duminică, 5 decembrie 2010

Sfarsitul etapei

Constructorul invinge CFR (aproximativ 5100 la 5000).
In clasament Elcomex 12 p(cu un meci in plus), IDM si Split cu cate 8, apoi Amica si Constructorul 4, Vinci, CFR si Extreme cate 2.
rezultatele si clasamentele exacte si complete imediat ce le primesc.



8 comentarii:

  1. Felicitari baietilor de la Split
    total popice 5943-medie aproape 200 pe echipa
    Ohohoooo
    Bravoo!
    Valo P.V1

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe ungeri mincinoase toti dau medi mari.VALOAREA jucatorilor sa vazut la IDM OPEN INTERNATIONAL.Probabil ca jucatorilor de la split le mai trebuia vre=o luna sa se califice si ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. nu exista ungeri "mincinoase", toti joaca pe aceeasi ungere la meci.
    2. Calagiu s-a calificat si e de la Split.
    3. s-a, cu liniuta.
    4. vreo, legat, fara liniuta

    RăspundețiȘtergere
  4. vre=o e corect, ca e cu doua liniute si se anuleaza una pe cealalta ca la matematica!


    hahahahaaaaaaa

    anonimul asta e din categoria, citez:"ai doua clase primare,esti poreclit ganditoru',sa nu faci lectii cu copilu' ca-i distrugi viitoru'!"
    sau
    "sa citesti,nu stii,iti trebuie vreo doi ani sa incerci sa incepi sa scrii"
    Am incheiat citatul
    Ei(cei de la Split) ,se califica intr-o luna dar ca sa inveti sa scrii iti trebuie cativa ani de studiu zi de zi ,deci ei se "realizeaza"mai repede decat tine ,anonimule!
    hai ca esti bun la ceva,am facut o burta de ris,"ganditorule"!

    RăspundețiȘtergere
  5. voi ati vazut ce bine a dat mircea? si bagat de pe margine. bvbv.
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  6. ptr anonimul invidios: daca te uiti bine pe clasamentul calificarilor de la international o sa observi ca s-au calificat jucatori componenti ai celor trei echipe care deloc intimplator ocupa primele 3 locuri in clasamentul campionatului national pe echipe. imi pare rau ca trebuie sa va spun asta dar in loc sa va preocupe soarta jocul si ce fac cei de la SPLIT mergeti fratilor si va ANTRENATI. oricum eu ma bucur ca echipa SPLIT prin jocul practicat a ajuns sa fie subiect de discutie ptr unii. componenti ai echipei SPLIT fiti bucurosi de ce se intimpla si hai sa depasim 6000 popice sa vedem atunci ce mai fac invidiosii care se ascund sub numele 'ANONIM'

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo cristiane!!! tine-o tot asa ,nu numai din vorbe ci si din bile, ca poti ! hopaaa penelopaaaaaaaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. e o problema romaneasca "anonimatul " asta. exista intiparita deja o frica ce nu mai tine de logica imediata. frica individului de a si asuma propria parere. asa am fost educati, restrictiv: nu e voie sa faci aia, nu pune mina pe aia, taci dingura ( si asta cel mai des ). toate poruncile astea "parintesti" au fost luate de catre generatiile tinere:) in absolut. si atunci cum sa faci aia... pai o faci pe ascuns, fara sa te vada nimeni, si daca te a prins in cel mai bun caz mi e rusine, dar m am obisnuit cu rusinea si atunci prefer sa imi rezolv umorile racnind si suduind. cum sa pun mina pe aia.... pai o fur. cum sa tac din gura si sa ma manifest in comunicare...pai zic si dupa aia zic ca nu am zis o eu. si nu ar fi asa de grava situatia daca romanul nu ar fi descoperit ca in umbra anonimatului poate sa fie si rautacios, poate rau de a binelea, uneori meschin dar poate ( si asta vedem in jur peste tot) fraticid. mai trebuie sa treaca niste generatii bune ca sa invatam sa comunicam si asta incepe cu sintagma "iarta ma, am gresit"
    in spiritul asta scriu aici ca cel dintii anonim "ietrare, am gresit"
    dar tot din spirit anonim nu spun "ce" :)

    RăspundețiȘtergere