vineri, 20 septembrie 2013

Incepe Campionatul national pe echipe. Avem scoruri live!

Maine incepe CNE 2013-2014.
Primele partide sunt Constructorul- IDM 1 si Septimia 2- Oxygen, sambata de la 11.00.
IDM-ul este intr-o formula inedita anul acesta, cu o echipa bazata mai mult pe tineri.
Titulari vor fi Bogdan Obada, Laura Piros, Marius Balan, Vali Pircalabu, David Orlanda si Costin Preda. Rezerve vor fi Cosmin Buga si Catalin Predescu.
Exista si o sansa minima sa vina  Viorel Simut, castigatorul calificarilor pentru selectie.
Echipa IDM e formata anul acesta in urma unor calificari desfasurate in joia de dinaintea etapei, primii 6 fiind titulari, iar urmatorii 2 fiind rezerve.
Echipa are cel putin 15 jucatori, multi dintre ei inactivi/indisponibili.
Capitanul Marius Briciu nu mai participa in campionatul pe echipe
Constructorul este posibila surpriza a campionatului, cu Pavelii titularii de drept si cu Octavian Craciun, jucator de 2 maini, care e in mare forma.

In Divizia B asteptam sa vedem nivelul echipelor, in sali in care conditiile tehnice vor fi perfectionate de-a lungul campionatului.
E de asteptat o crestere calitativa a jocului de-a lungul campionatului, in ciuda unor restrictii financiare foarte serioase pentru cateva dintre echipe, care au reusit cu greu sa se inscrie in campionat.

Noutatea absoluta este ca  arbitrii vor lucra online, astfel incat scorurile vor putea fi vazute live de toti  cei interesati, pentru toate competitiile organizate de CCB.
Scorurile vor fi  AICI.
Divizia A si Divizia B sunt pe pagini separate, le puteti selcta din taburile de jos.

E posibil ca in primele etape sa avem oarece sincope, datorita schimbarii abrupte a metodei de lucru, care va produce dificultati arbitrilor nefamiliarizati cu utilizarea avansata a computerului si a softurilor elementare.

Sper ca, printr-un efort colectiv, sa putem ajuta la modernizarea si dezvoltarea acestui sport, in conditii economice vitrege si intr-o fragmentare foarte accentuata a optiunilor jucatorilor si echipelor, aflati deseori pe pozitii categorice/ de forta.
De aceea cer sprijinul tuturor celor implicati, care detin o expertiza specifica, sa transmita cunostintele lor celor care au nevoie.
Numai impreuna putem reusi!

UPDATE:
Constructorul castiga in fata IDM-ului, cu 46 de popice, intr-un final de infarct!
Oxygen nu are nicio problema cu Septimia 2.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu