luni, 20 august 2012

EMC 2012 duo - ultima zi


de la 10 joaca Romeo cu Catalin, iar de la 14.30 Balan cu Johnny.
rezultate AICI

Video live AICI- de la rusi si numai cand joaca ei.

eu ma astept ca ambele duo-uri sa dea muuult mai bine decat pe mediu.
Succes!

joc 1: Romeo 201, Catalin 144
joc 2; Romeo 223, Catalin 150.
Romeo e singurul care nu-l mai asculta deloc pe Joe si-l mai si infrunta, din cand in cand.
joc 3,4: Romeo 202, 164.Catalin 192,196

Romeo are medie 191 pe 10 jocuri, Catalin 170.

ERATA OFICIALA (Vali Fatu): nu e adevarat ca Romeo nu joaca dupa ce-i spune Joe, iar de infruntat il infrunta pe alte teme.

asa ca eu fac ciocu' mic, nu mai bag niciun comentariu.

ultimele 2: Romeo 161, 170; Catalin 209,170.
pe 12 jocuri  Romeo are 187 media, iar Catalin 173.

squad 4 pe lung

joc1: Marius 168, Johnny 201
joc 2-4 Marius 146, 169, 157; Johnny 203, 169, 152
joc 5: Balan 189, Johnny 197
termina cu 171 si 160.

Rom 1 termina pe 63, Rom 2 pe 79 si Rom 3 pe 92, din 101 perechi.
media echipei  a scazut la 179.

ROM 3 stabileste si niste recorduri negative, cea mai slaba clasare si cea mai mica medie pentru o pereche romaneasca la europene (din 4 editii).

anul trecut, primul dublu era clasat pe locul 25...
o cadere libera, din punct de vedere al rezultatelor...

din punct de vedere al mediilor, rezultatele europenilor la dublu si la individual sunt cam cu 6 puncte mai mici anul acesta decat anul trecut- cut-ul la individual e 206 si ceva, in loc de 214, locul 4 la duo: 215 vs 210, locul 24 la duo- 203 vs 197.

Vali are aceesi medie ca anul trecut dupa 12 jocuri- 183 (crestere reala, dar in 2009 dadea chiar 191, la scoruri comparabile, e genul de medii pe care le face indeferent de ungere), Romeo e cu un punct mai mic (crestere reala, dar la europenele trecute a dat mult mai bine la trio si echipe), Johnny cu 8 (nesemnificativa scadere),  Piticariu - 16 (scadere mare), Catalin - 29 (scadere dramatica).

daca estimarile se pastreaza,  locul 15 la echipe va fi in jur de 187.

asa ca avem o sansa enorma, scorurile sunt mai mici, ne trebuie doar 190!


17 comentarii:

  1. Se vede deja...Asa Romy ,Just Play man!!!!Cum stii ,numai da scor!Hai Cataline,nu te uita in spate.
    Hai Romania!!!Hai baieti!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa e ! Se contrazic pe cu totul alte aspecte ale vietii.De ex.nu cad la invoiala deloc, asupra viziunii filozofice a lui Kant asupra sursei cunoasterii.Deci ,Ciocu mic!haha

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun. Asta este. Sa-ncheiat competiția pe perechi. Ce a fost, a trecut și acuma noi toți musai să privim spre următoarea competiție. Mai este foarte mult de jucat și nu cred că este pierdută calificarea la mondiale.

    Băieți noștri au nevoie în continuare de sprijin și de încurajare! Hai baieții; ce a fost a trecut - pregătiți-vă pentru ceea ce urmează. Se poate - sunt absolut convins că se poate! Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. In Romania, va credeti niste ZEI si in afara sunteti niste SORICEI! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bulane...astea sunt scoruri??? 146, 169,157...mai bine trimeteam un copil, asa prindea si experienta....sau mai bine trimiteam unul care juca drept.... nu mi se pare normal sa iei totul in bataie de joc, fiindca este vorba de nationala ROmaniaei si nu de un open sau club... despre restul cum spunea si cel dinaintea mea...in Romania niste Zei si afara SOricei....

    RăspundețiȘtergere
  6. si inca ceva....sunteti pe ultimele locuri la individual baieti....!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule anonim - multumim foarte mult pentru informatiile dvs. Constructivismul de care dati dovada este... Nu stiu ce este... Dar sincer, citindu-va postarile asa m-am umplut de o energie... n-as spune positiva.. dar e totusi o energie...

    La trio nu-i ca la dublu (evident!). Plus ca am primit rapoarte de la altii ca-i mai racoare azi, astfel incat pistele poate nu se vor usca la fel de repede si ca atare, pistele nu se vor schimba la fel de mult azi, ceea ce ar putea fii bine pentru ai nostrii. Eu sper in continuare si le tin pumnii! Hai baietii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ar fi mai bine sa nu speram inutil si mai ales sa nu sustinem mediocritatea. Banuiesc ca dupa a 2-a zi de concurs te-ai lamurit ca despre asta e vorba. Dupa cum a spus si Slowinski, baietii joaca: "Disappointing due to poor-shotmaking, fear and stress." Cu alte cuvinte le lipseste stofa de campioni, nu sunt capabili sa faca fata decat in competitiile interne unde se simt ca acasa. Inainte de a spera din nou propun sa mai avem rabdare ca jucatorii de la nationala sa se antreneze si sa joace la nivelul celor din PBA, sau sa mai creasca juniorii de valoare pe care ii avem (orlanda, dumitrascu, arbanas, pavel, etc). Abia atunci sa emitem pretentii la rezultate.

      Ștergere
  8. anonimule,tu crezi ca dadeai mai bine? esti atat de viteaz incat nu esti in stare nici sa te semnezi!
    Clasica carcoteala si invidie.."mai bine juca un copil","mai bine juca Grecu"...sunt curios daca jucai tu cat dadeai? De ce nu ai demonstrat in tara ca poti fi si tu in lotul national,pana una alta ..baietii astia au muncit,si si-au sacrificat timpul,familia ca sa fie acolo.Evident ca nu sunt in cea mai mare forma si ca mediile sunt mici ,important este sa isi revina si sa gaseasca cauza.Comentariile voastre sunt ale unor frustrati care parca deabia asteptau sa vada medii mici din partea colegilor vostri.
    Hai baieti,concentrati-va,hai ca se poate !Hai Romania!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar vai, ce te-ai aprins asa? Consider, ca daca jucam eu dadeam tot ce este mai bun in mine...nu mergeam sa imi fac tara de ras..strangeam din dinti... chiar daca eram si accidentat..lor le este gandul '' la ce am mancat, ce am baut sau pe cine am strans in brate si sa mai am si tupeul sa postez pe facebook...'' Uitati-va voi fraierilor ce smecherii suntem..De ce nu am demostrat ca in tara pot? Simplu, intotdeauna se merge pe pile, nu pe adevarata valoare.... este lasata la o parte..Baieti mai bine va intoarceti acasa! E mult mai bine asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dl Grecu avea o vorba:"fiecare face ce poate"...Anonimul asta idiot atata poate, dar tu Valentin Piros esti seful idiotilor ca permiti aceste postari.

    RăspundețiȘtergere
  11. conditiile de joc sunt exact aceleasi pentru toti, sansele sunt egale. Si atunci ori esti campion ori nu esti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pt anonimul frustrat: puteai sa dai tot ce ai mai bun din tine aici in Romania,turneele nu se castiga pe pile,nici titlurile nationale.Baietii din echipa au fiecare cel putin cate un titlu national.Iar despre postarile de pe facebook,da..ai dreptate,Grecu ar fi trebuit sa le interzica sa faca poze,sa manance somon,sa isi pileasca unghiile,sa se conecteze la internet..ca poate iti citeau commenturile si ii motivai sa joace mai bine si sa nu se gandeasca la ce amarat esti tu ca ai ramas in tara..!

    RăspundețiȘtergere
  13. poate ar fi mai bine sa nu speram inutil si mai ales sa nu sustinem mediocritatea. Banuiesc ca dupa a 2-a zi de concurs s-a lamurit toata lumea ca despre asta e vorba. Dupa cum a spus si Slowinski, baietii joaca: "Disappointing due to poor-shotmaking, fear and stress." Cu alte cuvinte le lipseste stofa de campioni, nu sunt capabili sa faca fata decat in competitiile interne unde se simt ca acasa. Inainte de a spera din nou propun sa mai avem rabdare ca jucatorii de la nationala sa se antreneze si sa joace la nivelul celor din PBA, sau sa mai creasca juniorii de valoare pe care ii avem (orlanda, dumitrascu, arbanas, pavel, etc). Abia atunci sa emitem pretentii la rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se pare ca uitati foarte repede ca baietii nostri sau calificat la 2 turnee gold in dauna unor jcatorii de top uni chiar din Pba alti campioni europeni,ce repede se uita acolo nu mai comentati,erati mielusei.Condiitile de la acest turneu sunt incredibile,topografia pistelor este incredbila,se joca pe niste piste care nu a avut topografia facuta de 15ani,nu inteltg cum m
    Dl.Ardelenu comenteaza dar nu se uita pe topografia pistelor sau pote nu stie sa le citeasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. topografia e facuta pe 15 august, prograbil voaia sa zici ca nivelarea lor nu a fost facuta.
      cu toate astea sunt perfect regulamentare si TOTI joaca pe aceleasi piste.
      la turneele open a fost altceva, au dat de multe ori pana si-au facut scorul, iar acolo antrenorul nu are voie in spatiul de joc, au putut sa-si vada de ale lor.

      Romeo s-a calificat anul trecut la turneu Silver, pe locul 5, deci nu datorita lui Joe a crescut el, nu prea il asculta si mai si infrunta cateodata.
      Catalin a progresat sub Joe, dar acum a avut momente cand a dat cel mai prost din cariera lui internationala.
      Aceasta a inceput in 2008, cu catigarea Cat B la Brunswick Eurochallenge, cu medie peste 200, nu departe de intrarea pe tabloul final.
      in 2011 a cam sters cu noi prin tara.
      deci jucator foarte bun.

      e foarte usor sa antrenezi jucatori buni si foarte greu unii slabi.

      dar ca sa distrugi jucatori buni, pentru asta chiar iti trebuie talent!

      Ștergere
  15. Gresit,ca sa distrugi niste jucatori bunii iti trebuie un antrenor contrfacut cu o diploma obtinuta cine stie cum si numele lui il stim, joe slowinski, antrenor de tabla ruginita.

    RăspundețiȘtergere