vineri, 23 iulie 2010

Barcelona 2010

Ultimul turneu EBT, in care Gery Verbruggen, celebrul belgian (relativ necunoscut in Romania, dar de 4 ori castigatorul EBT Tour- record absolut!) il bate pe Dominic Barett pentru 12.000 euro premiul intai.
pe trei Brian Voss.
Cu ocazia asta Gery Verbruggen (44 de ani) il egaleaza pe Paul Moor (31 de ani si 3 titluri EBT Tour) la numarul de victorii in turneele EBT - 10!
fapte diverse: sala are 14 piste cu niste vechituri de mecanisme AMF 82-70 (concepute in 1962, aparitie comerciala in 1968!!!), dar upgradate cu fete, approach-uri si popice Brunswick si sistem de scor Steltronic.
ungerea este de 42 de picioare-raport 3 la 1.
masina de uns este Kegel Kustodian Plus (ca la IDM), ulei Kegel Infinity.
se remarca si ultimele racnete in materie de progres high tech - evantaiele, care par oferite de organizatori, e unul portocaliu pe pista din dreapta si unul verde pe cea din stanga.
bilele utilizate sunt Brunswick Fury (Gary) si Storm Hy Road (Dominic).
fenomenala si aparitia lui Brian Voss la festivitatea de premiere - in bermude si sandale!
Enjoy!


3 comentarii:

  1. Ace Ventura pe locul 3!!! :) cool a dat un pic de culoare bowlingului

    RăspundețiȘtergere
  2. fenomenala aparitie a lipsei de bun simt americane,deh ce sa le faci ..natie tanara ,inca nu au cei 7..sute de ani de'acasa

    RăspundețiȘtergere
  3. cam cald in sala
    si dominik a crezut k e destul sa i intoarca de pe 7-8. iar la al treilea split a si sunat un telefon prin sala tocmai cind se hotarise sa incerce bordul 10. a ratat la stinga si gata... aproape biserika greka si pa si pu. iar tataie era lama de cutit. sigur pe bordul lui 11...:)
    tare meciul
    ioio

    RăspundețiȘtergere