miercuri, 26 octombrie 2011

Open IDM - ziua a doua

se joaca intens - Romeo si  Tariceanu cred ca au cel putin 6 squaduri pana acum.
ieri schimbasera linia de joc  mai spre dreapta,  lung de 3.

sunt cativa care joaca in fiecare zi- Piticariu, Simut, Catalin Predescu, Ioan Ionescu, Nistor Andrei.
Piticariu a reusit ca-l depaseasca pe Florian Mihailescu (la egalitate si ultimul joc mai bun) si  a ajuns pe 3. In rest nu au fost schimbari notabile.
la B, conducerea a luat-o Razvan Nitu, care, dupa o saptamana "sabatica", a venit cu pofta de joc si a dat 189 media.

nu sunt rezultatele postate pe nicaieri, deocamdata

Update

Rezultate AICI
e o mica greseala la B, Dragos Dumitrascu nu are handicapul trecut, e de fapt pe 3 cu 171, 75 media.

cut-ul la A este la locul 17, fiindca Ioan Ionescu nu poate veni la finala.

12 comentarii:

  1. Da Arbanas de ce a dta asa prost? Ca nu mai ie la el ascasa? hahaah

    RăspundețiȘtergere
  2. a dat prost fiindca e o ungere care nu-i convine si fiindca era obosit dupa scoala.
    nici la Rainbowl nu era la el acasa si totusi a terminat pe 2.
    haha
    ca de invidiosi nu ducem lipsa...

    RăspundețiȘtergere
  3. e lasa ca il vedem in finala!!!Pentru adevarati jucatori nu conteaza ungerea nu??

    RăspundețiȘtergere
  4. inca nu e "adevarat jucator", poate peste 2 ani.
    dar si la adevaratii jucatori exista ungeri preferate sau nu, numai ca diferentele de scor sunt mult mai mici.

    RăspundețiȘtergere
  5. vedea-v-as(pt cunoscatori "vedeavash") facuti saramura de catre Arbanas,ofticosilor,pardon profesionistilor comentatori!!Sa moara si capra vecinului!!asta e deviza dupa care va ghidati!mai treceti pe la sala ,in loc sa mancati rahat si halvita .

    RăspundețiȘtergere
  6. Tovarase atacat :))) Arbanas nu poate sa ne faca saramura decat pe 2-3 ungeri la Oxygen, in rest iti enumar acum 20-30 de jucatori care in afara Oxygen-ului ti-l bat la orice ora pe orice ungere... Nu e nimeni ofticos cred, doar ca s-a saturat lumea de atata ridicat in slavi aiurea, intai sa faca performanta peste tot si porma sa auzim comentarii ca e de 200 media, nici de 170 nu e... Eu personal nu am nimic cu copilul, n-are nici multi ani de bowling si e doar un pusti la locul lui, dar uneori prea multa lauda ti se urca la cap si nu e bine...

    RăspundețiȘtergere
  7. 90 % din jucatorii din Romania nu au facut niciodata 230 media in concurs oficial. darmite la 16 ani! ofticosii sa se abtina!

    RăspundețiȘtergere
  8. daca ati ajuns sa va fie frica de Arbanas deja deveniti penibili, daca ati ajuns deja sa va incomodeze acest copil sunteti mult prea prosti. in loc sa ne bucuram cu totii ca avem un junior care promite ptr viitor, caruia ii place bowlingul, si care petrece multe ore in sala, voi cei care scrieti si nu va semnati cred ca nu aveti ce cauta in lumea asta a bowlingului. dar eu cred ca nu Arbanas e marul discordiei in discutia asta ci faptul ca nu il suferiti pe PIROS, dar prosti cum sunteti nu aveti curajul sa-i spuneti lui in fata ci incercati sa-l atacati prin acest copil. credeti-ma ca nu reusiti,dar puteti face un rau unui copil care se lupta cot la cot cu voi pe piste, si uneori va mai si bate. daca aveti ceva cu Piros spunetii lui in fata dar nu implicati si pe altii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bai "tovarase" ,nu l-a ridicat nimeni in slavi,doar l-a incurajat mai cu elan sa zic asa.Si mi se pare normal,ce-ai fi vrut sa spunem despre el cand a dat medie 200 si ceva?ca e bine.... da' sa nu se ambaleze ca e praf?ba sa se ambaleze!si sa dea din ce in ce mai bine...
    Ca sa merg in extrema cealalta cred ca n-ar fi bine sa procedam ca in cazul lui Romeo caruia i-am dat in cap pana cand n-am mai avut ce kkt sa mancam ca omu' a confirmat pana peste cap, ca urmare macar moral, daca altfel nu putem,sa-l sustinem pe Arbanas chiar daca uneori pare ca-l laudam mai mult decat e nevoie.|Calagiu are si el dreptate:daca il lauda altcineva nu era problema;daca-l lauda Piros:"ce tot il ridici in slavi bai Pirose?".si tot pt Calagiu:sa stii ca nu neaparat le e frica de Arbanas, ci faptul ca despre unii care joaca de ani de zile nu s-a facut vreo mentiune,pt ca au fost invizibili ca performante,ii macina la maxim."adica cum vere?de mine nu scrie, ca vorba aia, sunt de jde ani prin zona(atentie! am zis in zona, pt.ca multi sunt prin zona..) si pe ciutanul asta il pune la gazeta?" hai sa-i dam in cap!!nu pt ca-i bun sau prost sau mic sau mare ci pt simplu fapt ca il lauda cineva si pe deasupra e si Piros.

    RăspundețiȘtergere
  10. Arbanas e praf si Romeo e un geniu!

    dar problemele au inceput cand primul i-a tras-o in mod repetat celui de-al doilea.
    si toata lumea s-a trezit sa-l laude.

    da ce era, sa planga?

    au gasit explicatii: ca sala e de vina.

    uita ca toti au inceput prin a da bine in sala lor si prost in altele.

    asta e, azi castiga unul, maine altul.

    c-asa-i in bowling!

    RăspundețiȘtergere
  11. Curat murdar Nene Catavencule!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunteti...... :))))))))))))))))))))

    Va certati ca turcii pentru ce? Arbanas ramane sa confirme cat de bun este si in alte sali(ca o va face mai devreme, mai tarziu sau niciodata nu se stie), iar Piros va fi hulit tot timpul pentru ca asa-i place :))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere