luni, 20 noiembrie 2023

BBBS LTD/Brunswick sponsorizeaza FRB inca 2 ani

Pe 5 noiembrie a.c., FRB, reprezentata de presedintele Raluca Gindac Piciu, si BBBS LTD Grecia, distribuitorul regional al Brunswick, reprezentata de managerul Bill Hartofillis, au semnat prelungirea contractului de sponsorizare de catre BBBS LTD/Brunswick a Federatiei Romane de Bowling pentru inca 2 ani.

Intr-un scurta declaratie acordata de catre dl. Bill Hartofillis, acesta mi-a spus urmatoarele:

Mi-aduc aminte, cand, cu mult timp inainte, cand bowlingul era in Federatia de popice (FRPB, n.r), un bun prieten de-al meu, Vali Piros, m-a prezentat conducerii federatiei.
De atunci am pornit o colaborare, care s-a concretizat intr-un contract de sponsorizare, dupa ce Raluca Gindac Piciu a devenit presedintele Federatiei Romane de Bowling.

E o mare placere pentru mine ca BBBS LTD/Brunswick si FRB au reinnoit contractul de sponsorizare pe inca 2 ani, care s-a extins si pentru programul de copii si tineret, carora BBBS le va oferi bilele de bowling necesare.
Va fi oferit echipament echipelor nationale care participa la competitii internationale, conform programului stabilit de FRB, know-how pentru academiile de copii, ca si ajutor in alte situatii.

Speram ca vom continua sa oferim cel mai bun echipament existent pe piata jucatorilor romani.
Le multumim jucatorilor romani ca majoritatea echipamentelor pe care le folosesc sunt branduri Brunswick.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu