marți, 31 mai 2016

Suntem reintegrati in Worldbowling, mergem la europene!

azi sau maine avem confirmarea.
asta-i tot!

YUPPPPIIIII!

10 comentarii:

  1. FEMININ??? Cu cine ne prezentam la feminin? Situatia este mai jalnica decat mediile pe care le-au obtinut fetele la CNI si la open IDM. O sa fim de rasul lumii cu medii mediocre la jucatoarele care invart bila sau cu stilul'drept' si bile de sala..Patetic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e fix treaba fetelor, nu e a nimanui altcuiva.
      doar participand putem creste, nu stand acasa.

      Ștergere
  2. Inca nu au plecat si deja au inceput comentariile. Jalnici si patetici sunt cei care nu au spirit sportiv si nu cunosc ca performanta si victorie obtin doar cei care incearca, cei care participa! Halal de asa colegi de sport...! Haideti Fetele! Noi suntem cu voi (cei putini)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Oameni buni de unde pana mea (scuzati-mi franceza) stiti in ce stadiu se prezinta lotul, mai ales jucatoare pe care nu le-ati mai vazut de mult, gen eu sau Luminita?!
    Nici nu am plecat bine ca deja trebuie sa citim vorbe de bine si 'incurajari'
    Daca nu va intereseaza/nu aveti nimic bun de spus, nu va uitati, haha
    Cu dragoste, fiica lui Vali Piroș

    RăspundețiȘtergere
  4. Multă baftă fetelor!!! Capul sus, nu luați in seama răutățile unor frustrați, să fiţi unite, să vă luptaţi până în ultima secundă şi să le arătaţi tuturor ca bowlingul feminin are viitor! Suntem alături de voi şi cu siguranţă o să aveţi rezultate bune . Hai România!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca aceeasi logica se aplica si lotului masculin, inseamna ca baietii (care au avut medii frumoase in CNI si mai ales la IDM) ar trebui sa obtina locuri onorabile. Dar, ramane de vazut daca va fi asa, caci nu pare a fi chiar atat de simplu la nivel international. E adevarat, sunt putine fete care joaca cu rotatie, si mai putine care o fac foarte bine si sunt jucatoarele pe drept care au spus ca vor sa invete si ele sa invarta bila. Asta este realitatea deocamdata... S-au strans cu greu 6 fete pentru lot (din 11 nominalizate!!) , dar macar sunt unite si dornice de a se autodepasi. Apoi, sa sustii o cheltuiala de cca 2000 E din buzunarul tau ca sa reprezinti Romania... e un lucru laudabil din start. Succes, fetelor, sa va intoarceti cu capul sus!

    RăspundețiȘtergere
  6. cheltuielile sunt de sub 1000 de euro/pers

    RăspundețiȘtergere
  7. respect pentru toti cei care vor reprezenta ROMANIA ! buga laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  8. Cine sunt cele 11, si cele 6 care merg?

    RăspundețiȘtergere
  9. Luminita, Laura, Geanina, Rethi, Ibolya, Irina, Maria, Raluca, Manuela, Eugenia si cu mine. Vor merge primele 6, restul declinand participarea din diverse motive.

    RăspundețiȘtergere