joi, 27 iunie 2013

Open IDM joi


Silviu Popescu a rupt clasamentele la categoria C!
welcome categoria B!

si pe la Super Six nu cred ca mai vedem anumiti jucatori la B, care la IDM sunt la A.

10 comentarii:

  1. Zici ca a tras bilet la loto cand te uiti la 124 din ultimul frame

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a intrat un pic in fibrilatie dupa 218 media pe 3 jocuri...

      Ștergere
  2. Ce sa mai speram noi astia cu adevarat de categoria C ? .... Medie de calificare pentru B sau A ?

    RăspundețiȘtergere
  3. 3 jocuri peste 200 clar nu are ce cauta la C , ceilati jucatori nu au dat nici macar un joc de 200

    RăspundețiȘtergere
  4. parca la categoria c nu intra oricine, erau niste reguli care trebuiau respectate si mai scria ca organizatorul poate muta oricand un jucator in alta categorie ???

    RăspundețiȘtergere
  5. Primul si ultimul meu comentariu pe acest blog: nu sunt jucator legitimat, joc cca 2 ore pe saptamana, nu particip la alte concursuri cu exceptia open-urilor IDM, la care vin din decembrie 2012. Din 6 open-uri, de doua ori am iesit pe locul 2, o data pe locul 3, acum 2 luni chiar pe 12 au 14, si nu m-a interesat niciodata cu cine concurez si ce medie are. Socializarea in acest mediu de la IDM mi se pare mai interesanta. Daca este asa important pentru tine, la chestia cu B in loc de C o sa-ti fac pe plac inainte de a o face organizatorii, dar e mai greu de joi pe vineri. In nici un sport nu am vazut o ”re-categorisire” in timpul unui concurs, eventual dupa acesta. Mai usor ar fi de la open-ul urmator. Luni eram pe 4, miercuri pe 3. Atunci eram de C si nu comenta nici un anonim, corect? Cred ca rezultatul de azi este intamplator, dar ma bucur pentru el. De la 3 jocuri de 200 la unul de 124 e ceva diferenta. Tine si de anturajul in care nimeresti sa joci, incrancenarea duce la rezultate slabe. Intr-adevar, la categoria C nu intra oricine. Eu unul am venit de placere, daca ai inteles ce am scris mai sus. Popescu Silviu

    RăspundețiȘtergere
  6. Intradevar am dat un 200,...... Dar e al 3 lea joc de 200 de cand joc bowling Vali....nu eu am pornit aceasta "polemica" pot sa ii zic dupa ce am citit toate comentariile....felicitari lui Silviu pentru squad-ul de azi....ce pot sa zic e ca intradevar dupa cele 3 jocuri consecutive de 200 va fi foarte greu de prins sau egalat insa dupa cum a zis si Silviu si mi se pare corect nu se pot face schimbari in timpul unui concurs.....parerea mea e ca ar trebui ca un jucator sa treaca de la o categorie la alta dupa ce 3 editii la rand obtine medie de calificare la b....atunci poti zice ca il muti intr-o categorie superioara si poate sa faca fata.....inca odata felicitari lui Silviu pentru jocul de azi... Florin Flueraru

    RăspundețiȘtergere
  7. nu-l muta nimeni pe Silviu in timpul competitiei de la o categorie la alta.
    au mai fost jucatori care au dat jocuri de 200 la C, e o evolutie normala pentru amtorii care joaca relativ des: incepi de jos, ai rezultate de un anumit nivel, "impusti" un rezultat exceptional, apoi rezultatele bune incep sa fie mai frecvente samd.
    ungerea e usoara, de aceea rezultatele sunt mai ridicate. ungerea ii avantajeaza pe cei cu reactie in bila, iar cei de la C care o fac se detaseaza clar de colegii lor care dau drept.
    in schimb vad ca nu se sesizeaza nimeni ca Lungu si Dumitrascu s-au mutat la B, desi nu era cazul...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu lasati ungerea din aceasta editie sa ne imbete cu apa rece, este un house foarte permisiv. Cu toate astea este foarte bun pentru moralul tuturor participantilor, lumea este mult mai relaxata pe piste si se distreaza, o atmosfera care lipsea in ultima vreme de la Open.
    Bucurati-va de aceasta ungere pentru ca la turneele viitoare, pe o ungere challenge sau sport este posibil sa intram in picaj :))))))))))
    Nu va mai suparati pe colegii de categorie pentru ca au dat un scor mare (fie de conjunctura sau nu) ci trageti de voi ca sa ajungeti acolo si sa-i depasiti, vedeti-o ca pe o provocare, pe o modalitate de a deveni mai buni.
    Hai sa incercam toti sa devenim mai buni, sa fim deschisi si lucrul asta ne va aduce numai satisfactii pe piste.
    Pentru jucatorii tineri ca mine sau mai noi in sport, incercati sa jucati tot la precizie si nu la zona, chiar daca ungerea "iarta".
    Sebi

    RăspundețiȘtergere