marți, 21 august 2012

EMC2012 - trio pe mediu


ai nostri joaca de la 10 si de la 17.30. azi e ungerea medie.
rezultate AICI sau AICI, se actualizeaza pe rand, cand unul cand altul (!)

jocul 1 si 2

Balan 169, 210
Johnny 129, 176
Catalin 222, 220!!!
Bine, Cataline!!!

sunt pe 12 din 22.
prin sala unii dau mai bine sau mai prost decat la dublu, dar cei mai buni sunt peste 210 media

joc 3
Balan 146, Johnny 181, Catalin 197.
media de trio 183, au terminat pe 15 din 22.
Catalin 213 media!
vesti bune pentru el, se pare ca a trecut (si) peste problemele cu genunchii

squad 3

joaca si ai nostri
in primul joc au 159 media si sunt ultimii.
Vali 169, Romeo 144, Piticu 165.
se intampla ceva neobisnuit in sala, englezii au 162 media, Danemarca 172 iar Estonia 231...

jocul 2

ai nostri dau 582 (Vali Fatu 240!, Romeo 187, Piticu 155) si sunt inaintea englezilor, noi pe 16 in squad si ei pe 17.
Ha, ha!

ai nostri au dat pe pistele pe care au dat estonienii 230 media jocul trecut.
danezii au dat 660 si au urcat ca rachetele.

rezultatele arata de parca ar fi vreo 3 perechi de piste nashpa prin sala, situatie datorate probabil ungerii, fiindca pana acum nu s-a intamplat asa ceva.
probabil s-o fi stricat o masina de uns si nu s-au prins.

jocul 3
Vali 203 ( medie 204) , Romeo 181 (medie 170), Piticu 138 (medie 152).
medie de trio 175.

mare lucru nu inteleg: pe aceleasi piste, Piticu da medie 150, iar Vali 200.
au terminat pe locul 20 in squad, din 24.

triourile nosatre termina ziua pe 39 si 55.

e clar ca nici la trio, nici la All Events, nici la Masters nu o sa castigam puncte, mai ramane concursul  de la echipe

acolo s-ar putea sa nu fie suficient sa iesim pe 15, fiindca vor mai fi natiuni cu puncte multicele de la restul competitiilor

28 de comentarii:

  1. Azi trio joaca de la 10.00 si de la 17.30, nu 19.30...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai vorbit cum va cu baietii nostrii este vreo explicatie pt. rezultatele scazute in general, pe care le putem vedea cu totii??? POATE asa se linistesc si cei care comenteaza de acasa mai repede decat sa ii sustina!!!

      Ștergere
    2. scorurile nu au nicio importanta, ci pozitiile din clasament.
      daca poti sa catigi europenele cu 180 media e OK, dar daca iesi pe pozitia X de la coada, nu e OK.
      toti joaca in conditii egale, scorurile nu sunt importante, ci ordinea din clasament

      Ștergere
    3. exact, conditiile sunt aceleasi pt toti. Explicatia este foarte simpla si a dat-o chiar antrenorul: "Disappointing due to poor-shotmaking, fear and stress." In traducere libera baietii "nu are valoare de campioni" ci "e niste pisicute speriate". Fara o zi de gratie nivelul este in cel mai fericit caz mediocru. Cand macar cativa de la noi se vor antrena si vor juca precum jucatorii din PBA, atunci sa emitem pretentii.

      Ștergere
    4. principalul factor de stres e antrenorul, care vorbeste si da indicatii nonstop, inclusiv intre prima si a doua bila, impotriva propriilor lui principii.

      bowlingul e un sport individual, de precizie, in care jucatorul trebuie sa-si vada de treaba lui, in mod independent, in care trebuie sa se plaseze intr-un tunel de concentrare si intr-o stare de "flow", ca sa poata sa performeze.

      pentru asta jucatorul trebuie sa aiba spatiul psihologic si fizic lasat liber, ca sa se poata focusa.
      e unul dintre motivele pentru care e interzis coaching-ul in PBA, ca tot veni vorba, sa nu-i deranjezi pe ceilati jucatori, in primul rand.

      europenele si mondialele sunt singurele competitii in care antrenorul are voie in spatiul de joc.

      iar performantele jucatorilor nostri sunt cele mai slabe din palmaresul lor.
      asta da masura valorii antrenorului, care e invers proportionala cu tarifele pe care le-a primit si cu marimea arogantei.

      adevarul e ca nu are niciun fel de experienta in a antrena jucatori adulti de top si asta se vede cu ochiul liber, ii trateaza ca pe niste copii, eventual usor retarzi.

      iti recomand sa te uiti la filmele de pe site-ul lui Piticariu si- o sa vezi cum cel mai prezent personaj din spatiul de joc este antrenorul nostru: agitat, vorbaret, gesticuland, topaind etc. ceilalti antrenori se vad rareori si sunt extrem de calmi.

      cand ai o ferma de gaini domestice si ascultatoare, e greu sa-i mai poti vinde drept vulturi.

      vulturii sunt greu de dresat!

