joi, 26 mai 2011

Rezultate de joi

Ceea ce prevazusem de marti, ca vor fi avantajati new-comer-ii de la Oxygen 2 se adevereste!
priviti mai jos!

dintre ei se remarca in mod deosebit Ionut Lacatusu, care a dat 206 media (214 cu handicapul de junior si 234 cu ambele handicapuri). asta confirma o saptamana foarte buna, in care a dat peste 200 media si in ultimele 2 etape de liga (pe house).

pe de alta parte, openul aluneca intr-o directie periculoasa, putand fi interpretat ca o competitie de casa, datorita faptului ca pustii au intrari nelimitate si gratuite si datorita faptului ca handicapurile lor sunt inadecvate nivelului lor actual de performanta.
pe de alta parte nu pot sa nu ma bucur, vin din spate jucatori extraordinari de buni.
cut-ul este la locul 20, nu la 16 cum pare din tabel, iar Odette nu vine in finala, deci actualmente e la locul 21,  Mihai Ionescu, media 194,50.



8 comentarii:

  1. Nu pot sa cred! Din 20 persoane te impiedici de 3 pusti? Lasa copii in pace! Te intereseaza daca platesc? Sau te intereseaza cate squaduri au jucat pana sa ajunga la scorurile astea? Hai sa-ti spun: Lacatusu 5, Dumitrascu 4, Buga 6, Arbanas 5. Cate squaduri a jucat Calagiu la Sofia pana sa reuseasca 232 medie, 15 sau 17? Cate a jucat Balan, Tariceanu, Viky, eu, tu, Dobondi si care a mai fost pe acolo sau pe la alte Openuri afara? Hai mai Vali ce naiba!!!! Bravo pustilor! :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sunt de acord cu tine,si ma intreb ce handicap o sa mai aiba cei care dau mediilea astea mari la viitorul open/?

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ma impiedic de ei, interesul pentru acest open e minim pentru mine, fiindca stiam de la inceput ce o sa se intample (vezi articolul de miercuri).

    evolutia lor e normala, dupa un an apar constant mediile peste 200, asa cum s-a intamplat si la generatia IDM-SKOL.

    si nu sunt numai ei in cauza, or sa mai apara probabil si alte medii surprinzatoare, Raluca Gindac, Maria Ursu, Dana Nitu, fetele din grupul Enel, toate fiind subevaluate ca medie.

    CATALIN GHEORGHE, CAMPIONUL NATIONAL, ARE 15 POPICE HANDICAP!!!

    realizezi ce greseli grosiere ai facut?

    e un sistem care trebuie atent echilibrat, care trebuie sa faca o echilibristica fragila cu handicapurile.

    mai tii minte ce fericit erai ca v-a tras-o Dragos intregii echipe Split, la antrenamente, cu 209 media?
    si acum il evaluezi ca fiind jucator de 167 media. nu e!

    cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci e sa-l pui sa joace cu cei de nivelul lui, in conditii egale de participare, care la nivelul lor de experienta face diferenta.

    pentru ei e esential sa poata da multe squaduri - cum era si Calagiu la Sofia.

    la nivelul jucatorilor cu medii mari, asta nu mai e asa important.
    tu ai dat 3-4 squaduri si ti-ai crescut media cu 0,5 popice.

    va trebui pentru viitor sa gasesti o formula de corectie, probabil cea mai mare medie inregistrata vreodata de jucatorul respectiv, iar clasa de handicap sa nu poata fi la mai mult de zece popice mai jos de recordul respectiv.

    de exemplu, pentru cineva care are medie 165, sa zicem, dar are record personal medie 190, ii dai handicap ca pentru 180, adica 10 popice, nu 25.

    e un sistem care e foarte stufos de echilibrat si amanuntele pot dezechilibra total turneul.

