marți, 26 martie 2013

EYC 2013- ziua a doua


astazi concureaza fetele, la duo: Laura si Ivett.
sunt nerabdatoare sa joace, ambitioase si superodihnite.

Rezultate AICI

Transmisie live AICI (PayTV)

Laura 926 (154 media), Ivette 913 (152).
nu comentez nimic si o sa va rog sa nu va hazardati in supozitii.

fetele au terminat pe 31, din 32 de dubluri

semifinale dublu:
favoritii sunt zdrobiti: suedezii de catre englezi, cu 480 (240 media), iar francezii de catre italieni, cu 508 (254 media), cu Antonino Fiorentino dand 299!!!

la fete danezele castiga usor in fata belgiencelor, iar rusoaicele inving, in mod surprinzator, englezoaicele.

in finala danezele castiga la pas in fata rusoaicelor.
la baieti englezii castiga la scoruri mari, 494-464.

3 comentarii:

  1. Eu va tin pumnii in continuare si sunt convinsa ca se poate mai bine. Noi de acasa stim ca nu e usor si ca in conditii de concurs toate emotiile capata alte dimensiuni.Am trecut prin asta de mai multe ori dar sunt prea batrana sa pot face fata. Voi sunteti tineri si veti invata in timp sa nu va lasati condusi de emotii si sa credeti in sansele voastre. Am vorbit cu David azi-dimineata si imi povestea despre baietii de pe primele locuri de la dublu ca despre niste super-eroi. Dragii mei , voi sunteti eroii nostri si noi stim ca puteti fi la fel de buni ca acasa. Sunteti absolut toti extrem de talentati si va meritati locul acolo.Va rog sa aratati ca o echipa si sa jucati asa cum at fost invatati sa o faceti. Va imbratisez din toata inima- Alina Orlanda

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem alaturi de voi cu gandul si cu inima. Stiu ca pentru fiecare dintre voi aceasta competitie inseamna mult si ca va doriti sa aveti rezultate foarte bune. Lasati emotiile si recapatati-va curajul, increderea, ambitia, siguranta in voi si dorinta de a arata ca o echipa invingatoare. Luptati pana la capat la fel ca in tara, la fiecare turneu, incercand sa dati tot ce este mai bun in voi si ce ati fost invatati sa jucati.
    Va imbratisam cu mult drag! - parintii lui Arby

    RăspundețiȘtergere
  3. .Hai cu curaj.Hai Romania!!!
    Suntem cu voi.

    RăspundețiȘtergere