joi, 29 august 2013

A murit Marius Smada!!!

S-a intamplat azi, intr-un tragic accident de motocicleta.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Avea 36 de ani, era insurat si avea o fetita.
Era jucator la echipa Sport's Palace Lake View si Presedintele Subcomisiei tehnice a CCB.
Multumim, Marius, pentru tot ce ai facut in bowling!
Condoleante familiei!

11 comentarii:

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca! Condoleante familiei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa-l odihneasca! GABRIEL DUMITRASCU (DUMI 56)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot sa cred! Era un om deosebit! Viata poate fi atat de cruda uneori!
    Odihneasca-se in pace!

    Eugen

    RăspundețiȘtergere
  4. Incredibil...de ieri sunt mut si tot nu imi vine sa cred ca MARIUS s-a dus asa...intradevar viata poate fi extrem de cruda si avem inca un motiv sa jucam bowling cu mai multa placere,pentru ca la cat l-am cunoscut era un inpatimit al bowlingului.
    DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE!

    Sorin ...de departe

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am cunoscut pe Marius inaintea celorlanti, cand am instalat pistele de bowling la "Lake View" , a fost umbra mea la tehnica, i-a placut foarte mult, vroia sa stie in absolut orice detaliu in tehnica de bowling, pierdem ore intregi la telefon sa discutam despre tehnica, reglaje masini bowling, instalari piste /norme detalii, tehnica gauriri bile, tehnica de joc, s-a legat in timp intre noi o prietenie adevarata, era o deosebita , placere sa asimilieze orice informatie despre bowling. Am avut ocazia sa-i cunosc familia , am fost ospitat la ei in casa cand am fost la Constanta.

    Imi este foarte greu sa accept ideiea ca un prieten apropriat a fost luat de Dumnezeu in ceruri , imi doresc sa fie primit in Rai de catre Dumnezeu, a fost o persoana foarte pasnica, nu cred ca prin cuvinte reusesc sa descriu pretenul meu .......Mariu Smada !!!

    Era o persoana foarte rationanala si realiststa/cumpatata, tocmai asta m-a srprins in acidentului lui sa ucizi pe cineva.... au fosftcu siguranta alti factori la acident!!!

    Condoleante !!!

    Constantin Ardeleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. aici era un anonim care descria conditiile accidentului.
      nu public anonimi, daca vrei sa postezi, trebuie sa te semnezi

      Ștergere
  6. In aceste momente in care cuvintele sunt greu de gasit ,noi preotii Mihai si Nicolae suntem alaturi de familie,impartasind durerea si rugandu-ne pentru odihna sufletului prietenului nostru drag Marius.Dumnezeu sa-l odihneasca!
    Mik si Nik.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa-l odihneasca . A fost un bun prieten , a fost un bun tehnician , a fost un bowlerr , ce crud suna ' a fost' . Nu ptr noi ,familua bowlingului , MARIUS este in sufletul nostru si nu il vom uita .

    RăspundețiȘtergere
  8. pacat pacat pacat un om ca el nu se naste in fiecare zi macar daca jumatate din noi daca am fi asa buni sar schimba lumea in bine pacat un om super nu pot gandi ca nu mai exista .......

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat pacat un om super daca am fi macar jumatate din noi asa buni si calmi sa r schimba lumea pacat nu ma pot gandi ca nu mai exista acest om .......un fff bun prieten semnat costy almaclima

    RăspundețiȘtergere