miercuri, 19 ianuarie 2011

Sedinta de Prezidiu a FRPB de azi

Bugetul FRPB e catastrofal anul asta, alocarea bugetara a mai scazut cu peste 25%, pana la 326.000 lei (din care 63.000 salarii).
60.000 lei sunt strict alocati pentru cheltuieli materiale si antidoping.

pentru competitii vor mai ramane foarte putini bani, maxim 150.000 lei, pentru popice si bowling impreuna.

ca sa va faceti o idee ce inseamna asta, un meci amical bilateral la popice costa anul trecut 50.000 de lei, iar pana in aprilie sunt programate 2!

in aceste conditii dependenta de capacitatea de a aduna fonduri proprii, din taxe si sponsorizari devine esentiala.

pentru Adunarea Generala din 23 martie (o sa urmeze sa primiti convocarile) se vor propune ceva mariri de taxe, dar nu importante - cca 10-15% si o micsorare- la taxele de organizare de turnee interne si internationale- la care oricum nu prea se incasa nimic - erau min 6.000 de lei!!!!

Alta abordare aprobata va fi acceptarea oricaror sponsorizari in orice conditii("caciulirea in fata sponsorilor")...

la bowling Vali Fatu a informat ca CCB vrea sa propuna de principiu modificarea regulamentului de convocare si selectie a loturilor.
lotul de juniori va fi format din 2 baieti, care, probabil, vor participa la Mondiale (in functie de sponsorizarea obtinuta- nb: Elcomex). In vizor ar fi Mihai Pavel si Razvan Nitu.

Lotul masculin ar urma sa fie desemnat de un antrenor al lotului, de principiu Stefan Yngstrom.

Propunerea pusa pe masa ar fi de 8 jucatori care sa inceapa pregatirile cat mai curand - 4 din Constanta si 4 Bucuresti, probabil Catalin Gheorghe, Vali si Johnny Fatu, Florin Mihailescu, Marius Piticariu, Marius Balan, Romeo Gagenoiu si Viorel Simut (zvonuri neoficiale).

CCB trebuie sa ia o decizie in acest sens, de modificare a regulamentului de selectie.

Lotul feminin nu a fost luat in discutie.

de la bowling am participat eu si Vali Fatu, iar eu n-am avut nimic de comentat despre bowling, mi-am exprimat doar nemultumirea despre modul de organizare si functionare a Federatiei, care pe alocuri pare ineficienta si haotica- nu avem nici macar jurist, nici macar pe contract de colaborare si, desi sunt 6 angajati cu carte de munca (3 cu jumatate de norma) se vaita permanent ca sunt putini.

inscrierea actelor aditionale votate anul trecut in martie nu s-a terminat nici acum...

si cee ce e important capacitatea lor de a promova sporturile noaste si de a aduna sponsori pare nula.

cea mai noua propunere e un contract de promovare cu OTV-ul... a caror costuri trebuiesc suportate suplimentar de cluburi (eu m-am opus vehement)

singurul sprijin anul acesta pare finantarea oferita de Elcomex...

3 comentarii:

  1. Marius Balan? Johnny Fatu? Pe ce principii, ce clasamente? Sau e iar pe preferinte?????

    RăspundețiȘtergere
  2. Usurel,nu luati foc din prima ca de obicei.S-a zis clar "zvonuri neoficiale",ma rog ca si cum daca ar fi fost oficiale se schimba ceva .un zvon e un zvon ,nu poate fi oficial sau neoficial,poate cel mult deveni realitate.Una peste alta cu siguranta va fi iures la selectia lotului national pt ca din previziunile de moment e clar ca -la fel ca anul trecut-tot Elcomex si dl.Grecu sunt piesele de baza financiar vorbind.Nu cred ca se poate aduna o suma care sa sustina deplasarea lotului la mondiale din alte surse.Din cate se cunoaste e vorba de niste zeci de mii de euro pe care,pe criza asta doar dl.Grecu cu nebunia (in sensul de pasiune)lui pt bowling o poate pune la bataie.Asa ca .............nu mai stiu ce sa zic.Doar cu principii nu prea merge,trebuie facut un compromis.Apropo,tot timpul vor fi preferinte .Probabil ca multi o sa injure sau o sa ma injure dar nu e decat realitatea cu care poti fi de acord sau nu, dar tot realitate ramane.Si realitatea din pacate pt unii si din fericire pt altii e aia de mai sus.

    Un posibil fost pricipialist

    RăspundețiȘtergere
  3. imi pare bine ca sponsorul principal ia in considerare numai alocarea de fonduri d-lor si juniorilor.
    ok.
    felicitari.
    pentru deplasarea jucatoarelor (macar 2)sa vina bani de la federatia de popice bowling.
    daca nu eu propun ca jucatoarele sa achite 10% taxa la cotizatii.
    PENTRU TOATE TAXELE cerute de federatie pentru jucatori.
    punct.
    daca tot se fac discriminari,acestea sa fie facute pana la capat.

    RăspundețiȘtergere