vineri, 17 aprilie 2015

Despre lotul national

Remus Antimirescu face lotul dupa clasamentele lui Romeo Gagenoiu:
iata adresa:

                      Stimati jucatori de bowling!

        Dupa sedinta de ieri de Prezidiu in care s-a discutat si problema lotului national, as vrea sa va aduc la cunostinta  urmatoarele:

-in urma demisiei antrenorului nationalei de bowling Ursu Maria primite ieri de d-l Stamatescu,s-a hotarat ca eu sa ma ocup de alcatuirea acestui lot in privinta participarii la Campionatul Mondial din Danemarca.  
-am solicitat si am primit un clasament national pe medii de la reprezentatii dumneavoastra care sunt si membrii  Prezidiului Federal.  
-pentru ca nu pot face o selectie asa cum imi doresc eu(in urma unor cantonamente centralizate ,meciuri amicale internationale, etc) am propus un lot de 12 jucatori dupa acel clasament national pe medii generale si acestia sunt:

1.Gagenoiu Romeo
2.Gheorghe Catalin                 
3.Ionescu Mihai                      
4.Deaconu Gabriel                  
5.Arbanas Alexandru
6.Orlanda David
7.Ionescu Andrei Ioan
8.Piticariu Marius
9.Pavel Mihai
10.Dumitrascu Victor
11.Calagiu Cristian
12.Balan Marius

Acesti sportivi sunt rugati sa trimita raspunsul lor pozitiv sau negativ lui Gheorghe Catalin pe adresa lui de email.  Primii 6 sportivi in ordinea mediilor care isi dau acceptul ca vor sa reprezinte Romania la Campionatul European, raman sa participle la aceasta competitie. Cei care isi vor da acordul pozitiv trebuie sa stie ca deplasarea se va face pe finantarea lor personala! Rog ca toti sportivii selectionati sa trimita raspunsul lor pana pe data de 22.04.2015.Formularul de accept il veti primi in cursul zilei de azi de la Gheorghe Catalin care va fi si conducatorul delegatiei Romaniei, asta in cazul in  care si dansul este de acord cu participarea la europene.                                                                                                                                                        
Sper ca toti sportivii sa inteleaga ca aceasta selectie a fost facuta dupa niste criterii corecte si urez lotului national mult success la Campionatul European!

Va doresc o zi buna !!!

Catalin Remus Antimirescu

In concluzie:

Toata gasca asta se pisa pe noi si pe regulamentele noastre.

Cf. art. 3.2.2. din Regulamentul CNI: Campionatul national individual este criteriu de selecţie al sportivilor pentru loturile naţionale.
Nicaieri nu mai apare niciun criteriu in regulamente, nici la echipe, duo, trio etc, fiind singurul criteriu. 
Dar se pot inventa peste noapte unele care sa ne convina
Vorba aia: corect e  ce cred eu, nu ce scrie in regulament!!!

Aici aveti clasamentul CNI absolut la zi, document oficial:
(clasamentul CNI se face dupa puncte, conform regulamentului, nu dupa medii)

Clasamentul CNI masculin, la zi (oficial)

Aici aveti clasamentul "Romeo", facut de el, neoficial, cel dupa care presupunem ca s-a facut lotul (Remus nu au avut atata eleganta sa-l si prezinte, doar banuim ca este cel postat de Romeo pe FB acum 2 saptamani).
Aici puteti observa ca 3/4 din jucatori nici macar nu sunt bagati in calcul , fiindca sunt peste 120 de jucatori de sex masculin care participa in cel putin unul dintre campionatele nationale
Tot gasca asta a fost cea care n-a zis nici pis cand Grecu era selectioner, nu i-a cerut nimeni carnetul de antrenor (fiindca n-are de nicio culoare si n-a antrenat pe nimeni niciodata), nu a verificat daca e vizat, nu a cerut niciun clasament de vreun fel samd.
Ei manipuleaza deciziiile astfel incat sa iasa cum vor ei, netinand cont de niciun regulament, asta pe banii nostri, care platim ca prostii.

Toata povestea asta a facut ca o multime mare de jucatori  si de cluburi sa se scarbeasca de bowling, eu sa plec de la IDM, Maria Ursu sa-si dea demisia, dupa ce a fost sicanata, jignita si umilita  in fel si chip, asta numai ca sa faca lotul dupa cum ii taie capul, pe banii altora...
Asa meritam!

24 de comentarii:

  1. sa facem un clasament cu cei care au jucat mai putine jocuri
    Nu joci nu gresesti
    aia cu zero sunt in 300 hi hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati omorat spiritul in bowlingul romanesc rusine

      Ștergere
  2. un an greu, un an de kkt (scuze), un an cu o gramada de bani cheltuiti ,timp irosit.nervi,frustrari,scandaluri. un an plin . plin de demisii , de ungeri in functii (catalin antimirescu) . UN ZERO. cartonase rosii - date, anulate.....amenzi la mistho date....amenzi platite la federatie. bani grei cf reg . echipe care nu se prezinta la meci (ei si ce...) ccb - ioc...ei si ce... .....meciuri anulate,modificate...ei si ce......loturi facute ( cum vrea muschii mei ).
    domnu' antimirescu trebuia sa va ocupati de ccb , de functia aia pompoasa pe care ati primit-o. de presedinte...pfff....v - ati dovedit nepriceperea . acum va ocupati de lot. tot inainte....succesuri..... repet : un an pierdut, un an irosit pentru multi jucatori. pacat.
    PACAT . sunt oameni minunati,oameni cu caracter,oameni puternici,oameni minunati in acest bowling romanesc. pentru ei TOT RESPECTUL unui anonim. va salut

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum nu mai comenteaza nimeni si nu mai sare nimeni? Sau e vorba de interes si de cine "dicteaza"?? Important e sa nu faca Piros, chiar daca in unele cazuri e corect, in rest nu ne intereseaza!! Astept o sesiune de antrenament sub observatia "selectionerului" Antimirescu. Sa ne tina la curent! Regulamentele mai bine nu le mai facem, facem cum vrea Calagiu si Romeo. Calagiule, urlai ca nu sa facut lot conform cu Regulamentele, acum e?

    RăspundețiȘtergere
  4. A.B.
    Ce faci mai fraiere ?!
    Tu bagi articole si tot tu bagi si unele comm.anonime!!!
    Ai ajuns rau!!!
    Aia vor sa faca ceva mai mult decat tine si tu incerci sa-i incurci! De unde stii ca Grecu nu a cerut statistici si clasamente?! Erai acolo?! Si daca ai fi fost acolo ai fi tacut ca unu mic, mic... si ti-ai fi urmarit interesul personal! Si ai si fost daca ma gandesc bine. Tu cu gura ta ne-ai spus! Ai stat, ai copt, ai actionat poate, poate pica pestele cel mare
    Tu pici de mult timp negativ in bowling, nu te mai vrea nimeni. Poate nici in grupa, liga a doua nu te ia nimeni in echipa! Aduci ghinionul parca!
    Hai ca m-am distrat cu tine! Ziarist de Bucuresti! Asta ti-se potriveste manusa! Ai inclinatii literare spre basme! Acolo ai fi si tu fericit si implinit!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai aia darama o gramada de popice si dumneata spui de regulament pe puncte!
    Pai aia sunt mai buni ca tine daca darama mai multe ! Dumneata spui ca daca ai mai multe puncte esti mai bun si meriti sa mergi la Europene!? Pai tu nu ai fost in stare sa prinzi echipa la IDM cand a jucat cu ELCOMEX.ul in tur! Pai daca la antrenament nu ai putut da mai bine ca primii 6, la meci nici atat macar! Pai nu ai prins echipa aia, dar lotul national!!! Ai dat si dumneata la cateva individuale sclipiri ca te.au ajutat cunostintele!?!
    DA copiii si inca cativa tineri care nu si.au permis sa ajunga sa participe! Parerea mea e ca te si lauzi cand esti in parcarea goala!
    Da.te in p... mea ca te si bat data viitoare! (La Bowling, in vazul tuturor)
    Ti.am dat 2 comentarii bune ca vad ca nu mai ai audienta si astept sa vad ce ai de spus in apararea ta! Sper sa facem audienta din aceea pentru internet ca eu te iubesc pe tine, dar in felul meu :-3

    RăspundețiȘtergere
  6. Campionatul National Individual, va avea finala, conform planificării, pe 20 iunie. Prea târziu.
    Atunci se vor întâlni, în mod direct primii 16, iar ierarhia finală va fi pe medii.
    Deasemeni rezultatele individuale de anul trecut sunt prea vechi, jucătorii evoluând pe parcursul întregului an.
    De aceea s-a făcut un clasament pe medii, considerându-se toate jocurile oficiale desfășurate anul acesta în competițiile naționale individuale, dublu, triplu și echipe.
    Nu s-a ținut cont de divizie, vârstă sau stil. Dacă ești în primii 12 este în regulă, ai ajuns acolo pe merit.
    Până la urmă important este să trimiți primii 6 jucatori, cei mai buni, care pot/vor să meargă în competiția europeană, reprezentând România.
    Aceștia sunt:
    1. Găgenoiu Romeo 207.21
    2. Gheorghe Cătălin 201.74
    3. Ionescu Mihai 196.13
    4. Deaconu Gabriel 195.31
    5. Arbanaș Alexandru 194.99
    6. Orlanda David 194.60
    7. Ionescu Ioan 192.47
    8. Piticariu Marius 191.67
    9. Pavel Mihai 191.58
    10. Dumitrașcu Victor 190.84
    11. Calagiu Cristian 190.18
    12. Bălan Marius 189.55
    Nu este ușor să te decizi. Durează.
    Trebuie să vorbești cu familia să te lase, să-ți consumi 12 zile din concediu, și mai și plătești 1200€ din buzunarul tau sau al unui sponsor pe care trebuie să-l găsești.
    Obiectivul este clar.
    Fiecare trebuie să dea, sub presiunea din concurs, măcar aceeași medie ca mai sus, pe toate jocurile de acolo.
    Nimeni nu așteaptă minuni, este un obiectiv realist și solid.
    Aceasta este marea schimbare, ca sistem de selectie, de acum înainte.
    Chiar dacă echipa ta joacă prost în campionat și pierde, nu cedezi, îți faci jocul bun până la capăt.
    Orice punct contează la media finală generală.
    Îți câștigi astfel DREPTUL de a fi întrebat dacă poți/vrei să reprezinți România, la competițiile internaționale.
    Sigur, probabil va fi și o condiție de minim, anunțată de la începutul anului competițional, de genul: Media pe minim 48-60 de jocuri din care 24-30 în deplasare.
    Ionescu Mihai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. toate campionatele se termina mai tarxiu, nu doar individualele, niciun clasament nu e definitiv. Poti sa iei clasamentele de anul trecut, csre sunt definitive, daca asta e problema, nu trebuie inventat nimic.p

      Ștergere
    2. "Chiar dacă echipa ta joacă prost în campionat și pierde, nu cedezi, îți faci jocul bun până la capăt.
      Orice punct contează la media finală generală."

      Perfect. Daca cumva ai un primul joc un 250+ , ceri schimbare imediat.
      Pentru ca un 250+ conteaza mult la media generala, nu ?
      Iar daca dai un 140 in primele trei jocuri , nu lasi sa te schimbe, ca poate mai strangi cateva puncte pana la finalul meciului....
      Cea mai mare tampenie sa fie luat in considerare rezultatele de la meciurile din campionat - acolo este important ECHIPA si nu INDIVIDUL !!!

      Ștergere
    3. lucrurile astea s-au si intamplat, de mai multe ori.
      cel mai grav e ca acum se face o selctie dupa un criteriu inventat pe loc, nu dupa cel definit la inceputul campionatului. adica schimbi regulile cand ajungi la finish!!!
      ha, ha!

      Ștergere
  7. Daca as vrea sa ma uit la valoarea vreunui jucator ma uit la ce da ultimele 3 luni, nu la ce-a dat acum 7, cum e cazul catorva de mai sus, care acum sunt in mare cadere de forma.. de ce mediile pe sezon si nu doar pe anul 2015? De ce sa inventam criterii cand avem regulament si selectioner?

    RăspundețiȘtergere
  8. dupa criteriul mediilor, Laura nu ar fi trebuit sa mearga la europene, ca era praf ca medie(172-173), dar ca antrenor stiam care e potentialul si ce poate face acolo.(a facut aproape190).
    credeti ca cifrele spun totul?
    poate mai e ceva in spatele lor....
    de aia cifrele astea mari de pe aici acolo dau niste cifre mci, in mod sistematic.
    poate mai exista si o stiinta a oamenilor, care nu se manaca cu cifre.

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci conform rezultatelor din CNI nici Arbanas n-ar trebui sa se duca,ca el nici macar n-a participat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect
      Daca nu a participat la competitia pe baza caruia se face selectia pt. lot (CNI - conform regulament), nu poate fi selectionat.
      Simplu

      Ștergere
    2. 3 din primii 6 nu au participat la individuale, iar 2 au jucat exclusiv la echipe
      cei doi sunt sunt pe 3 si 4, dar pe 7 si 8 ca medii la echipe, fiindca ceilalti au jucat si la restul concursurilor.
      individualul e de departe cel mai greu si cu mediile cele mai mici, fiindca e fix dupa regulamentul europenelor/mondialelor, toti joaca in aceeasi sala, pe ungeri sport, dupa antrenamente putine, cu mutare dupa un joc.
      deci poate sa nu te intereseze sa devii campion national,poti ignori singurul criteriu de selectie din regulament, dar sa vrei si sa fii in nationala.
      la anul pun si eu 10.000 la bataie, ca sa fiu mogul, sa fac echipa cum vrea plm.
      si nici nu trebuie sa inventez niciun criteriu, il iau din regulament.

      Ștergere
    3. Cum a fost selectionat Bodor Aron ? Lui nu i se aplica criteriile si regulamentele ? Noi credem ca principala ta problema este ca nu esti inca celebru, desi ai si tu o varsta. Stai linistit s-a vorbit la IDM ca vara asta bustul tau sa stea la loc de cinste la o masa pe terasa, luminat a' giorno. Pe piedestal va sta inscris atat: El couchiatore minimo

      Ștergere
    4. ce criteriu i s-a aplicat lui Grecu?

      Ștergere
  10. Pai si atunci la juniori cum a fost selectat anul trecut ca nu a jucat in campionat decat la echipe?

    RăspundețiȘtergere
  11. nu a fost lot de juniori anul trecut, ci de tineret.
    au fost 4 jucatori care au participat in CNI, 3 fiind in lot iar al patrulea, Bogdan Dascalu nefiind selectionabil, fiind fiind cat. B si foarte jos in clasamente.
    mai erau 2 care indeplineau criteriul de varsta, Lacatusu si Arbanas, doar ultimul jucand cat de cat sistematic.

    RăspundețiȘtergere
  12. In loturile lui Grecu,in calitate de selectioner nu de antrenor,au participat urmatorii jucatori:Simut,Fatu Valentin,Piticariu,Gagenoiu,Catalin Gheorghe,''Pelicanu''.Daca nu ma insel,sunt singurii campioni nationali ai Romaniei in ultimii 7 ani.pentru amatorii de statistici,ve-ti putea constata ,ca aveau si cele mai mari medii din campionat.Deasemenea,tot statistica arata ,ca tot ei au cistigat 87% din turneele locale.Tot ei au obtinut cele mai mari scoruri la diferite turnee dinEuropa. tot ei sunt cei care au cistigat turneul de calificare pentru a reprezenta ROMANIA ,la campionatul de 50+.si au cucerit doua medalii de aur si una de bronz.Au mai fost selectionati si urmatorii jucatori:Fatu Ionut,Gogoase,Calagiu,Balan,Arbans,Pavel,Tericeanu.Pentru a ridica nivelul de pregatire si a reusi sa recuperam diferenta enorma intre noi Romanii si Europenii,au fost investiti f multi bani.Au fost adusi antrenori multi din afara tarii(in tara fiind doar citiva instructori)Rezultatele? Nu sunt importante.Nu le amintesc ,chiar daca au fost unele de exceptie.Ele,rezultatele se vad acum.La Catalin si Romeo in mod deosebit.Printre putinii di tara ,care au un bagaj consistent de cunostinte practice (si teoretice) tactice si psihologice.Domnule PIROS , ai ce reprosa acestor jucatori selectionati de Grecu?Ar fi fost altii mai buni decit acestia?Care a fost criteriu,intrebi? Dar criteriile le elaboreaza oamenii,.Tot ei le imbunatatesc sau modifica.Este vreo lege umana imuabila/Nu! De ce un criteriu ar fi mai bun ca altul,ca este al tau ,sau ca doreste domnia voastra sa creada ca ar fi mai democratic?Oare ,nu cumva si azi ,aceia sunt in continuare (parte din ei) cei mai buni?Ce se poate reprosa lui Grecu ,este ca s-a inclus in lot.Si cu toate acestea ,amintesc ca este primul jucator roman,care a reusit la C.E. din Germania sa sa treaca pragul lui 201 media.Cu siguranta nu este important,.Nu trebuia sa se include in lot.Dar si cu mai multa certitudine ,lotul propus de domnia voastra ,era unul pe care ma abtin sa-l calific.Dupa criteria ,spuneti?Pe bune,ne crezi tembeli?Fiind un spatiu public ,nu-mi permit sa spun ce gindesc.Lotul propus de M.Ionescu sau Romeo,este unul correct.Si inca ceva ,nu te mai incurca Grecu,este absent din bowling.Ar fi un bun prilej pentru a te evalua.acum esti in comfict cu toti,atunci erai doar cu el.Sa-ti improspatez memoria.Dupa meciul in care IDM invingeaELCOMEX la Cernavoda in urma trei ani,domnia voastra scria pe acest sublime blog''M Ionescu este briliantul ce trebuie urmat,model de manager in sport ca si in afaceri''Acum cind este de alta opinie ,tu ce spui?Tot pentru improspatarea memoriei. Cind Grecu a propus infiintarea federatiei de bowling si te-a propus Prezident,ce ai spus? ''de azi il voi urma pe dl Grecu fara indoiala. mi-a demonstrate ca are viziune'' Ce zici despre caracterul acestui tip de comportament,?Sper sa publici articolul.si permite-mi o sugestie.Ce crezi ,liderii odata alesi sau dovediti prin fapte,au vreme sa se consulte cu toata lumea,sau cu un grup restrins?Ai grija ce rasuns dai ,nu te grabii,ca de tine este vorba. cu cine te-ai consultat?Si apoi ,oare esti tu liderul?!!!!!!!! Inca ceva,.Rautatea,este consecinta pierderii respectului de sine.Te indemn sa meditezi .Pentru ca nu esti pierdut cu totul,si unora chir le pasa.Mie da.Sa va fie bine pe oriunde mergeti!

    RăspundețiȘtergere
  13. in lotul Romaniei era mereu unul Grecu, care n-a facut niciodata nimic, au mai fost si Gabi Anghelescu, Marcel Tarase si Pelicanu, cand avea 60 de ani si altii

    cea mai buna clasare a echipei Romaniei a fost in 2009, la europene (locul 18) , cand dumneavoastra nu ati fost implicat si unde sef de delegatie am fost, eu, premiind jocurile de 200 cu 10 euro....

    folositi o oglinda care nu va mareste asa mult, ca nu va sta bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Concluzia; Nu ai inteles nimic! Nu este de mirare,acum am inteles de ce un nimic,nupricepe nimic.In curind viata te va rejecta si te va trimite unde ti-e locul....nicaieri.Ai fost foarte util celor din bowling ,le-ai calit rabdarea.

    RăspundețiȘtergere
  15. noroc ca mai aveti ce citi pe aici, va tine tine spiritul treaz!

    RăspundețiȘtergere