joi, 16 octombrie 2014

Rezultatele etapei 1 ale Ligii IDM de iarna


De senzatie a dat micul Balan Alexandru, de 4 ani, caruia i-am marit handicapul la 170, dupa ce am vazut ca da numai prin santuri. Progresia rezultatelor a fost remarcabila - 24, 39, 60!!!!
Astfel a dat o medie de 41, foarte aproape de estimari...

Incercarile voluntare ale altora de a da prost primele etape pentru a primi un handicap mai mare ulterior nu vor avea succes, fiindca multi jucatorii au un istoric competitional foarte vechi si nu  iau in considerare astfel de tertipuri.

A fost o etapa interesanta, toata lumea luand contact pentru prima data cu ungerea Easy Street de 38 ft., in versiunea cu ulei Fire (vascos) si back-end curat, ceea ce a generat mari probleme, celor dominati de rotatie (rotatie f mare sau viteza foarte mica).
Nu prea se joaca in Romania in astfel de conditii, desi sunt foarte frecvente in bowling, in general.
Asa ca mi s-a urat de bine mie, pentru o ungere usoara facuta de Kegel
Sa fie primit!

Se vor regla ei in urmatoarele etape, gasind bila si trasele potrivite.

Pot sa va dau urmatoarele informatii ajutatoare: ungerea este extrem de uscata pe boardurile 1-9, unde este si plata. Asadar, ea se poate juca lung de 10-12 (pentru cei cu rotatie putina/viteza mare/bile slabe), sau traversarea spre dreapta a acestei zone (banana), cu break-point 6-10, cu bile cel mult mediu agresive.
Bilele extrem de agresive lasa splituri, necesitand un control al vitezei/rotatiei foarte precis, sau mutari enorme spre stanga , lucru pe care nu prea l-am vazut aseara.
 si un filmulet, in care puteti vedea cum joaca diversi jucatori Easy Street

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu