vineri, 27 noiembrie 2020

The show goes on!

 

Raspunsul FRB:

Buna seara,

Urmare adresei dvs. prin care solicitati amanarea meciului de baraj care va avea loc maine, 28.11.2020, ora 09:00 la arena IDM (sector A) din Bucuresti, prin prezentul e-mail va comunicam faptul ca nu exista temei legal pentru a da curs solicitarii dvs.

Mai mult, atacarea Deciziei Biroului Federal din data de 17.11.2020 si chiar obtinerea, din partea instantei competente, a unei hotarari de suspendare a acesteia nu ar atrage suspendarea desfasurarii meciului de baraj.

In concluzie, avem rugamintea sa va prezentati la meciul de baraj asa cum a fost programat de catre Biroul Federal, neprezentarea atragand aplicarea consecintelor prevazute de Regulamentul CNB.

Avem de asemenea rugamintea sa ne comunicati dovada calitatii de reprezentant al Asociatiei Clubul Sportiv Miercurea Ciuc, pentru intreprinderea acestor demersuri.

Cu respect,

Presedinte
Raluca Piciu-Gindac


Rezultatele meciului de baraj AICI

Comentariu personal: baza legala exista, BF poate decide in toate situatiile neprevazute, aspect invocat cand a decis criteriul de departajare. Iar acum avem exact acest tip de caz, cand termenul pentru procedura de recurs depaseste data meciului.
Da stiti cum e, baza legala cand e, cand nu e!

Surpriza totala: Dragons castiga barajaul la care au jucat singuri!

Un comentariu:

  1. Si daca tot consideri Raluca ca nu e temei legal (pfff), de ce-ti mai trebuie dovada calitatii de vicepresedinte a clubului? Doar sa te afli in treaba?
    Nu mai bine-ti faceai tu, si ceilalti din federatie, treaba cand ar fi fost cazul? De exemplu la definirea regulamentului, sau daca tot nu va pricepeti, macar un "ne scuzati, haideti sa ne "asezam" si sa incercam sa rezolvam amiabil situatia". Dar nu, cum sa va injositi voi si sa recunoasteti incapacitatea de-a face ceva macar satisfacator daca nu chiar bine.
    Dati-mi un singur exemplu ca si an competitional cand n-au fost probleme la cel putin una din categoriile de concursuri/campionate organizate sub egida federatiei de cand activati ca oficiali al ei (de bowling sau de popice). Si daca nu gasiti, ma astept sa vad si decizii de penalizare a persoanelor in cauza! Ar fi timpul sa va si asumati responsabilitatile, nu numai drepturile!!!

    Sa va fie rusine FRB!

    Fara vreo urma de stima,
    Imre Csoma

    RăspundețiȘtergere