      Ștergere
    5. din pacate cred ca ai dreptate, ceea ce spui are sens si intr-adevar Slowinski e calare pe ei. Probabil incearca sa le faca celebrul de acum "energy transfer to the ball" :)))))

      Ștergere
    6. Am incercat mai devreme sa aflu doar daca ai vorbit cu vreunul din ei despre rezultatele scazute pe care le vedem la toti competitorii, nu doar la baietii nostrii -totul trebuia sa fie de fapt o intrebare, incercam sa aflu ce spun despre conditiile de acolo care le influenteaza rezultatele- asta e greseala mea, am fost grabit si de pe tel. asta e.Dar ceva este acolo si cred ca nu trebuie sa cautam prea multe explicatii despre reprezentantii ROMANIEI acolo si Joe este unul dintre ei, hai sa-i sustinem asa cum nu am facut-o niciodata " No matter what!!!" Bowling-ul in Romania a evoluat mult mult in ultimii 1-2 ani, problemele prin care trecem reprezinta tot o crestere, sa stam mai aproape unul de altul - la propriu si la figurat!
      Baieti suntem multi cei care sunt aproape de voi.
      HAI ROMANIA!!!!!!!

      Ștergere
  2. Vali, l-am cunoscut personal pe Joe, m-am antrenat cu el, uneori te adude la limita fizica, este super ok, la randul meu am facut antrenamente si cu Frank Buffa cind locuiam in Canada, Joe este Top de Top, depinde frecventa de unda, cine reuseste sa-l receptioneze, el a insistat mult sa fac parte din lot, dar i-am explicat ca bussinesul meu nu imi permite sa fiu prea mult timp distant dupa cerintele lui. Joe este super ok, probabil nu a avut destul timp sa-i pregateasca pe ai nostri! Bravo Catalin pentru rezultatele la Tris !

    Constantin Ardeleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi mentin parere, ca antrenor de concurs nu are valoare, nu stie ce are cu adevarat de facut in timpul competitiilor, unde mentalul este bunul cel mai de pret.

      a facut la fel in toate competitiile, a intrat peste jucatori mereu, scotandu-i din echilibrul lor interior.

      Romeo n-ar fi iesit campion national, daca nu-l ignora intr-un moment critic pe Joe.
      Elcomexa pierdut titlu la ei acasa, pe mana lui, Karetsos a folosit mai bine topografia si asezarea pe pista, in sala lor.

      l-am cunoscut si pe Buffa si pe Rod Ross si pe multii altii.
      toti isi trateaza elevii intr-un mod extrem de elegant.

      Joe i-a tratat ca pe niste maimute, cu pedepse fizice, cu antrenamente prin epuizare etc.
      nu duc nicaieri.
      de unde si rezultatele.

      jucatorii exceptionali sunt cei cu personalitate, care iau decizii in cunostinta de cauza, stapani pe jocul lor, cu vointa si nerv.

      nu astea sunt valorile cultivate de Joe, ci obedienta, umilinta propagarea ideilor si cultului personalitatii lui Joe.

      rezultatele se vad.

      Ștergere
    2. "jucatorii exceptionali sunt cei cu personalitate, care iau decizii in cunostinta de cauza, stapani pe jocul lor, cu vointa si nerv."

      aleluia to that :)

      Ștergere
  3. Vali ai mare dreptate in tot ce zici si sunt unul care a lucrat cu acest antrenor 1 an de zile,pur si smplu nu are exerenita si intradevar este antrenor de copii mici.Cand il auzi pentru prima oara cum vb,cum da explicati ramai gura casca zici doamne ce antrenor,dar dupa ce lucrezi cu el iti dai seama ca in practica este 0.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din filmuletele care le-am vazut se vad urmatorele.Sunt juctorii care psihic si moral sunt cazuti,jucatorii care joaca stanga, dreapta cap in gura si care nu au ce cauta in lotul national si jcatorii care sau dus acolo sa se plimbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. jucatorii pot mai mult. rezultatele anterioare, cariera lor o confirma. nu au starea mentala de concurs.

      Ștergere
  5. Ardelene esti penibil ,ieri ii bocifereai azi ii lauzi,ma bufneste rasul.Un jucator se sustine la greu nu cand ii merge bine,dar ce vrei esti roman si esti c...a cu doua fete.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest antrenor este o afacere proasta,importat este sa sti cand sa inchizi afacerea.Pacat de baieti nostri care au dovedit anul trecut ca pot mult mai mult.La fotbal cand un antrenor nu isi realiseaza obiectivul isi da demisia,la cat il stiu de nesimtit acest antrenor nu o va face si va dori sa suga cat mai multi bani de la dl.Grecu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Este cel mai prost antrenor pe care l-a avut Romania pana acum,un arogant,un oportunist,un infatuat,un mincinos,se crede dumnezeul bowlingului,promoveaza jucatori dupa avantajele lui si pe cei care il sustin si nu il contrazic,nu se adabteaza dupa stilul jucatorului,nu vede schimbarile jucatorului pe pista,cand un jucator da bine este meritul lui,cand da prost nu il mai baga in seama,din cauza lui a pierdut elcomexul titlu la echipe.Anul trecut elcomexul cu Stefan si cu Dobondi a batut idm si acasa si in delasare.Acest antrenor este o rusine pentru bowlingul Romanesc.SA ITI FIE RUSINE joe slowinski!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit una si mai tare,marele antreor este venit acolo cu toata familia.Omul este in vacanta, il dore pe el in cot de Romania,el este la plimbare.Ne-ai distrus toate speratele dl.antrenor de tabla ruginita.

    RăspundețiȘtergere
  9. suteti niste rautaciosi toti cei care comanteti prestatia baietilor nostri.SUNT TARE CURIOS CARE DIN VOI PUTEATI MAI MULT

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei puteau mai mult, dacat aveau un antrenor cu experienta in spate.
      Sau daca nu aveau antrenor deloc, cum au fost fetele, care au dat foarte bine.

      Ștergere
    2. Corect,baietii fara antrenor si cu dl.Grecu in echipa jucau mult mai bine.

      Ștergere
  10. Urla invidia si frustrarea in voi. Cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii.
    Pana mai ieri toti jucatorii, cu exceptia celor de la IDM, ar fi dat orice sa aiba un antrenor de valoarea lui Joe Slovinski. Astazi dati cu pietre si omorati pianistul. Parerea mea este:
    -Nu joaca antrenorul.
    -Nu sunt pistele strambe sau bilele ovale.
    -Degeaba antrenorul spune pe unde trebuie sa joc, daca eu nu reusesc sa pun de doua ori bila in acelas loc
    -Probabil puterea de concentrare a jucatorilor tinde spre zero.
    Ca sa ma contrazic , sa lasam parerile noastre pentru mai tarziu si sa le tinem pumnii stransi Tricolorilor.
    Peste doua zile sa ajungeti la concentrare maxima si sa demonstrati ca nu este adevarat ce se scrie pe blogul asta de c***t si o sa va atingeti obiectivul propus.
    Viata merge inainte.
    Hai Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza "filozofule"....
      Din zicalele si cimiliturile romanesti... citez...

      "Daca iti spune cineva ca esti beat..., da-l draqu..., dar daca iti spun 10 insi ca esti beat, atunci dute la culcare. Sigur esti praf!"

      Un "invidios si frustrat"... ca sa citez un clasic in viata..

      Ștergere
  11. De unde ai tras tu concluzia ca TOTI jucatorii mai putin cei de la IDM ar fi dat orice sa aiba un antrenor ca el? I-ai intrebat pe toti? Toate echipele din A si B? Split, Amica, Miercurea Ciuc, CFR?

    Te-ai trezit vorbind stimabile/o!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt legitimat la Split si urmeaza sa ma transfer la Miercurea Ciuc, asa ca nu ma incadrez oricum. haha!

      Ștergere
  12. Sunt uni care profita de pe urma acestui antrenor si de si sunt constienti ca nu au progresat cu nimic,ba chiar se duc in jos il sustin' ca de au de castigat financiar.Ce vreti suntem pe timp de recesiune si joe este mina de aur pentru uni si ori sa faca in tot felul sal sustina,chiar dand vina pe ei,ca nu sunt in stare sa dea pe linia care se cere,atunci ce cauti in lotul national,sau ai intrat ca l-ai ajutat cumva pe antrenor sau il vorbesti de bine,cu alte cuvinte il l.....i in c.r.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vorbesti fix aiurea.Daca ai fi fost prezent in sala la finala de la Individuale la IDM ai fi stiut cat de obositor poate fi un antrenor,in speta Joe,do this do that,move to right to left,take the other ball.Si in afara ca te f-----te la cap are si vocea stridenta aia de Donald Duck,de mi venea mie de pe margine sa l bat. Daca tu poti juca in timp ce unul "canta" la urechea ta ..........In ce priveste antrenorul la bowling eu sunt de parere ca el trebuie sa antreneze pana la concurs .In cadrul cocursului tine tot de jucator.Doar in cazul in care i se cere poate spune ceva.Daca te uiti in PBA o sa vezi ca unii jucatori discuta cu antrenorii intre meciuri.Atentie!Discuta nu asculta directive.Acum sa fim cinstiti cu noi,nicio ciocanitoare de antrenor nu justifica medii de 165.Astia suntem nu trebuie sa fim prea duri noi.Cu 200de jucatori activi la nivel national de unde baza de selectie?Si mai e o chestie:sunt f. putini cei dispusi sa mearga in cantonamente.Noi vrem performanta pe principiul:si cu dansa-transa si cu sufletu-n rai.
    HAI ROMANIA

    RăspundețiȘtergere
  14. Faceti comparatii cu jucatorii din PBA care se sfatuiesc cu antrenorii intre meciuri. Hahahaha te bufneste rasul ce comparatii faceti. Hai Romania

    RăspundețiȘtergere