sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Amanunte despre USA team trials- calificarile pentru nationala americana

Jucandu-se cate 9 jocuri pe fiecare ungere, tranformarile pistelor si mutarile sunt incredibile.

In prima zi, pe Athena - 40 ft, Michael Fagan, care a dat cel mai bine - 236 media, a folosit 5 bile diferite!
pe Paris- 44 ft, toti jucatorii, inclusiv Walter Ray, au ajuns sa joace la stanga sagetii 6, cu loft.

pentru ungeri s-au folosit 2 noi masini Kegel Ion Sport Edition, ultimele versiuni de la Kegel, cu touchscreen, memorie de 30 de ungeri, spalare fara spray-ere, iar una dintre ele e dotata cu noua tehnologie "drop brush" care poate modifica intr-un mod nemaivazut patternul.
furnizorul oficial al USBC este Kegel, spre deosebire de PBA, care are contract cu Brunswick.

Chris Pierson, responsabilul tehnic al turneului, a confirmat, intr-o mica discutie, ca nu s-a intervenit absolut deloc asupra pattern-ului, fiind absolut interzis de catre WTBA ca acesta sa fie "ajustat", cum se face deobicei.

La barbati se pare ca va castiga tinarul Scott Boyle, care e eligibil la tineret (under 21), iar pe 3 e Walter Ray (dupa 33 din 36 de jocuri) apoi alt tinar, EJ Tackett (19 ani), care a dat 300 azi. Pe 4 a coborat Michael Fagan.

Concursul se desfasoara in Las Vegas, la Sunset Station, unde a stat lotul la Mondialele feminine 2009 si unde se vor desfasura Mondialele 2013.

la concurs a putut participa orice jucator, indiferent de varsta, cu conditia sa fie cetatean american si sa fie legitimat la USBC.
taxa de participare a fost 300 de dolari.
se premiaza doar primul loc, cu 1.000 de dolari.

rezultate finale: Boyle- 227, Williams- 223, Tackett- 221, Fagan- 220. Williams era deja in lotul USA, asadar ceilalti 3, dintre care 2 sub 21, fac lotul "mare", pe langa cel de tineret.
la feminin: Shannon Pluhowsky - 220, Liz Jonhson- 217, Brenda Padilla- 216, Britni Hamilton- 213, Kim Yioulos- 212 (U21).
Diandra Asbaty a terminat pe 6.

Primele 2 erau deja in lot, asa ca urmatoarele 3 au intrat.
Diandra Asbaty are sanse sa fie pentru al 13-lea an consecutiv in lot, fiindca mai sunt 2 locuri care vor fi desemnate de o comisie a antrenorilor.

ambii castigatori, de la feminin si masculin , sunt stangaci.

mai jos ii aveti 6 dintre primii 7 de la masculin, in ultimul joc pe Atlanta- 38 ft.
baietii au jucat 3 pe pista, iar acum sunt in jocul 9!!!!
Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu