joi, 19 septembrie 2013

Inspectia tehnica a salilor patriei

Tin sa-i multumesc in mod deosebit lui Catalin Gheorghe, care acceptat sa facem impreuna aceasta vizita de lucru, pe banii nostri, evident.
Ela  pornit ieri spre Galati, iar Audi-ul lui ceva mai batriior a raposat la Sf. Gheorghe, unde a ramas sa innopteze la service.
De acolo  ne-a purtat al meu, ceva mai tinerel, pe la Miercurea Ciuc, Odorhei si inapoi in Bucuresti, de unde Catalin a luat un microbuz de noapte spre Constanta, unde a ajuns dupa 3 noaptea.

1000 si ceva de km in doua zile  pentru niste constatari importante:
proprietarii de sali isi doresc conditii tehnice mai bune, dar au nevoie de expertiza.
se pot obtine conditii foarte bune de joc, cu investitii mici, dar cu bunavointa si cu ajutor din partea celor care se pricep.
din pacate, partea de asistenta tehnica curenta, ca si nivelul consumabilelor folosite (inclusiv paduri, ulei, cleaner) tind sa fie de calitate proasta si afecteaza teribil nivelul salilor.
o preocupare constanta asupra aspectelor tehnice poate conduce la dezvoltarea intensa a interesului jucatorilor catre joc de performanta.

ungerile au iesit de calitate  in toate salile vizitate, cu perspective, dupa ce vin piesele de schimb/consumabilele, sa fie excelente.

masina de uns  AMF Summit (cu paduri), de la Odorhei a fost o surpriza zilei, calitatea ungerii fiind foarte mare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu