miercuri, 30 octombrie 2013

Clasamente nationale individuale la zi

Egalitatile nu sunt rezolvate conform regulamentului, se vor rezolva doar la final, dupa cele 7 turnee.







7 comentarii:

  1. In clasamentul absolut 50+ este o greseala (in favoarea mea!!!). Astfel, in evidentele mele, la turneul 1: DUMITRASCU EUGENIA 25 de puncte (nu 24), IOANCEA ION 24 de puncte (nu 23), DUMITRASCU DANIEL 23 de puncte (nu 22), BONIFERT GABOR 22 de puncte (nu 21), ANTIMIRESCU CORNELIU 21 de puncte (nu 20) si DUMITRASCU GABRIEL 20 de puncte (nu 25)!
    GABRIEL DUMITRASCU

    RăspundețiȘtergere
  2. La categoria masculin B punctele sunt extrase din clasamentul absolut B si nu din clasamentele masculin B ale celor doua turnee! Este corect? Daca da, care a fost rostul celor doua clasamente masculin B publicate in urma celor doua turnee?
    GABRIEL DUMITRASCU

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se departajeaza doi jucatori cu acelasi numar de popice dupa 6 jocuri? In regulament scrie ca dupa scorul din ultimul joc, dar nu se precizeaza daca acest scor este cu bonus (handicap)! Concret, in turneul 2, VARGA GYOZO are 959 la fel ca si VINTILA ANDREEA dar in ultimul joc a dat 155 fata de 153! Daca se adauga bonusul de 8 puncte atunci clasamentul masculin B (extras din absolut B! vezi comentariul de mai sus) este corect cu VARGA GYOZO 15 puncte! Daca nu se adauga 8 puncte atunci in clasamentul absolut B-turneu 2 VARGA GYOZO are 20 de puncte!
    Sper ca nu am fost prea alambicat in ceea ce am spus! Multumesc!
    GABRIEL DUMITRASCU

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. la 50+ e cum ai zis tu, o sa fie corectat
    2. punctajele la masculin B tb sa fie din clasamentul masculin separat. o sa fie corectat.
    3.la fete scorul lor din ultimul joc e cu tot cu handicap, asa ca Andreea e in fata ta.


    va multumesc pentru sesizari, dar volumul de munca e enorm si teoretic e singura pesoana care le face- Andreea, iar una care sa le verifice-eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In regula! O sa corectez si in evidentele mele! Nu era vorba de mine in clasamentul cu Andreea ci de Varga Gyozo! Numai bine! GABRIEL DUMITRASCU

      Ștergere
  5. daca vrei sa ne ajuti, iti pot da drept de editare la clasamente si sa le faci tu, fiindca esti mult mai precis si mai eficient decat noi.
    adica sa te cooptam in Subcomisia de competitii, carevasazica.
    cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  6. Clasamentele ptr. individual B, si B feminin nu sunt gata inca?
    Sz.Kinga

    RăspundețiȘtergere