sâmbătă, 4 octombrie 2014

Cupa Cristian Popescu

se desfasoara azi la Oxygen.
Dupa un prin pas foarte "uleios" si cu scoruri mici, urmeaza pasul 2, care speram sa fie normal.
Rezultate AICI
A castigat Piticu, urmat de Calagiu, Ionescu Ioan si Romeo.

6 comentarii:

  1. De obicei nu fac niciodata comentarii (de nici o natura) pe acest site insa de data aceasta nu am cum sa stau deoparte. M-am intors acum 30 minute acasa si este pentru prima oara dupa foarte mult timp cand ma grabesc sa recunosc o fapta buna care sper sa fie exemplu pentru fffff multi dintre noi. Ideea de baza a acestui turneu nu a fost sa vedem care joaca cel mai bine pe ungerea Cristi Popescu, ci materializarea sentimentului de PRIETENIE ADEVARATA dintre Dan Stefan, Petrisor, Nas si Cristi Popescu.... din pacate multi din noi ( si imi asum ce zic ) sunt foarte departe de sentimentul de colegialitate, prietenie si ajutor pentru ceilalti in clipe mai putin fericite. Bravo Dan, Petrisor si ceilalti care ati fost si inca sunteti alaturi de Cristi.....desi la masa Dan Stefan a fost foarte emotionat, cred ca acest concurs a fost pe gustul lui Cristi, presarat cu glume, bere, binecunoscutele injuraturi si tutun din belsug..... si inchei cu o propozitie care Cristi o spunea des: Jeane.....felicitari bah prostule pentru turneu...

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu tine Lucian , cred ca putem sa organizam mai des astfel de evenimente fara momente de frictiune in care sa ne relaxam iar Dan, Puiu si Nasu ne-au oferit exemplul...ca se poate !!! Buga Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa o pauza de aproape un an, am intrat in sala de bowling si am intalnit oameni voiosi si prietenosi care au creat o atmosfera exact asa cum ii placea lui Cristi si care prin prezenta lor si-au aratat respectul fata de el.
    Felicitari lui Piticu pentru castigarea primei editii si sa nu uitati ca datorita lui l-ati cunoscut pe Cristi, pentru ca el i-a pus bila in mana si l-a invatat sa joace.
    Multumesc in numele familiei ca ati fost alaturi de noi si va asteptam si anul viitor.
    Sa fiti sanatosi!
    Petrisor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa o pauza de aproape un an, am intrat in sala de bowling si am gasit oameni voiosi si prietenosi care au creat o atmosfera exact asa cum ii placea lui Cristi.
    Felicitari lui Piticu si sa nu uitati ca datorita lui ati avut ocazia sa il cunoasteti pe Cristi pentru ca el a fost cel care i-a pus bila in mana si l-a invatat sa joace bowling.
    Multumesc in numele familiei si va asteptam si anul viiitor.
    Sa fiti sanatosi.
    Petrisor Iancu

    RăspundețiȘtergere
  5. De asemenea, multumesc si conducerii de la Oxigen pentru conditiile oferite si nu in ultimul rand lui Vali Piros care ne-a ajutat la promovarea si organizarea evenimentului.
    Petrisor Iancu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va ajut mereu, fiindca am senzatia ca l-am ratat pe Cristi ca prieten, ca nu am apucat sa fim atat de aproapiati pe cat mi-as fi dorit,
      Intiativa voastra a fost grozava si venita din suflet, de abia astept sa facem a doua editie,.

      Ștergere