luni, 8 februarie 2016

Individuale 5

Ungerea are 28 ft(!) si va fi o placere la Lake View, unde pistele au marginile strambe si toata lumea joaca pe mijloc.




Turneul nr.5 al Campionatului National Individual va fi organizat de catre Federatia Romana de Bowling cu sprijinul echipelor din Constanta la arena Lake View in perioada 12-14 februarie 2016. Vizualizati mai jos lista de squad-uri.
Va rugam sa trimiteti solicitarile de inscriere pe adresa de email comisiacentralabowling@yahoo.com, precizand ziua si ora squad-ului de participare, dar respectand si procedura de prioritizare a inscrierii jucatorilor. In urma aplicarii acestei proceduri, primele 2 zile se accepta cu prioritate inscrierile celor ce fac deplasarile din zonele cele mai indepartate arenei de joc.
Rezervarile de antrenamente se pot face la: 0341-180-034 Lake View.
situatie inscrieri AICI

10 comentarii:

  1. Asta se joacă lung de 10 cu bila de spare ștearsă! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu stiu un singur jucator de elita care a castigat cu bila de spare nematuita,
    Il cheama Belmonte!
    pentru ceilalti recomandam minim uretan cu miez.
    sau mai tari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Și nu stim dacă merge ca o lungă clasică, poate câteva vorbe și despre topografia de la Lake View...dacă știe cineva... Merci, Sebi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Banane in jurul sagetii 2, cu BP in jur de 5 cu migrare spre stanga.
    In Lake View e cam naspa topografia langa sant, desi ungerea s-ar preta pe acolo, fiind piste Switch

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda... margini strambe, conditii nu, topografie naspa, piste switch, sa inchida sala zic. Pai ce la Constanta avem bowling???

    Totusi eu ma antrenez de luni in fiecare zi, nu este rea deloc ungerea, marea problema pentru jucatorii care trebuie sa se deplaseze sute de km este ca le trebuie toata gama de bile. Cel putin la mine, la inceput joc cu ce e mai slab, apoi treptat de la jocul 2 bile mai puternice, pana undeva in jocul 5, apoi iar ca la inceput in jocul 6. se poate juca la fel ca o medie, sau ca o scurta, cu o mica banana, totul este sa iesi mult in exterior. Nu vreau sa dau lectii, nu sunt capabil de asa ceva, doar impartasesc pentru cei interesati experienta mea de 3 zile. In conditiile in care m-am mutat de colo colo, am dat medii relativ frumoase si destule jocuri peste 200.

    Cu stima si consideratie pentru cei care isi vor pierde o zi si 150 de lei pentru o deplasare la Constanta, unde avem printre cele mai proaste conditii de joc, in opinia unora. Eu unul, sunt multumit si le multumesc celor de aici

    Mircea

    RăspundețiȘtergere
  6. Merci de info Mircea! Sebi

    RăspundețiȘtergere
  7. Bravo Mircea! Oricum, contestatia se pregateste de pe acum... Ca sunt conditii "de lumea a treia" ... Iar daca nu ai bilele care trebuie la tine, "tehnicul" nu se pricepe...!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce înseamnă antrenamentul dom'le! 😊
    Bravo Mircea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am dat cu bila de spare 185 la antrenament, pe ungerea asta. Fără sincope.
    Avem pariu pus, ca nu vor fi 10 medii peste.
    Ca acum 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mircea, faptul ca marginile "varsă" nu înseamnă critică.
    Este o constatare si un avertisment pentru jucătorii buni care vedeau ca soluție, jocul în bordul 2, cu un Breeze sau uretan.
    Câți din țară crezi că pot juca 60 de bile cu bordul 2?
    Ăia care contează la Europene.

    RăspundețiȘtergere