marți, 20 iulie 2010

Noutati de vacanta

In Constanta se va deschide in septembrie un centru de bowling cu 12 piste Switch noi in linie, si cu masina de ungel Kegel Kustodian (ca la IDM).
Ideile agreate de dl. Vali Fatu (Presedinte ales al CCB) si Constantin Ardeleanu (Vicepresedinte FRPB si Presedintele Subcomisiei tehnice) referitoare la ungerile pentru sezonul 2010-2011 sunt urmatoarele:
- in campionatul national pe echipe se va juca pe un numar limitat de ungeri(4), cu raport transversal maxim 5 la 1
- ungerile de la finalele campionatelor nationale vor fi usoare, pentru a asigura spectacolul
Nu exista inca o solutie pentru cine si cum va verifica ungerile inainte de meci (la etapele de campionat)
Filosofia este exact pe dos fata de cea pe care o propusesem eu impreuna cu dl. Ardeleanu- usor la echipe si greu la individual.
Asteptam sa vedem reactia jucatorilor la aceasta noua filosofie.
Cred ca si in varianta asta vor fi multe nemultumiri.

5 comentarii:

  1. eventual nu vor sa ne spuna si ce degete avem voie sa bagam in bila?

    RăspundețiȘtergere
  2. Bineinteles ca vor fi nemultumiri! Nu de nemultumiti si carcotasi ducem noi lipsa (vezi si comentariul lui Florin...) Avem nevoie de oameni capabili sa treaca peste orgoliile personale, indiferent daca sunt "fosti fosti", doar "fosti" sau "actuali" si care sa puna la punct un regulament care sa multumeasca majoritatea si care sa duca bowling-ul romanesc pe o panta ascendenta. Sa iesim odata din mocirla si balacareala asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...ca la popice ...niciunul

    RăspundețiȘtergere
  4. Dana, de fiecare data cand ai postat ai facut-o ca sa te afli in treaba... De fiecare data vrei pace, pace, sa ne intelegem blablabla... N-AI CU CINE!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. si ce e rau in a sustine k e necesar sa faci pace si sa conlucrezi?!
    mai bine e cind "filozofiile" sunt incompatibile decit cind fracul e pe porc. aluzia cu porcul nu are o directie anume, ci e una in care e descris un mod de a gindi si pune problema cu care eu nu sunt in acord. puneti frate creierul sa munceasca, nu umorile nejustificate si asezati l la mijloc, nepartinitor, just etc.. fara sa va fie frica. atitea puncte de vedere care mai de care mai rautacioase pentru ca in esenta va kkti pe voi de frica sa nu cumva sa fie altul mai "breaz". nu mai vorbesc de semilingai.
    nu e adevarat k "n ai cu cine". ai cu cine, dar trebuie creier, judecata limpede, nu pasiuni nedezvoltate si oricind rabufnitoare.
    al dvs interminabilul ioio natz:)

    RăspundețiȘtergere