marți, 26 august 2014

Boicotarea campionatului?

A aparut ca o posibilitate pe care mai multe cluburi o iau in considerare, avand in vedere atitudinea FRPB fata de bowling: finantare 0 si  luarea tuturor deciziilor peste capul celor din bowling, cu schimbarea abuziva a clasamentelor .

Eu nu stiu ce sa zic, fiindca am lucrat mult la organizarea sezonului trecut, care a fost cel mai aglomerat, ca numar de competitii, si cu multe progrese evidente - ungeri sport la toate competitiile si pentru toate categoriile, scoruri online, sedinte CCB transparente si regulamentare, Gala Campionilor samd

Pe de alta parte, asa bataie de joc si dispret nu intalnesti prea des, nici macar in Romania.
Nu ne impiedica nimeni sa organizam un campionat autonom, fara implicarea federatiei, care oricum incaseaza de pomana bani  de la stat pentru bowling.

Dar sunt prea multe interese si orgolii si nu cred ca se va realiza.
Da' cine stie?

Eu nu mai sunt implicat in nimic, dar mi-ar fi drag ca intr-o zi sa avem federatia noastra.

7 comentarii:

  1. Niciodata nu vom avea asa ceva. Noi nu stim sa pierdem, nu stim sa ne felicitam adversarul care ne-a invins, suntem cu ochii pe stampile si carnetele poate poate gasim ceva pe acolo. Conflictul de interese este foarte mare la acest moment si la o organizare asemanatoare vocile care vor contesta corectitudinea unei astfel de competitii vor fi si mai des auzite.

    Mircea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Mircea, de ce nu facem un campionat fara reguli??? .... la primul meci cand jucam cu Elcomexul, d-nu Pelicanu s-a uitat la carnetele noastre si nu a lasat pe un coechipier de la noi sa joace pentru ca nu avea viza medicala ... cu aceeasi problema joaca cei de la Galati ( 2 jucatori) si nu se intampla nimic, ei au drept de joc .... asa e corect nu??? T. Geza

    RăspundețiȘtergere
  3. Geza te rog sa iei legatura cu arbitrul acelei partide Antimirescu Corneliu sa te lamureasca ce s-a intamplat la acel meci. Nu aruncam niste vorbe in nestiinta de cauza sau pe ce am auzit de la unu si de la altul. Eu daca eram arbitru faceam ce a facut Pelicanu la voi, nu le dadeam voie sa joace.Voi puteti sa contestati in instanta vicierea de rezultat si sa cereti daune.
    Vali campionatul autohton putem sa-i spunem Open, Liga sau cum vrei tu si sa ne intalnim la un sprit sa ne distram. Daca nu ne facem federatie separata sau sa ramanem in asta am terminat cu participarea la competitiile organizate de ETBF sau WTBA.

    RăspundețiȘtergere
  4. si ce a facut d-nu Pelicanu la noi a fost foarte corect, dar sa aplicam si la ceilalti .... nu numai la Bobowling!!!!!!!!! Geza

    RăspundețiȘtergere
  5. Nimeni nu are ceva in mod special cu Bobowling. Voi sunteti niste victime intamplator. Putea sa fie in locul vostru oricare alta echipa din campionat. Nu o lua pesronal sau nu va persecutati singuri.
    Au fost doua cazuri in care au fost de vina arbitrii pentru ca :
    NU SE CUNOSC REGULAMENTELE! !!!!!!!!!!!!!!!!
    Daca un arbitru, un jucator, un oficial, un antrenor respecta prevederile Regulamentelor, nu se mai ajungea astazi la 150 de comenturi pe facebook.
    O zi buna

    RăspundețiȘtergere
  6. aici nu se pune problema arbitrajului .... cei doi jucatori daca au fost trecuti pe tabel meciul se pierde automat conform regulamentului indiferent daca a lasat arbitrul sa joace sau nu!!!!!!
    cei doi nu aveau drept de joc, iar daca au jucat nu se pune scorul celor doi daca procedam conform regulamentului!!!!!!!!!!!!!!! .... dar nu inteleg un singur lucru, de ce nimeni nu stie cine a omologat acel rezultat .... pe facebook Vali a scris ca nu au fost inca omologate rezultatele, acum eu nu mai stiu ce sa cred .... si aici nu trebuie sa cautam vinovati, trebuie cei din conducere sa modifice rezultatele conform regulamentului!!!!!!!!!!!!!
    Geza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in regulamentul Comisiei de disciplina, atasat Statutului apare clar ca e meci pierdut si 1000 de lei amenda.
      dar asa sfidare si dispret n-am vazut niciodata.
      secretarul:" n-au avut viza decat zi!"

      ei voiau sa mi-o traga mie si sa le ia aparareacelor din Galati, care sunt fosti popicari de elita, campioni europeni, mondiali..

      de aia m-am si retras, ca sa intelegeti ca nu cu mine o problema, ci cu bowlingul.
      daca ai sti ce tipete si istericale sunt pe federatie cand vine vorba de bowling, te-ai ingrozi!

      Ștergere