duminică, 7 noiembrie 2010

CLASAMENT INDIVIDUALE 1


Mici comentarii tehnice:

Catalin Gheorghe nici cu concepea sa joace pe parte dreapta a pistei, lucru pe care l-au inteles si Marcel Tarase si Viorel Pavel, acesta din urma jucand de amorul bowlingului, fiind mai mult preocupat de odrasla proprie (la fel ca mine...).
Pana si Viorel Simut s-a retras spre mijlocul pistei, cand a vazut ca la dreapta era impracticabil.

In schimb, Costica Ardeleanu nu era pregatit nici teoretic, nici practic (bile) sa dea din interior. In schimb lovitura lui arata ca e un jucator de mare valoare, care, daca se antreneaza, e un candidat cert la titlu.

Mihai Pavel a dat ca pacer 181 medie fara handicap, ceea ce l-ar fi plasat in jurul locului 10 la seniori.
La fete, Cici a jucat ca deobicei la Brooklyn, fara scrupule, beneficiind de noua Virtual Gravity gaurita foarte bine de Costica Ardeleanu.
Cu acelasi model de bila a reusit Eugenia sa dea cel mai bun joc de la feminin- 213!

Raluca Gandac a jucat banana pe mijlocul pistei cu un BVB Ambush, iar Andreea Baducu a venit dupa o noapte fara o secunda de somn, fiind una dintre dezamagirile turneului.

Jucatorii din Miercurea Ciuc au reprezentat o surpriza foarte placuta, fiind entuziasti, seriosi, calmi si cu stiluri foarte diferite intre ei.

Kapdebo Lorant este foarte precis (peste Pelicanu, mi s-a parut), dar rotatie foarte mica, end over end.

Gabor Csaba este un jucator de valoare, care pare capabil sa dea 200 pe orice ungere. De la ultimul meci din Bucuresti si-a modificat unghiul rotatiei de la aproape 90 de grade pana pe la 50, efectele benefice vazandu-se in scor.

Gabor Bonifer are stofa de cranker autentic, cu rotatie in sens invers (retrograda).

Arpi Vass are un stil extrem de elegant, dar personalitatea lui exuberanta ii joaca feste la scor.

Aron Bodor este un jucator cu "o mana si jumatate", introducand in bila doar jumatate din prima falanga a degetului mare (gen "Tom Smallwood")

cred ca, peste un an, Miercurea Ciuc o sa fie o echipa de temut din Divizia A!

2 comentarii:

  1. cred ca cele doua maini cu care a jucat Obada erau stangi!

    RăspundețiȘtergere
  2. prima oara cind ai curajul unei asemenea schimbari-abordari radicale nu ai numai miinile stingi amindoua, dar si strimbe. bravo oby, pt curajul de a te juca si descoperi:)
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere