sâmbătă, 21 septembrie 2013

Primul turneu la individuale si calificarile pentru Cupa Mondiala AMF

Se desfasoara intre 27 si 29 septembrie ac, la MGM Cernavoda.
Inscrierile se fac la comisiacentralabowling@yahoo.com sau direct la Andreea Vintila- sub orice forma : SMS, mail, What's up etc. Nu prin convorbire telefonica, trebuie sa ramana o dovada scrisa!
Inscrierile se inchid vineri, 27 septembrie, ora 12.

Cererea de inscriere trebuie sa cuprinda urmatorele informatii despre sportiv: numele si prenumele, clubul de care apartine, data nasterii, sexul, categoria la care doreste sa fie inscris, A sau B, si daca doreste sa participe la Cupa Mondiala QubicaAMF, deoarece acest concurs conteaza si ca selectie nationala pentru aceasta.
Jucatorii de categorie B sunt cei care au avut medie anuala sub 170 pe ungeri sport in campionatele nationale de anul trecut si sub 180 pe ungerile house.
Jucatorii de B se pot inscrie la A, invers nu se poate.
Pentru cei care nu stiu ce categorie sunt, aceasta va fi decisa de CCB si ramane aceeasi pana la sfarsitul sezonului competitional 2013-2014.
De principiu, jucatorii de categorie B nu pot face parte din loturile nationale, decat daca nu sunt jucatori cat. A disponibili.

Squadurile disponibile sunt:

vineri- ora 19.00
sambata- ora 12, 15.30, 19.00
duminica- ora 12, 15.30, 19.00
La fiecare pot participa maxim 16 jucatori
Situatia inscrierilor si rezultatele le gasiti AICI.

Anul acesta, la fiecare turneu individual avem si un concurs pentru amatori, care se desfasoara in acelelasi conditii ca in CNI si care e organizat de clubul organizator local, in afara cadrului FRPB, care nu poate organiza competiti de amatori.
Aceeasi ungere, aceleasi, taxe, acelasi format etc.
La MGM, squadurile pentru amatori sunt sambata si duminica de la 9.00.
Studiem posibilitatea ca simultan cu finala CNI sa fie organizata si o finala nationala a amatorilor, dupa acelasi regulament ca al nostru.
Pentru inscrieri contactati-l pe Catalin Gheorghe

Squadurile se desfasara doar daca exista 9 jucatori (3 perechi x 3 jucatori). sau daca se completeza cu paceri amatori pana la acest numar.

Taxa de inscriere e de 70 lei/jucator.

Profitul ramas dupa plata pistelor si a arbitrilor se va utiliza la plata biletelor de avion pentru reprezentantii Romaniei la Cupa Mondiala.
Daca nu ajung banii pentru ambele bilete, primul achitat va fi cel de la feminin, iar pentru masculin se va achita partial, sportivul trebuind sa achite diferenta.
Daca nu exista doritori, suma ramasa va fi predata la FRPB.

Ungerea va fi anuntata duminica, dupa ce va fi trasa la sorti.

Update:
ungerea este WTBA Atlanta  38 ft.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu