joi, 10 aprilie 2014

Sedinta CCB de azi

1.S-au omologat toate rezultatele de pana acum, mai putin Constructorul-Galati, unde 2 jucatori de la Galati aveau vize medicale expirate si scorurile lor au fost anulate, iar Constructorul a devenit castigatorul partidei.
2. Se asteapta oferte pentru finalele de la individuale, duo si trio.
 locatiile se vor decide la urmatoarea sedinta CCB
3. finala individuala va fi cu calificari: 2 squaduri de 6 jocuri, pe cate o ungere fiecare, iar Round Robin cu 2 jocuri total popice, bonus de 30 de popice la victorie, pe ungere mixta- cate una dintre cele 2 ungeri din calificari pe cate o pista. lungimile ungerilor -scurta(33-36), medie(37-42), lunga (42-48) vor trase la sorti , apoi se va trage la sorti fiecare ungere din categoria ei din TOT catalogul de ungeri sport pentru respectiva masina
4. la duo si trio va fi cate o singura ungere, trasa la sorti din tot catalogul

hotararea va fi publicata oficial si transmisa cluburilor si federatiei odata ce e redactata si semnata de toti participantii la sedinta, probabil pe luni.
de atunci va curge si termenul de apel, de 48 de ore.

2 comentarii:

  1. chiar nu sunt valabile declaratiile noastre pentru doua zile de cand erau expirate vizele asa ceva nu cred ca este corect

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua ,
    Referitor la aranjamentele rezultatelor meciurilor , eu vad lucrurile cam asa :
    La meciul Constructorul -Five stars , a fost un arbitru , care putea sa nu primeasca echipa pe pista in momentul verificarii vizelor .
    Sau daca Five stars ar fi avut nustiu ce jucator vedeta nelegitimat care ar fi stabilit scorul in favoarea noastra , atunci ati fi avut tot dreptul sa faceti ce aranjamente vreti .
    Dar asa fratilor , v ati facut de ras prin nelegitamarea rezultatului , noi am batut la constructorul cu 400 de popice , cu aceeasi jucatori cu care participam la aceasta competitie de 3 ani .
    Ne-am deplasat la Constanta , sau cheltuit niste bani , am castigat , si constatam cu uimire ca nu ni se valideaza un rezultat castigat pe drept
    Iar acum , prin rezultatele ultimei etape , se schimba echipa care va retrogada in divizia B , si nu este corect , meciurile ar trebui jucate pe pista , nu la masa verde .
    Vreau sa fiu foarte clar , nu am nimic cu echipa Constructorul Constanta , dar punctele trebuie castigate corect

    I rest , toate cele bune jucatorilor de bowling
    Dragos

    RăspundețiȘtergere