sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Individuale actualizate

fetele au scorurile fara handicap, ele vor clasificate  separat.


Scurte comentarii tehnice:

- Telejman a jucat 20 cu 12 la inceput cu un Inferno vechi, unghi lateral de rotatie mic, o trasa scurta si safe, iar la sfarsit ceva mai la dreapta, poate 25-12, cu Black Widow pearl. A ratat si ceva spare-uri, nu multe (4-5?). In general, precis si echilibrat mental.

- Gabi Deaconu a jucat la dreapta primul joc, apoi s-a mutat la interior, piciorul in jur de 25. a jucat cu ambitie si concentrare.

- Marius Balan- banana cu punct de intoarcere in jur de boardul 7, apoi s-a retras la stanga, a jucat pe"nas": stanga-dreapta cu "bulan". lovitura cu timing si rotatie foarte bune.

- Florin Popescu a jucat de la dreapta, tare si cu rotatie in pocket, a scazut un pic la sfarsitul jocului 4- inceputul jocului 5, cand s-a enervat ca la ultimele bile a venit lumea in spatele lui, perechea lor de piste ramanand in urma datorita unor defectiuni.

- Ioan Ionescu- la dreapta cu o bila lucioasa de uscat- punct de intorcere in jur de 6, apoi s-a retras succesiv cu bila mata la interior pana in fata aparatului. Dupa 4 jocuri avea 799, cu 49 de popice avans. din jocul 5 a cedat mental, s-a mutat la dreapta si a incercat toate bilele din arsenal.
a ratat multe spare-uri- cam 8, 2 dintre ele in frame-ul 10.

- Vali Parcalabu- tare si drept spre popicul 3, cu 2 maini, bila cam pe 18-20 la linie. a ratat multe spare-uri- cam 10. A jucat foarte relaxat, poate "prea" relaxat. unul dintre jucatorii de perspectiva!

- Bogdan Stoian- banana cu punct de intoarcere intre 7 si 10, cu bila mata Morich- excelenta pentru cantitatea de ulei de pe pista! Nu s-a mutat prea mult, fiind stangaci.

- Toti jucatorii Elcomex-ul a inceput cu bile extrem de agresive de la dreapta si s-au mutat foarte putin. Exceptie a facut Gabi Anghelescu, care s-a retras mult in stanga, pana pe 25-30 (cu piciorul).

Un caz particular a fost Johnny Fatu, care desi este heavy-rotation (peste 400 rpm) foloseste cea mai agresiva si mai imprevizibila bila de pe piata - Jigsaw Hammer, pe care incearca s-o "indrepte" marindu-i viteza la nesfarsit, lasand o gramada de splituri si de decari. La un moment dat a schimbat-o cu o mata agresiva, pe care a incercat s-o exploateze la fel, drept si foarte tare.

In squad-ul 1 pistele au parut mai uscate si s-au degradat mai repede datorita multilor jucatori heavy rotation- Tariceanu, Telejman, Ionescu, Johnny - si multor bile mate aflate in joc.

Maine asteptam rezultate interesante de la Simut, Romeo, Vali Fatu, Vicky si Catalin Gheorghe (ideala ungerea pentru el), iar de la fete Andreea Baducu si Cici.

Din pacate, nivelul de joc (mai ales mental) este cel care se vede in scoruri, media de 200 pe ungere sport ramanand un ideal greu de atins.

De aceea, preocuparile despre componenta lotului national si despre programul competitiv international par relativ caraghioase- ce rost au loturile la astfel de rezultate?

4 comentarii:

  1. acum incepe sa se vada valoarea jucatorului cand nu mai poate da 3,5,7,squaduri ca la openuri,pana "gaseste" trase,targeturi,etc.
    Din prima, nu prea avem jucatori "cititori"
    Astia suntem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai STEAUA NOASTRA...!!!
    CT

    RăspundețiȘtergere
  3. tot respectul pt alex telejman....tinind cont de "antrenamentul" intens din ultima perioada....

    RăspundețiȘtergere