marți, 30 noiembrie 2010

O mare sarbatoare

a fost IDM Bucharest International Open!
din punctul medu de vedere, succesul a depasit toate asteptarile.

in primul rand datorita implicarii totale a IDM-ului, care, datorita lui Mihai Ionescu, a cheltuit sume impresionante si a depus un efort organizatoric de anvergura.
apoi datorita celor din echipa organizatoare - Marius Briciu, Dragos Caploiu, Mao, Lupica, IDM Tour, Oana, tehnicieni de pista, receptioneri etc

IDM-ul a incercat sa faca totul la cel mai inalt nivel, a cumparat o masina de uns performanta, a revizuit si reparat instalatiile, a etalonat pistele conform standardelor USBC, a invitat si suportat cheltuieli pentru cele 2 echipe de top - Sivissidis si Brunswick, a mutat data desfasurarii astfel incat Karetsos sa poata veni etc etc

Pe plan sportiv, lucrurile nu puteau iesi mai bine.
A castigat cel care era indreptatit, romanii au dovedit ca pot fi competitivi si au avut reprezentanti in fazele superioare, Marius, Catalin si Simut jucand la un nivel foarte inalt, fiind greu de diferentiat.

Meciurile directe au fost extrem de spectaculoase, am avut si lovituri de departajare, Brian Voss a aratat ca poate fi si invins, macar pentru un joc samd.

In plus atmosfera a fost foarte deschisa si prietenoasa, inclusiv printre romani, ceea ce face lucrurile cu atat mai memorabile.

In alta ordine de idei, am putut vedea la jucatorii din PBA ce inseamna versatilitate si creativitate in bowling, ce inseamna sa ai capacitatea de a alege solutii diverse, in functie de conditiile schimbatoare de pe pista si sa le executi cu precizie.

Asta in conditiile in care ei au tratat turneul ca pe o excursie, petrecand sambata seara pana in dimineata finalei !!!

Un mare eveniment, care va cont foarte mult in progresul bowlingului romanesc!

Felicitari tuturor, organizatori si sportivi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu