joi, 7 august 2014

Antrenamentele oficiale de la WYC 2014

au loc azi.
noi jucam de  la ora 9, ora Romaniei, in al treilea squad.

Au fost publicate si hartile topografice, care sunt AICI.
Topografia e invers fara de uan normala pentru scoruri mari, avand o creasta pe miloc si inclinata inspre santuri.
Conditii nu prea bune pentru scoruri mari, dar pistele sunt destul de similare intre ele si e posibil ca jucatorii bine robotizati sa dea medii mari,  iar ceilalti mici.
dupa cum arata topografia, ungerea lunga va trebui jucata mult din stanga, iar scurta cam ca o medie, sau usor diagonala spre pocket.

Fara sa stim asta, constatasem de la antrenamentele de alaltaieri ca scurta nu prea te iarta cand te duci spre sant (anormal), iar lunga nu intoarce deloc din dreapta, dar foarte mult prin sageata 5.

E un caz tipic in care topografia e dominanta si decide modul de joc al pistelor


Transmisie LIVE AICI
SITEUL OFICIAL

UPDATE
Antrenamentele au decurs foarte bine, iar situatia se prezinta exact cum parea si in teorie.
Un plus ar fi ca uleiul Kegel Fire, folosit aici, face ca reactia pe Mexico 45 ft sa fie mult mai puternica ca in tara, datorita vascozitatii mai mari a uleiului, care face pereche buna cu pistele relativ noi, lipsite de frecare.

Toti cinci au jucat bine, si-au gasit bilele si solutiile.
Prima competitie e cea de individual, unde  vor juca maine Mihai si Cosmin, de la 4.00, Laura poimaine, de la 4.00, iar David si Arbi poimaine, de la 8.30.
prima ungere e Beijing 35 ft.
Nivelul de scor al campionatului nu cred ca va fi prea mare, datorita topografiei, care necesita mare atentie la executie.

Update 2
Am urmarit ultimul squad, cu  americanii, care au gasit solutii de joc instant si si-au creat niste zone de joc fantastice, care vor duce scorurile mult in sus..
la americani am vazut si un arsenal perfect pentru conditiile de joc, precum si o versatilitate iesita din comun, mai ales la baieti, care jucau scurta cu uretan matuit, sau cu bile  mediu agresive, cu unghiuri de rotatie mai mici, nu aveau bile de spare, dadeau tot cu reactive etc.
Suedezii si rusii nu preau la fel de buni, nici arsenalul, nici solutiile si nici executiile nefiind la inaltime.

in squadul asta pistele s-au uscat si deschis foarte tare, se putea juca lunga cu breakpoint 8 si scurta cu santul (pentru cei cu executie precisa, restul erau prizonieri)
ramane de vazut cum va fi in concurs, dar e clar ca o parte dintre jucatori vor da foarte mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu