duminică, 31 martie 2013

Elcomex Super Six- finale, EYC 2013- finale

la Elcomex Super Six puteti urmari scorurile online AICI, actualizate dupa fiecare joc



Rezultate AICI

Transmisie live AICI (PayTV)

in turul1 Fiorentino da 300!!!

Jesper Svensson iese din turul 2, invins de englezul Roberts
Markus Bergendorff , micutul danez care arunca cu 2 maini pare de neoprit.
primii 6 favoriti au fost deja eliminati, a rams doar numarul 7 Kulseng, campionul de la individual de anul trecut, si argintul de anul asta.

la fete englezoaicele Daly si Frost par hotarate sa ia si dubla de la Masters..

sferturi: englezoicele pleaca acasa, Frost fiind accidentata.
raman  suedeza Thorell, norvegianca Hansen , o irlandeza si o austriaca.
la baieti pleaca Bergendorff, invins fara drept de apel, de catre cehul Vitek.
se mai califica Kulseng, Fiorentino (intins bine de un norvengian) si grecul Tsimplakakis.
toti au medalii.

semifinale:
Vitek il invinge clar pe Kulseng, fara solutie pe una din piste, iar grecul, jucand din interior il bate 2 -1 pe Fiorentino, care a jucat drept (!)
Hansen o invinge pe Thorell, Iar Larkin pe Adler.

castiga grecul si irlandeza.
Leonidas Maragkos, antrenorul grecilor,  impusca iarasi un rezultat mare la europene, aurul la Masters.
Bravo!

La Super Six clasamentule finale sunt aproape identice cu IDM Open- Karestsos, Romeo, Piticariu, numai ca pe pozitia 2 s-a strecurat tanara din Ungaria- Dosztaly Sarolta

5 comentarii:

  1. Frumos turneul Supersix insa cu multe probleme. Speram sa se regleze la editia viitoare.Rezultatele nu s-au putut urmari online, nici pana-n ziua de azi nu s-au afisat pe site ca sa vedem rezultalele de la round robin....participantii la Turbo nu au fost anuntati inainte de squad, asa cum era normal....mancarea de la bucatarie destul de proasta, iar apa plata s-a terminat! In rest, sa ne auzim cu bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice esti pricinos in privinta mancarii. Ca in orice restaurant au si feluri mai bune si feluri mai putin reusite. Ar fi ceva ce ar trebui sa regleze, anume timpul de servire.
      Chiar si o ciorba venea destul de greu.
      Intre doua squaduri nu puteai sa comanzi ceva, orice, sa primesti, sa mananci si sa mai ai si 10-15 min pauza pana la squadul urmator. Poate se vor gandi la ceva gen preparare/servire rapida. Sunt situatii cand poti juca de dimineata pana seara, la finale, de pilda, si nu a fost timp sa mananci intre squaduri.
      La petrecere mancarea a fost absolut OK.

      Ștergere
  2. A, si sa nu uit, cu greu Dl Grecu Madalin s-a lasat convins sa dea drumul la ventilatie, fara de care saracii participanti in squad ar fi lesinat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se intrase intr-o zona de acalmie si se parea ca ne indreptam spre normalitate.Normalitate este aceia ca iarba verde de pe ecranele tv.nu-I chiar verde pe cimpie.Dar acest blog,promoveaza cu succes criticile anonimilor,care de fapt nu se doresc a fi constructive ci sa aduca ocara!
    Neindoielnic ca multe trebuiesc inbunatatite,dar a critica o astfel de initiativa,spune multe despre caracterul"criticului"!

    RăspundețiȘtergere
  4. Turneul a fost o reusita. Ca la orice inceput, exista si cateva stangacii ! Felicitari Domnului Grecu Ion pentru initiativa. Trebuie apreciat pentru tot sprijinul pe care il acorda pentru bowlingul din Romania. Neaparat , trebuie sa finalizeze si proiectul cu federatia de bowling. In conditiile actuale, creerea Federatiei Romane de Bowling, ar fi o realizare fundamentala, pentru viitor. Felicitari si echipei de la Cernavoda : Vali, Catalin, Ionut, Mihaita care au asigurat conditiile tehnice. Existenta unor conditii de concursuri periodice, aduce progres. Felicitari si juniorilor. Si la ei sunt rezultate promitatoare. Incet, incet se misca ceva. Sa fim optimisti,

    RăspundețiȘtergere