luni, 1 februarie 2016

Comunicari FR Bowling

sunt publicate pe pagina de FB, deunde le-am preluat.

cea cu numarul 4 e o aberatie
as vrea sa vad ca nu joaca Elcomexul o etapa, ii trag la sorti o alta ungere, mult mai usoara si ei dau de rup.
e distrusa complet ideea egalitatii de sanse.
ar fi trebuit sa se gandeasca reprezentatii cluburilor de 100 de ori inainte sa propuna sistemul de desfasurare a campionatului cu meciuri tip turneu, ca sa nu se genereze astfel de efecte.
este o singura iesire logica: lipseste motivat o echipa, se rejoaca turneul
asta cu alta ungere e cea mai proasta solutie posibila.


1. Incercand sa clarificam anumite discutii create pe mediile de socializare, referitoare la demisia anumitor membri ai Biroului Federal, va rugam sa luati la cunostinta faptul ca asa ceva nu s-a imtamplat. In schimb, a fost inregistrata demisia d-lui Gheorghe Catalin din functia de Presedinte al Comisiei tehnice. Demisia a fost analizata de catre BF din toate punctele de vedere impreuna cu semnatarul actului. In urma analizei si discutiilor oficiale demisia a fost considerata ca inadecvata si nefundamentata. Astfel, ca act unilateral de vointa demisia a fost retractata cu acordul membrilor BF.

2.In sedinta BF din 21.01.2015 s-a aprobat procedura de inscriere cu prioritate a jucatorilor care se deplaseaza catre locul turneului de la distantele cele mai indepartate de arena de desfasurare a competitiei. Prioritizarea inscrierilor se va face centralizat de catre Comisia de competitii a FRB sau de catre organizatorul local, ca imputernicit al acesteia in legatura cu organizarea competitiei, dupa cum urmeaza:

i)Organizatorul local va indica Comisiei de competitii pana cel mai tarziu duminica grupele (squad-urile) si orele de joc pentru care sunt facute rezervarile de piste.

ii)Lista de inscriere va fi facuta publica de catre Comisia de competitii sau de catre organizatorul local (ca imputernicit al acesteia in legatura cu organizarea competitiei), insa acestia vor permite inscrierea, pentru primele doua zile dupa anuntul public al listei, numai sportivilor care fac deplasarea catre arena de joc de la distantele cele mai indepartate.

iii)Comisia de competitii sau organizatorul local (ca imputernicit al acesteia in legatura cu organizarea competitiei) vor incerca sa aduca la cunostinta sportivilor aflati la cele mai indepartate locatii de arena de joc, anuntul public cu lista de inscriere, in toate modurile de comunicare posibile, inclusiv prin contactare directa.
iv)Dupa cele doua zile de acceptare cu exclusivitate a inscrierilor prioritare, lista de inscriere actualizata va fi republicata oficial, urmand ca inscrierile sa continue in mod uzual pentru ceilalti sportivi.
v)Lista de inscrieri se va inchide in ziua anterioara a inceperii turneului.
vi)Orice alta situatie exceptionala va fi tratata in mod punctual de catre Comisia de competitii sau de catre organizatorul local (ca imputernicit al acesteia in legatura cu organizarea competitiei) in asa fel incat sa nu influenteze in mod negativ jocul sportivilor.

3. In sedinta BF din 21.01.2015 s-a aprobat modalitatea de continuare a campionatului national conform hotararii adunarii generale a FRB din 14.11.2015, din punct de vedere al ungerilor din competitii, asa cum au fost ele propuse BF de catre Comisia tehnica in 16.11.2015. Selectarea ungerilor si tipul lor vor putea fi modificate si aplicate pentru urmatorul an competitional, propunerile si hotararile privind aceste modificari urmand a se realiza la adunarea generala de infiintare legala a FRB.

4.In sedinta BF din 21.01.2015 s-a aprobat modalitatea de abordare a rejucarii meciurilor amanate din cauze de forta majora. Aceasta ia in considerare un acord atat al organizatorului local cat si al jucatorilor implicati, de a juca meciurile restante inainte de urmatoarea competitie. Deasemenea, pentru a se evita acordarea unor avantaje indirecte de antrenament, jucatorilor care au amant meciurile, s-a aprobat ca ungerea pe care se vor juca meciurile restante sa fie alta decat cea utilizata in etapa propriu-zisa, extragandu-se un nou tip de ungere din tabelul stabilit la inceputul CN.

5. STIRI VERIFICARE BILE IN CAMPIONATUL NATIONAL
In sedinta BF din 21.01.2015 s-a aprobat aplicarea procedurii de verificare a bilelor de joc. La turneul nr.4 organizat de FRB cu sprijinul Ploiesti Bowling Masters la Sky Center Paulesti se vor face verificari asupra bilelor de joc: i) bilele neomologate USBC nu vor fi acceptate in concurs; ii) sportivii vor putea sa-si canteasca bilele in mod facultativ, urmand ca problemele de ordin tehnic sa fie indicate acestora ulterior etapei dandu-se posibilitatea jucatorilor sa le repare pana la urmatoarea etapa a CNI, in speta turneul nr.5 desfasurat la Cernavoda (si IDM). Se considera ca spre deosebire de Sky Center Paulesti, arenele de la Cernavoda si IDM au resursele tehnice si umane necesare repararii bilelor considerate neconforme la fata locului, in urma cantaririi oficiale. Bilele ce vor fi considerate neomologate si neconforme, dupa verificare si corectare, vor fi excluse de la joc, ca masura disciplinara aplicata. Hotararea urmeaza sa fie facuta publica in cel mai scurt timp pe pagina oficiala a FRB.

3 comentarii:

  1. Cine plătește pentru a doua deplasare a echipelor care s-au prezentat la data stabilită inițial?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu trebuia sa se joace deloc,nici la A, nici la B, era anuntat cod portocaliu

    RăspundețiȘtergere