vineri, 3 octombrie 2014

Noutati din bowlingul intern

Mircea Nicolescu, proaspatul Presedinte al Subcomisiei de competitii, munceste din greu la programul competitional al sezonului, care va fi gata zilele astea.
Campionatul va incepe pe 18 octombrie.

La Mondialele masculine din Abu Dhabi se pare ca Romania nu va participa, nefiind depusa nicio confirmare pana la termenul limita, care a fost 1 octombrie.

Eu intentionez sa tin o clinica de antrenori certificata ETBF level 1, dar astept aprobarea FRPB, fara de care nu e posibila acesta actiune.
     Absolventii pot primi atestat de antrenor ETBF level 1, care nu este recunoscut in Romania, dar care furnizeaza expertiza necesara pentru initierea de jucatori noi si pregatirea jucatorilor amatori, lucru pe care il consider absolut esential pentru dezvoltarea sustinuta a bowlingului in Romania.
        As vrea sa introduc cursurile ETBF level 1-3 si in programa CNFPA (scoala de antrenori romaneasca, singura recunoscuta in Romania), astfel incat sa initiem o posibilitate de pregatire specializata la noi, care lipseste in momentul de fata, precum si deschiderea unei posbilitati de recunoastere reciproca a licentelor intre ETBF si federatia nationala, care s-a realizat deja in mai multe tari europene.
   
Adunarea generala a FRPB este pe data de 8 octombrie, la care se va vota completarea Prezidiului cu  5 membri, printre care si Vicepresedintele FRPB pentru bowling.
Nu stiu daca si-a depus cineva dosarele de candidatura, conform Statutului.
Va reamintesc ca doar postul de Vicepresedinte este rezervat bowlingului, ceilati 4 putand fi alesi tot de la popice, asa ca reprezentantii cluburilor trebuie sa-si faca temele, sa se prezinte la Adunarea generala si sa voteze conform dorintelor lor.

IBIBO incepe duminica, cu squaduri pline, avand in vedere pretul promotional de doar 110 lei.
Luni-marti vor fi la vanzare, la preturi promotionale si noile bile de varf de la Storm si Roto Grip, inclusiv supervedeta Crux, care are lansarea mondiala pe 14 octombrie (click pe foto pentru informatii)
Update:Romania participa la mondiale, dar e o informație doar pentru cei inițiați, din jurul Elcomexului. S-a trimis confirmarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu