e o gluma.
    chestia cu aberatia si cu rusinea denota ca ai o chestie personala cu el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hmm!Oare cine are ceva cu Piticarii?
    Ring a bell?

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu? Chiar nu! Dar mi se pare o aberatie ca ORICINE, nu neaparat el, sa fie sportivul anului fara sa aiba nici un titlu national. Ce s-a intamplat la openuri e relativ pentru ca nu toti au bani sa joace, poate acumulau si altii puncte daca aveau bani sau chiar timp sa joace peste tot, si de aceea consider o rusine un asemenea clasament!

    M.O.P

    RăspundețiȘtergere
  8. Piticu este de fapt singurul care nu avea treaba si a putut sa mearga peste tot, eventual puteti sa-i acordati titlul de cel mai tenace jucator.

    Fara gluma acum, criteriile sunt facute cam pe picior iar ponderile nu prea au un principiu in spate.

    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  9. Haide, nu fiti rai! Cum ati fi vrut sa se aleaga sportivul anului? Prin vot?
    Te intreb pe tine, M.O.P, sau pe celalalt anonim, cine ati fi vrut sa iasa sportivul anului? Si intreb asta fara a desconsidera pe vreunul din finalistii acestei sectiuni. Absolut toti au toata admiratia mea.
    Criteriile au fost stabilite de la inceput. De la inceput toti le cunosteau (sau ar fi trebuit sa le cunoasca). Si atunci?
    Da... si eu daca aveam bani si timp poate ajungeam campioana mondiala... cine stie??? Totul e relativ, nu? (Aici toti cei care ma cunosc stiu ca am un pronuntat simt al umorului)
    Apropo de asta, cei care ma cunosc mai bine, stiu ca sunt "maniaca" cu sariturile cu schiurile. In cadrul Campionatului Mondial (care incepe undeva in vara si se termina in primavara anului urmator) exista un concurs, "Turneul celor patru trambuline". Acum cativa ani, Janne Ahonen a castigat acest turneu fara a avea nici macar o victorie de etapa. Dar, conform regulamentului, datorita faptului ca a iesit pe locul doi sau trei in cele patru etape, a castigat. Punctele se acumuleaza...
    Acestea fiind zise, va doresc tuturor sarbatori fericite, sanatate, multe bucurii si multa liniste!

    RăspundețiȘtergere