joi, 11 noiembrie 2010

Sedinta Prezidiului FRPB de azi

S-a constatat ca jucatorii Odette si Marius Piticariu sunt jucatori liberi (fara contract) si se pot transfera oriunde doresc.
Incepand de azi sunt jucatorii echipei Split.

Votul a fost 8 "pentru" si o abtinere (Vali Fatu, care ar fi dorit ca transferul sa devina efectiv din retur)

La FRPB nu a fost depus niciun document prin care jucatorii sa figureze ca fiind datori catre club, ci doar un contract de imprumut, prin care clubul era imprumutat de catre un tert.

Contractul s-a dovedit a fi fictiv, fiindca nu era inregistrat in contabilitatea clubului, neaparand in bilantul ACS Micadan Force.

In alta ordine de idei, s-a constatat ca toti jucatorii de bowling romani sunt liberi de contract, la FRPB nefiind depus niciun contract de joc.

S-a luat decizia, totusi, ca jucatorilor activi, legitimati la diverse echipe, sa nu li se acorde transferurile decat in perioada de transferuri.

Jucatorii care nu fac parte din lotul niciunei echipe se pot transfera oricand doresc, oriunde doresc.

Asadar "dezlegarea" clubului nu mai este necesara, decat in cazul jucatorilor cu contracte de joc.

S-a decis, deasemenea, ca art. 5. litera a, din regulamentul de transferari al FRPB sa fie interpretat strict asa: "adeverinta ca nu are datorii materiale" inseamna ca nu are materiale si echipament de joc, proprietate a clubului, aflate in folosinta sportivului.

La rubrica "Diverse", dl. Constantin Stamatescu a prezentat rugamintea d-lui Grecu de a-i fi ridicata penalizarea cu avertisment, precum si penalizarea d-lui Novac, referitoare la participarea la Mondiale.
Propunerea a fost respinsa.

S-a propus creearea unei Comisii de modificare a Statutului FRPB, din care fac parte dl. Constantin Stamatescu, Costin Novac si Vali Piros, care va elabora un nou Statut, fara erori, omisiuni sau greseli, care sa faca activitatea FRPB mai usoara si mai coerenta.
S-au completat si comisiile CCB:

- la competitii cu Cici si Bogdan Paciu
- la arbitraj cu Corneliu Antimirescu si Andreea Vintila
- la tehnic cu Lupica si cu Marius(?)- tehnicianul de la Cernavoda
- la disciplina doar cu Norea, nemaifiind gasit un alt candidat.
- la secretariat, media si marketing situatia e cam ciudata, Catalin Gheorghe figurand ca membru simplu, nu ca si cum s-ar ocupa de aceasta Subcomisie.

Presedintele CCB, Vali Fatu, a anuntat negocierile duse cu ETBF pentru aducerea unui turneu international de seniori la Constanta, la Lake View.

In alta ordine de idei, FRPB a incercat sa incaseze o taxa de 8000 de lei(!!!) de la IDM, pentru organizarea turneului international.
Pentru comparatie, taxa pentru aprobarea data de ETBF a fost de 75 de euro.

Un comentariu: