duminică, 5 aprilie 2015

Eyc 2015-Masters


In turul 1, Laura castiga 2-0 in fata vicecampioanei europene la simplu!
Meciul a fost de infarct, desfasurandu-se foarte de dimineata. 
Laura a avut 2 ratari in primele 4 frameuri, era moale si rata stanga, apoi a legat 4, apoi si-a dat cu bila in glezna, a lasat 1-2-4-7, pe care l-a inchis.
Frantuzoaica cam pe acelasi calapod, nici ea nu functiona normal, dar a avut mult mai putin strikeuri si n-a legat mai deloc. A avut si ea doua ratari la spare.
188-182, 191- 156.


Laura da in turul 2 peste cvadrupla medaliata cu aur de la acest campionat, suedeza Filippa Persson, cu care pierde la mare lupta, 2-1, 249-183, 201-219, 237- 171.
Nu stiu cine putea s-o bata pe suedeza, e foarte-foarte buna (medie 229 pe 3 jocuri!)
Eu sunt mandru de Laura, a facut maxim!

Meciul a avut o desfasurare ciudata, in primul joc Filippa a legat 5, dintre care 2 brooklinuri pe pista din stanga, facand 249, motiv de depresie temporara pentru Laura, care se tot lamenta ca a dat peste cea mai buna jucatoare, care nu poate fi batuta, bla, bla...
In jocul 2 leaga Laura 5 , dintre care 3 brooklinuri pe pista din stanga, motiv de depresie pentru Filippa, care rateaza si o izolata. Laura lasa deschis in 10, fiindca a dat moale si a lasat un wash 1-2-8-10 stiind ca a castigat jocul, altfel facea 230+.
In jocul 3, Filippa leaga pe bune (doar un nas pe pista din stanga), iar Laura da 3 splituri mari....
Laura n-a ratat nimic in cele 3 jocuri si a inchis si un split, in jocul 2.
pana la urma Filippa a fost invinsa in semifinala de o stangace rusoaica (Maria Koshel),  care a luat bataie in finala de la cealalata suedeza din semifinale, Alida Molander (bronzul de la All Events), care a invins-o si pe Bulanova.
N-o scoti la cap cu suedezele astea, o bati pe una, dai de alta. 
Au ras tot la fete anul asta, castigand cele 5 medalii de aur.

La baieti surprizele au fost totale, francezul Valentin Saulnier fiind jucatorul turneului, cu titlul la Masters, All Events, argint la individual si bronz la dublu.
Finlandezii au castigat doar la dublu, nemtii la echipe, iar olandezii la individual, prin Yorick van Deutekom, de 16 ani.
Dar poate cea mai mare surpriza a campionatului a fost slovacul Tomáš Vrabec, care aluat medalie la individual, desi joaca bowling de doar 6 luni!!!! Aici si antrenorul Costas Mitsingas a ajutat un pic, cu siguranta.
 Slovacul nu joaca bine decat o anumita zona a pistei, dar a dat 2 jocuri de 270 intr-un singur squad!
Suedezii nu au castigat niciun titlu la baieti.
Pe natiuni suedezii sunt detasat primii, urmati de francezi.

Multumesc clubului IDM pentru sprijinul semnificativ acordat Laurei!

7 comentarii:

  1. Bravo pisic!!! 😊
    Mihai Ionescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Laurici ! Esti extraordinara. Sunt convinsa ca a fost o lupta pe cinste.Ma bucur din suflet pentru tine si e o mare realizare pentru Bowlingul nostru. Inca o data toate gandurile mele bune sa va insoteasca in drumul vostru spre casa.
    Alina Orlanda

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Laura! In sfarsit o stire buna dupa doua saptamani de vanzoleala! Cam despre asta trebuie sa fie vorba in bowling si in postarile pe blog si alte canale de comunicare media! Bravo pentru masters, bravo pentru rezultatul final!! Sebi Arcusi

    RăspundețiȘtergere
  4. stiti bune au fost si ieri, dar n-ai citit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit, dar din superstitie am lasat lucrurile sa evolueze pana la capat. Voiam ca Laura sa termine cat mai sus si am asteptat rezultatul final :)

      Ștergere
  5. Felicitari Laura!Sunt mandru ca am fost colegi de echipa.
    Dan Stefan

    RăspundețiȘtergere