marți, 17 septembrie 2013

Nu ne putem desprinde de popice!

astazi a mai avut loc un episod din razboiul popice-bowling, la Adunarea Generala a FRPB, la care s-a votat separarea de popice.
La vot afost 9-8 impotriva noastra, datorita unei conjuncturi si datorita unor ilegalitati crase de pe la federatie.
Secretarul federatiei, Constantin Stamatescu si cu Presedinta Maria Popescu, au facut campanie impotriva desprinderii in toata saptamana dintre cele 2 Adunari generale.
ce e grav si ilegal este ca au fost validati drept delegati la Adunarea Generala 6 necunoscuti, care (chipurile) reprezentau cluburi de popice.
Delegatiile lor erau de fapt niste faxuri peste care se completase cu pixul numele delegatului, fiind complet ilegale, delegatiile trebuind sa fie in original, nu faxuri.

Actele in copie erau ilegale mai devreme anul acesta, cu ocazia candidaturilor la alegeri si au devenit brusc legale acum.
Din categoria: legal e ce vrem noi!

Dubioasa si partinica si pozitiiile juristei (colaboratoare) Cristina Timar si a delegatuluio MTS, dl. Ciuc, care se chinuiau sa ne convinga ca totul e perfect legal, ca poti sa vii cu copii de delegatii.

Pe de alta parte, cei din Harghita- Covasna au avut un accident la Paralela 45 pe la 8.15.
desi m-am grabit cat am putut sa ma duc sa-i iau, am ramas fara un vot, fiindca Lori a trebuit sa supravegheze remorcarea masinii avariate (se stricase cabestanul masinii de remorcare, ca altfel venea si el- ghinion la dublu.)
faptul ca au lipsit inca cel putin 5 cluburi, dintre care 2 din Bucuresti, a facut posibil acest vot.

Eu o sa contest validitatea Adunarii Generale si o sa-i actionez in judecata pe cei raspunzatori, pentru abuz in serviciu si fals in acte.

O sa reconvocam o alta Adunare Generala extraordinara, dar totul se lungeste foarte mult.
De data aceasta, Adunarea va fi din motive statutare, adica vot de neincredere, fiindca e clar ca trebuie sa demitem actiuala conducere.
si asa pana se vor satura.

O sa va trimit o adresa, prin care o sa va rog sa reconformati (sau nu) dorinta de a avea o federatie proprie, fiindca deja implica eforturi si cheltuieli personale  foarte mari si as vrea sa ma asigur ca toti doresc asta SI SUNT DISPUSI SA ACTIONEZE CORESPUNZATOR, adica sa vina macar la Adunarile generale.

2 comentarii:

  1. este o risipa de energie. cred ca solutia corecta pt aceasta situatie este renegarea federatiei .....
    un jucator care face doar impresii si atat

    RăspundețiȘtergere
  2. S-ar putea alege un "contabil" si pentru 2014 sa platim lui cotizatiile... pana la urma ce primim noi de la federatie? Ce-i drept nu stiu cum stau lucrurile cu participarile la mondiale de diverse anverguri...
    Insa ar fi o idee sa "renegam" acest struto-camila...

    Imi

    RăspundețiȘtergere