vineri, 16 decembrie 2011

Sedinta de Prezidiu FRPB de azi - cu surprize!

Sportivii anului 2011:

Feminin

1.Luminita Farkas
2.Eugenia Dumitrascu
3. Felicia Bianu

Masculin:

1. Catalin Gheorghe
2. Viorel Simut
3. Romeo Gagenoiu

Juniori:

1. Pavel Mihai
2. Mike Gabor
3. Razvan Nitu

la propunerea Doamnei presedinte :

- s-a constatat ca 2 membri ai Prezidiului au incalcat prevederile art. 32 al Statutului si nu s-au prezentat la minim 50% din sedintele din 2011 si prin urmare sunt exclusi automat din Prezidiu, urmand a fi validati altii la Adunarea Generala din 21 martie 2012.
Printre ei, Constantin Ardeleanu, care pierde si functia de Vicepresedinte a Federatiei.
prevederea s-a aplicat automat, nu s-a votat, s-a constatat indeplinirea situatiei prevazute in Statut.

- jucatorilor de lot national de la popice li s-a interzis sa joace in competitiile de bowling.
dupa meciul cu Split, sportivul de la CFR, membru al lotului national de popice-Cercel Ion - si-a pus mana in ghips.
membrii Prezidiului de la bowling s-au abtinut la votul referitor la acesta chestiune.

7 comentarii:

  1. Chestia cu Cercel este o minciuna nesimtita si ar fi bine sa te interesezi inainte sa scrii aceasta problema.Te anunt ca Cercel va fi titular la CUPA Romaniei de la Ploiesti, asa ca va invit sa l vedeti pe cel mai bun popicar al Romaniei la joc.....RUSINEEEEEEEEEEEEE celor care au votat aceasta minciuna...este clar cum merge treaba la fr popice si tu care erai ala corect,acum ai inghitit galusca...nu te supara dar asta e adevarul.intreba-l pe antrenorul lui Cercel de la Iasi.poate faci publica aceasta ordinarie. si oricum nu poate obliga nimeni pe nimeni sa faca ce-i place...inca odata RUSINEEEE TUTUROR care au halit aceasta mizerie. ...asteptam scuze ptr minciuna si va asteptam sa i vedeti talentul lui CERCEL ghipsatul.....

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu, nu e problema mea, nu am pus-o eu si nu am votat-o.
    e problema celor de la popice integral.

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui sa nu publici ceva la care nimeni nu a adus dovezi.oricum au votat degeaba.nu poti opri pe cineva sa faca ce i place, atata timp cat nu-i oferi nimic si nu este platit de tine. cerere maxima si oferta ZERO.

    RăspundețiȘtergere
  4. aici e vorba de sportivi de performanta, care nu pot face exact ce le place, cat timp vor sa faca performanta, au anumite restrictii.

    cei de la Formula 1 nu au voie sa faca un milion de chestii- fotbal, parasutism, ski etc baschetbalistilor le este interzis sa joace volei de plaja samd.
    e o problema intre sportiv si angajatorul lui, in cazul de fata federatia.

    inca o data, nu e problema mea, nu sustin un astfel de punct de vedere, desi argumente exista.

    RăspundețiȘtergere
  5. treaba cu angajatorul las o balta,federatia nu are nici un contract cu acesti oameni,asa ca nu i poate restrictiona sa faca ceva in timpul lor liber in care ei sunt platiti de altcineva...asa ca acea comparatie cu F1 e jenanta si nu e cazul sa mai vorbim de asa ceva.Te asigur ca acesti jucatori exceptionali vor juca bowling la Cfr Constanta de cate ori este nevoie.te felicit ptr abtinerea de la vot.....apropo,CERCEL ajucat azi la Ploiesti in cupa Romaniei si a fost admirabil cu [ mana in ghips] salutare si rezultate mari la toata lumea....antrenorul echipei va saluta pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  6. cand se decide jucatorea si jucatorul anului ?

    RăspundețiȘtergere