luni, 30 mai 2011

Cel mai vizualizat videoclip din campania Puma Social Club


11 comentarii:

  1. Frumos, dupa mine ,un simplu anonoim , Marius e cel mai bun jucator roman,are o aruncare fina si estetica,stie sa roteasca bila ca un jucator din pba din interior,exterior si centru etc.Frumos vid-ul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu Anonim ,Piticu .... e cel mai bun din tara... Marius B

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha, sa vezi antrenament cu Takis.
    Iti pune 2 prosoape la 4 borduri distanta intre ele in break-point si te pune sa dai sute de bile printre ele, fara sa atingi prosoapele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si ai reusit??????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. O intrbare pentru anonimul. Cine este campion anul asta si cate titluri de campion are sustinatorul tau?

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai sa nu exageram,este bun dar nu cel mai bun :)))))))))))).

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari!!! Intradevar foarte tare filmuletul!!! Dar campania parca e adresata celor ce fac sport dupa servici nu care din asta traiesc!!

    RăspundețiȘtergere
  8. raspuns la intrebare:eu sunt sustinatorul si nu invers iar partea cu titluri si alte plastice nu are relevanta .Ac Milan a fost mare campioana dar juca sucks ,la polul opus e Barca chiar daca nu a castigat mereu a jucat fenomenal,asa ca mai conteaza si impresia artistica.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum credeti ca a crescut Romeo asa de frumos in ultima vreme?
    Antrenamente adevarate tata...

    RăspundețiȘtergere
  10. Am trecut de faza in care sa-mi doresc sa fiu "cel mai bun". Este frumos dar nu mai este un target! Nu sunt cel mai bun jucator din tara si nu am fost niciodata. Poate spectaculos sau nici atat dar nu cel mai bun!
    In ultimii 2 ani valorile s-au echilibrat extrem de mult: Romeo, Ionescu Mihai, Ionescu Ion, Piros, Tariceanu, Calagiu, Parcalabu, Fatu Ionut, Catalin Gheorghe...daca am omis pe cine sa nu se supere. Mai vin cateva "elicoptere" din umbra care cu siguranta vor scoate capul anul viitor :)
    Este dificil sa cresti cand nu joci cu "modele" pe pista sau sa te antrenezi in mijlocul lor! Senzatia este urmatoarea: Ne-am blocat multi la acelasi nivel in care un 269 sau 279 nu mai este ceva greu de atins! Avem nevoie de iesiri, de experienta competitionala, de oameni care sa ne indrume catre "next level"? Raspuns: Unii nu vor invata niciodata ca nu au rabdare, altii poate vor dar nu au cu ce, altora le este frica de variabila "timp" sau "varsta" Citez: Imi ajunge unde sunt aici in tara, nu vreau mai mult pentru ca nu ma apuc eu sa ma bat cu Palermaa. Am un job, am un hobby, e ok!!
    Daca vrei sa cresti mai mult, dedica-te Bowlingului. Daca altii muncesc pentru tine si o poti face este perfect. Pentru majoritatea din Romania...este imposibil!
    Pentru muti dintre noi Piros vorbeste "pe limba lui" si toti dam din cap ca am inteles! Pana una alta toti intelegem cate ceva din ce ne zice ca nu suntem nici noi prosti dar nivelul intelegerii este diferit si variaza in functie de experienta de joc! El le stie dar pana sa le simta mai are de munca! Pana atunci ascultati-l si cu timpul veti ajunge sa intelegeti singuri. Am reactii foarte multe de la elevi de genul "Ahaaaa, mai ti minte cand mi-ai spus "...."? Abia acum dupa 1 an am inteles! Bine, crede el ca a inteles dar este ok, peste inca un an viziunea asupra aceluiasi lucru va fi alta... In fine, e funny, e cool, e hobby si este un mister total :)))
    Cati dintre voi stiu ca un strike iti poate arata ce popic/ce iti va/vor ramane pe pista lovitura urmatoare??? Cati stiu cum poti da 300 intuind popicele care vor ramane si facand mutarile dinainte??? Este foarte greu sa cresti peste 210-220 medie!
    Cand ajungi la o competite internationala parca nu-ti mai vine sa te intorci acasa! Iar cand te intorci, joci foarte bine primele 3, 4 zile si apoi te cobori la nivelul anterior. Unii stiu de ce...

    Chiar nu inteleg de ce se pun atatea probleme vis-a-vis de "care-i cel mai bun din Romania" Fruntas la Sat nu incalzeste pe nimeni. Toti suntem buni dar unii se dedica mai mult altii mai putin si asta face diferenta. Stati toti in sala si jucati cate 4 ore zilnic (dar cine mai munceste??) si in 2 luni tot ce stiti acum despre bowling o sa invarta cu fundul in sus traducandu-se printr-o crestere a scorului (ciudat nu?)! Cu cat citesti mai mult, cu cat studiezi mai mult, cu cat joci mai mult, cu atat media ta va creste si realizezi cat de departe esti de target-ul final :))
    In decursul timpului am crezut de sute de ori ca am gasit cheia bowlingului si ca peste noapte media imi va expolda la 250. De fapt era o solutie gasita in ziua respectiva...care a doua zi s-a dovedit dezastroasa! In fine...mergem inainte, mereu altceva, mereu cautam solutii, mereu va fi diferit si asta il face pe nenea bowling sa fie actractiv.

    Una peste alta, bowlingul este frumos si se pare ca lucrurile incep sa mearga pe un fagas constructiv! Va jur ca pentru prima data de cand sunt in lumea asta simt ca putem face ceva impreuna pentru bowling si sa-l ajutam sa se numeasca SPORT in adevaratul sens al cuvantului! Suntem generatia care putem schimba mentalitatile diabolice si care sa se poata uita in urma cu mandrie! Sa ne vedem sanatosi la OVER 50 :)))!
    Va multumesc inca o data pentru timpul acordat citii acestui comentariu! Toti sunteti cei mai buni! :)

    Multumesc, Pit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Romeo nu a crescut in ultima vreme, ci mai degraba e mai constant la nivelul pe care il avea dinainte.
    anul trecut se califica din primul sau al doilea squad la toate turneele, il batea pe Karetsos la unul dintre ele, dadea mai multe jocuri de 300 etc.
    avea o gramada de turnee open castigate si anii trecuti, fusese campion la dublu si cu echipa etc
    La individuale, in schimb, a fost mai slab anul asta. Asta poate fiindca are un punct vulnerabil, la teorie, nu stie intotdeauna cum sa atace o ungere noua sau cum sa se mute.
    dar cand afla si e o solutie care-i convine, te face praf.
    are mentalitate de jucator profesionist, care culege sau "fura" informatii de peste tot si adopta ceea ce simte ca poate face cu succes.
    a trecut pe la Piticariu, Pica, Brian Voss, Stefan Yngstron si Karetsos. poate si altii, nu stiu daca a lucrat cu Telejman si Dobondi...
    iar o mare diferenta o face faptul ca are extrem de multe ore de pista si si-a robotizat foarte bine lovitura, atat la prima bila cat si la a doua.
    importanta orelor de pista se vede si la pustii de la Oxygen, care joaca aproape zilnic, si care acum dau medii de 200 frecvent pe ungeri house, uneori si pe sport.
    jucatorii de performanta sunt ca niste bureti care asimileaza, indiferent de unde.
    si nu exista doar un motiv, o cauza sau o persoana care sa poata fi identificate ca retete ale succesului.
    in afara de ei insisi, desigur.

    RăspundețiȘtergere