sâmbătă, 22 ianuarie 2011

NOUTATI IMPORTANTE DE LA OPENUL OXYGEN

la grupa A nu mai exista finala, turneul se termina sambata, dupa calificari.

clasamentul final (doar la A) este clasamentul de dupa calificari.

astfel nu se mai suprapune finala A cu cea de la OPENUL IDM, jucatorii de A putand astfel sa participe la ambele openuri.

12 comentarii:

  1. Bravo!
    Salutam initiativa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos!!Mai frumos e ca toate discutiile n-au ramas fara rezultat.

    Vali P.V1

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai atunci de ce se mai tine openul Oxygen? Cel putin pentru A? Tot farmecul openului era finala

    RăspundețiȘtergere
  4. e adevarat.
    dar exista Openuri care nu au finala.
    cel mai celebru caz este USBC OPEN , unde toti jucatorii dau O SINGURA DATA 3 jocuri si se face clasamentul final.
    turneul dureaza cam 5 luni si participa peste 70.000 de jucatori...

    RăspundețiȘtergere
  5. :)...comparatia e putin fortata totusi...Plus ca openurile, (si IDM si Oxygen) au inceput ca openuri cu calificari si finala...acum se schimba regula.....:)...Inteleg ca jucatorii de A vor sa participe la ambele, dar suntem siguri ca nu sunt si jucatori de B care vor acelasi lucru?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da nu vreti sa lase numai cei din Oxygen???? IDM ce face??? Daca erau destepti si vroiau sa faca ceva bun, la sedinta la care a participat si Marius Briciu cand s-a facut regulamentul CN 2011, putea sa ridice 2 degete si sa anunte ca fac si ei Open! Era cel mai bun moment ca sa se stabileasca totul, astfel incat lumea sa fie fericita cu openuri si campionat in alt format. Cum au facut ei???? Au asteptat ca Piticariu sa vb cu Federatia sa-i lase loc pentru Open, asa cum s-a lasat pentru IDM Skol, au asteptat sa se aprobe regulamentul si formatul, si s-au bagat peste Oxygen! Care pe cine a incalecat? Motivatie IDM: Pai numai atunci era LIBER ca Pavel a facut si-a dres de ne-a incarcat de tot!!!!! Pai cum dracu sa nu fie LIBER daca se vorbise deja???

    RăspundețiȘtergere
  7. Periculos esti!ai halit jaratec si plin fiind de "Oxygen" ai luat foc,nu vezi?zurlule,usor ,sa nu faci embolie!

    copiatoru' lu' Fane tiptil

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai naibii ei de idemisti! cum nu sunt ei destepti si n-au ridicat doua degete,cum au asteptat ei pe Piticariu sa vb cu federatia si colac peste pupaza l-au mai adus si pe anonimul de mai sus aproape de hipoxie,pardon embolie.

    Fane,da-le mai scurte ca unii nu mai "prinde"
    finala......de nervi
    aaaaaaa si Pavel e de vina! sa nu uitam!!!ne-a incarcat si asta,mama ,mama!

    RăspundețiȘtergere
  9. Marius Briciu a participat la o sedinta despre campionat ; nu despre Open-uri.
    "Piticariu a vorbit cu Federatia"- citat de mai sus....
    "Federatia" si mai cum ? Cine o fi asta (aia) ?
    Ideea este simpla :
    Fun - clubul "Piticariu & familia fericita si impartasita" joaca unde vrea si cand vrea iar ceilalti cand , cum si unde vor ei. Parca mai acum ceva vreme va plangeati de nu stiu ce dictaturi. Acum ce faceti ? Vreti sa impuneti tuturor ce va trece voua prin minte ? Mai usurel , ca vorba unuia de mai devreme, dati in AVC-uri, embolii si altele.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce imaginatie bogata are frustratul(a) din familia imprastiata,dezbinata,Oxygenata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dap,foarte poetic,toate open=urile din tara sa se termine in calificari(daca e posibil, pleava sa joace cu bile de plastic la trecerea timpului sa se califice repede meseriasii de bani gata sa poata ajunge val vartej la marea finala din idm ,unde ,sunt mari vedete) ,BAI SFRIJITILOR ,IN AFARA DE PITICARIU .ROMEO SI INCA VREO 2-3 RESTUL.....SUNTETI PRAF.AVETI 244 DE INTRARI & REINTRARI SI ABIA DACA OBTINETI O MEDIE DE CALIFICARE.PAREREA MEA,,,CHELTUITI BANII PE ALTCEVA MAI FOLOSITOR SI IN TON CU 'TINERETEA' VOASTRA.Cat despre inteligentii ce-si etaleaza darul orator p'aici,,,se pare ca doar la asta se pricep -teorie,ciuda si invidie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai bine ai schima numele blogului in Anonim bowling.Numai oameni fara scrupule care nu isi asuma ceea ce zic. Cristi

    RăspundețiȘtergere