marți, 8 aprilie 2014

Un nou debutant de senzatie la Liga IDM de luni: Bogdan Buca!

S-a gasit antidotul lui Tavi Babiciu, de la Hot Balls:  se numeste Bogdan Buca!
S-a apucat de bowling acum vreo 4 luni, iar 2 luni a avut incheietura imobilizata datorita unei accidentari.

Aseara a sarit in ajutorul echipei Prioritar Trust, care era incompleta, si a dat de senzatie, 175 media si 238 cu handicap. Un progres important dupa open, la care nu a sarit de 147 media.
Bine ai venit, Bogdane!

CMM si-a schimbat numele, in STOEHR, si a invins Flash-ul, in scadere vizibila de turatie.
Red Zone si Bowling Kings si-au amanat meciul.







3 comentarii:

  1. In Liga de Iarna 2013-2014 componentii echipei SNIPER TEAM, capitan Predescu Catalin,Dana Nitu si Cristiana Patroi sunt neinvinsi de 9 etape consecutive.Jucate pe pista.Poate aceasta informatie merita remarcata.Aplaud intrarea debutantilor,dar putini sunt cei ramasi.Liga de Iarna merita promovata.Altfel deja 4 echipe se retrag,tocmai datorita dezinteresului de a promova aceasta editie.Eforturile acestor sportivi merita rasplatite.Eu cel putin o fac.Asa cum stiu mai bine.Multumesc.
    Teo Aprozeanu Sniper Team

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia va asteptam. Dupa meciurile cu noi, in urmatoarea liga, e foarte probabil sa va apucati de ping-pong. O sa vorbesc cu d-l Marius Briciu sa dispuna confectionarea unei noi vitrine pentru bile second - hand. (Stoehr Team).

      Ștergere
  2. retragerile au fost asa:
    Bulanski-jucatori de top, care si-au pierdut interesul odata ce au vazut ca-i bat amatorii.
    Kappa- jucatori majoritar legimitati- probleme de program: Alina cu Pedro nu puteau juca simultan, Grill s-a operat la picior,
    Divizia PC si Angry Birds (amatori la a doua liga) - Irina s-a operat plus o probleme de cuplu intre doi componenti ai celor doua echipe, ceea ce a dus la evitarea intalnirii lor in public.

    nu inteteg ce are de-a face promovarea cu "rata de retinere" a jucatorilor in liga.
    peste tot, la sfarsitul sezonului, echipele incep sa se retraga, mai ales cand rezultatele nu sunt la nivelul asteptarilor.

    inclusiv in campionatul national, unde daca n-ar fi fost amenzile, am fi vazut echipe care nu mai vin la meciuri, asa ca am avut echipe care au prezentat 3 jucatori, in loc de 6.

    dupa statisticile americanilor, intre 30 si 70% dintre jucatori revin in sezonul urmator in aceeasi liga.
    la Oxygen s-au perindat cam 600 de jucatori in 3 ani....

    RăspundețiȘtergere