luni, 24 iunie 2013

Open IDM-luni

ia priviti aici ce medii frumoase:


10 comentarii:

  1. Cu ocazia asta se va lamuri lumea de ce e bine sa avem si ungeri dificile prin campionat si la openuri. O sa credem ca suntem cine stie ce scula de jucatori, iar cand dam de vre-o ungere mai grea scade media brusc la 180, iar de vina este oricine si orice, mai putin sculele de jucatori din noi, care dau 220 asa cand "vrea ei".

    RăspundețiȘtergere
  2. deocamdata e bine ca avem si o ungere mai usoara, ca sa se distreze lumea.
    ca una din salile din campionat are ungeri sport la fel de grele ca si asta.
    nu ungerea creeaza jucatorul.
    se pare ca o sa mai dureze 100 de ani pana intelegeti.

    cei care dau foarte bine aici sunt aceeasi care dau foarte bine si pe sport. ierarhiile nu se schimba, se schimba doar cifrele.

    e la fel de greu sa dai 250 media aici, cum e sa dai 220 pe sport.

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a trezit si mucea de anonim :)) Ungerile usoare sunt cum zicea si Vali pentru a mai destinde atmosfera, pentru a ne distra. Cei care cred ca sunt scule de jucatori pentru ca dau 200 si pe house inseamna ca sunt aceeasi care se cred scule de jucatori si vorbesc mult si prost si cand dau 140 pe sport. Simplu ca buna ziua, adevaratii jucatori stiu ca aici au marja mare de eroare care le permita sa dea usor mediile pe care le dau, dar deh, cand nu te duce capul te trezesti ca vorbesti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut, e foarte faina ungerea Vali, eu cred ca marea majoritate a participantilor s-au bucurat de ea. Se poate juca foarte usor la zona de breakpoint spre deosebire de sport unde acuratetea trebuie sa fie aproape la board (din punctul meu de vedere...dar nu sunt eu un mare specialist).
    Cum spuneai ieri: exista recovery, asadar se poate arunca cu usurinta spre exteriorsi te iarta

    O intrebare totusi: mi s-a parut mie sau totusi intra in tranzitie relativ repede?

    O sa vin si in seara asta cu placere
    Sebi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cantitatea totala de ulei este sub 0,5 ml/ft, ceea ce o duce in zona medie-light ca volum total de ulei.
      avand in vedere ca se joaca cu zona uscata a pistei, evident ca tranzitia este foarte pronuntata, datorita "arderii" zonei mediane, ceea ce face necesara mutatarea in interior, cu pastrarea zonei de intoarcere.
      din ce am observat, pentru 4 jocuri, nu e necesara si mutarea zonei de intoarcere.
      in schimb e o ungere foarte buna pentru infirmarea teoriei cu exit pointul = lungimea ungerii-31

      Ștergere
  5. Da asa e...dupa cum sti publicasem si eu sistemul cu punctul iesirii din ungere.... Partial merge ca punct de benchmark dar nu este general valabila...cum nu sunt multe lucruri in bowling.
    Sebi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu e general valabila, nu e valabila deloc.

      am corespondat cu autorul studiului si nu are nicio demonstratie pentru teoria lui, e o inductie personala.

      se potriveste oarecum la ungeri medii, dar e la fel de buna cu afirmatia ca toate mediile le poti juca cu breakpoint 7-8.

      exista insa ungeri medii concepute special sa le joci pe langa sant sau ca pe lungi, cu breakpoint 12-13.
      teoria asta a fost conceputa dupa ce niste jucatori oarecare (14) au jucat pe ungeri plate si s-au tras niste concluzii gresite.

      antrenorii de top nu folosesc deloc teoria asta, ci folosesc teoria: "don't trust papers, don't listen! LOOK"
      adica(traducere adaptata) :
      nu te lua dupa carti, nu-i asculta pe altii! casca ochii!

      in sensul de: priveste ce se intampla pe pista!

      Ștergere
  6. @domnu' care se adreseaza lu' Mucea
    Imi face placere sa-ti raspund, pentru ca e clar ca n-ai inteles ce-am vrut sa-ti zic. Am zis ca mediile astea mari pe ungeri usoare te pot pacali, ca ai fi vreo scula de jucator, iar cand dai de ungeri sport cazi rau, asa cam 30-40 la medie. Asta este pentru cei ce se plang ca nu se pun doar ungeri usoare in campionat, ca sa se simte lumea bine. Sigur ca aia care dau bine pe ungeri grele, vor da bine si pe ungeri usoare, asta e la mintea cucosului. Da daca dai prin tara numa 220 medie o sa crezi ca esti mare jucator, iar la open la strainezia te desumfli repede. Asta am vrut sa-ti zic, ca e bine sa avem ungeri grele, asa cum, din cand in cand e bine si una de asta de vara. Alea grele te tin cu picioarele pe glia patriei.
    Mucea

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai "Mucea" cu limbaj plastic, sa te informez ca se scrie corect "deZumfla" nu ce scrii tu. Asa ca stai dezumflat acolo si scrie frumos data viitoare. Nu ma semnez , pt. ca nici tu nu ai facut-o. Spor la studiat.

    RăspundețiȘtergere
  8. @domnu' care se adreseaza lu' Mucea
    Felicitari, raspunsul Dvs. demonstreaza ca ati citit postarea cu atentie. Inca nu sunt convins ca ati si inteles-o, de aceea va dau un hint(indiciu). Mai exista o greseala in text, pe care o puteti semnala, bucurandu-va de superioritatea Dvs. de ocazie. Eu voi fi insa incantata, posibil de data asta sa intelegeti ideea postarii.
    Mucea

    RăspundețiȘtergere