duminică, 12 decembrie 2010

Unde se va tine Campionatul mondial 2013?

n-o sa va vina sa credeti, dar orasul-gazda pentru 2013, editie mixta a campionatului mondial,masculin si feminin simultan, a fost votat Henderson, Nevada (la periferia Las Vegas-ului).

Mai precis Sunset Hotel, unde au fost cazate fetele la Campionatul Mondial 2009, unde exista un centru cu 72 de piste!!!

cui i-a placut si mai vrea o data?

mai jos fotografii ale hotelului, ale salii si ale fetelor din lot inainte de antrenamentul in Sunset Casino Bowling.




4 comentarii:

  1. in 2013 voi avea 47 anisori,
    (sa dea d-zeu sa arat tot asa)
    puneti mana si aduceti fete tinere si dornice de bowling,

    RăspundețiȘtergere
  2. Romania mai participa?incerc sa-mi imaginez modalitatea de alcatuire a echipei nationale si mai important stabilirea bugetului ca aici vine greul.Daca o sa avem echipa la masculin si la feminin e nevoie de ceva "cascaval". Poate iesim din criza pana-n 2013 si federatia va beneficia de mai multe fonduri ca din punctul de vedere al sponsorilor privati am vazut cam ce iese.a se vedea implicarea acestora in participarea Romaniei la campionatul mondial din Germania.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai e o problema, poate cea mai importanta: mai trebuie sa ne si calificam, fiindca in 2013 vor participa numai cate 36 de selectionate.
    pentru baieti, din cate stiu, europenele 2011 vor fi criteriu de calificare

    RăspundețiȘtergere
  4. sa inteleg ca nationala isi cistiga dreptul sa mearga la CMB in 2011, dar nu neaparat in aceeasi compozitie. caci poate in 2013 sunt alti componenti ai echipei. ar trebui sa ne gindim la asta. va fi un exercitiu mic de constructie si traditie. ioionatzy

    RăspundețiȘtergere