vineri, 24 septembrie 2010

Rezultatele de joi de la Oxygen Cup

Stefan Daniel a fost trecut la A (cu acceptul lui).

4 comentarii:

  1. aceasta ungere e sport si nu prea. pt k ea e 1 la 3 din 25 pina in 1, dar de fapt e 6 la 1 din 12 pina in 1. de ce? simplu : pe centru pina in 12 e plata, deci raportul e de 3 la 1 pe o latime de 2 ori mai mica( din 12 pina in 1 )...regula de 3 simpla
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  2. rapoartele transversale ale ungerilor sunt definite de mediile cantitatilor de ulei dintre boardurile 13-17, respectiv 3-7.
    daca acest raport e maxim 3 la 1, ungerea e sport.
    iar acesta ungere respecta acest criteriu.

    sunt multe ungeri de tipul asta, care sunt mai usoare decat alte ungeri sport, dar este departe de a fi o ungere usoara, datorita modului in care este dipus uleiul pe mijloc, care este in cantitate mare, iar desenul pattern-ului e facut in asa fel incat nu iarta ratarile la stanga sau jocul prea pe interior.

    in plus, zona indicata de joc este spre exterior(punct de intoarcere 2-8) si, daca toata lumea ar juca pe acolo, scorurile ar cobori mult.

    o sa vezi in campionat, cand o sa se joace cross, ca n-o sa vezi multe medii peste 210 - cum s-a vazut deja si pe la antrenamentele de la Oxygen, unde s-a jucat cross.

    iar ungerile de lungime pana la 38 de picioare produc, in general, scoruri mai mari decat cele mai lungi.

    genul asta de ungeri, cu gradient relativ mare intre 0 si 5, sunt destul de folosite pe plan international: Cheetah (PBA), San Marino si Istanbul (EBT) samd.

    si tu ai dat mai multe squaduri, unul de 192, mai multe putin peste 200 si doar unul de 225.
    ca sa dai scor mare trebuie sa fii foarte precis si sa ai o trasa libera.

    nu sunt foarte convins ca duminica, cand vor fi toti jucatorii buni la un loc, vom mai vedea asemenea medii.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu credeam k atunci cind vorbim de rapotr de ulei ne referim de raportul cantitatilor de ulei dintre 0 si mijlocul pistei si am crezut k asta e 1 la 3 aici.

    abia acum, cind imi explici raportul pe borduri incep sa inteleg de ce ma tinea uleiul pe anumite trase sau de ce pe mine ma ierta si la stinga uneori.

    esti toba :)
    ioionatzy

    RăspundețiȘtergere
  4. Succes mare la B.Daca continua in nota asta in scurt timp, sa vezi ce mormaim ......din colt in colt.

    RăspundețiȘtergere