    si da, ma oftic ca n-o sa castig turneul asta.
    nici asta....
    ete na!
    atat ai inteles tu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca tragi aiurea! Inainte sa anunt turneul te-am sunat si te-am intrebat cum ar fi daca...! Ce mi-ai raspuns?? Acum ce faci? Te-ai sucit? Nu mai e bun, greseli grosiere, stai ca trebuia facut altfel, stai ca trebuia facut pe recorduri, stai ca era mai bine daca era pe grupe, stai ca..stai ca...stai ca..! Pana mea! Este o varianta de turneu pe care am construit-o Luni dimineata, buna sau proasta, asta e! Am avut in fiecare Editie altceva, mereu am venit cu ceva nou:
    Cu finala la A fara finala la B, cu finala B fara finala la A, cu finala la amandoua grupele, cu piramida, cu meciuri eliminatorii, cu calificare la gramada, cu 2 grupe valorice, cu 3 grupe valorice, acum cu o singura grupa! Dar am uitat ca parerea ta despre ceva este cea mai buna mereu si toti sunt prosti! Toate variantele au fost bune si rele din anumite puncte de vedere, bune pentru unii si proaste pentru altii! Niciodata nu m-am gandit sa avantajez pe cineva anume sau sa aleg varianta OPTIMA PENTRU JUCATORII DIN OXYGEN. Am mers pe principiul: Ce se intampla daca regulile sunt...? Avem ceva de pierdut? NUUUUU! Am iesit din tipare cu cateva turnee, SI CARE-I PROBLEMA?

    DACA NU LE INCERCI CUM ITI DAI SEAMA DACA SUNT BUNE SAU NU?????

    La openul viitor o sa ma gandesc la altceva si probabil vor fi altii care sa ma injure, si crede-ma ca nu-i nimic nou!

    Oricum targetul acestui turneu nu a fost atins si o sa-ti spun de ce, dar nu aici!
    Pe de alta parte, am avut o surpriza foarte mare la care sincer nu ma asteptam!
    PARTICIPAREA in prop de 80% a IDM-ului! Ma bucur ca barierele se ridica si jucatorii se unesc intr-un scop comun. Nu vreau si nu am vrut niciodata ca cei din Oxygen sa nu participe si in alte Centre de Bowling. Scopul meu pentru Septembrie este sa facem Liga in toate salile unde avem potential!
    Ce poti sa-ti doresti mai mult decat sa fim uniti pentru DEZVOLTAREA BOWLINGULUI?
    Scuze pentru aceasta interventie!
    Multumesc PIT

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru anonim: in cazul in care sistemul merge mai departe, in centralizator o sa apara si aceste medii care mai mult ca sigur vor reduce handicapul multor jucatori care au dat medii mari. Daca reusesc sa adaug campionatul national, openurile de la Cernavoda si Openurile din IDM vom avea o imagine completa pe ultimul an!
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. nu te acuz de nimic, doar iti ofer analiza mea, care sper ca e obiectiva.
    e un feedback specializat.
    nu te injur, nu te acuz de nimic samd.
    dar fara atentie si fara organizare riguroasa ideile bune pot fi compromise.
    si e normal sa jucam toti peste tot, dar acum e si o conjunctura mai buna, ca nu mai avem openuri simultan.
    dar genul asta de turnee e pentru amatori, iar numarul total de participanti e destul de mic.
    si e bine sa nu schimbi formatul prea des, ca ii derutezi pe toti. alege unul si pastreaza-l, ori cu handicap, ori cu piramida dubla, ori cu o singura grupa, ori cu trei etc.
    daca il schimbi tot timpul nu e prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. In cazul Catalin Gheorghe, sincer cand am copiat formula handicapului de sus pana jos, din 300 jucatori, numai la Catalin nu m-am uitat! Nu va avea handicap, daca-i dau ma alearga pana la C-ta si inapoi :))) si nu cred ca cineva va contesta asta! Nu sa ma alerge ci sa isi doreasca el handicapul :P

    RăspundețiȘtergere
  8. cum nu?
    Catalin e cel mai mare fan al handicapurilor din cati am intalnit personal...(gluma)

    RăspundețiȘtergere