duminică, 3 august 2014

Lotul Romaniei pleaca la Campionatele mondiale de tineret

Lotul este format din Alexandru Arbanas, Orlanda David, Mihai Pavel, Cosmin Buga si Laura Piros, insotiti de mine.

Este o premiera pentru Romania, care nu a participat NICIODATA la un mondial de juniori/tineret.

Este o oportunitate pentru o generatie de tineri jucatori, in care parintii si cluburile lor au investit imens.

Este o ocazie unica pe termen mediu, fiindca nu mai avem juniori valorosi in momentul de fata si e nevoie de 2-3 ani ca sa cresti un jucator cat de cat competitiv, iar mondialele sunt o data la 2 ani.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fara:

- parintii copiilor
- firmele care au sponsorizat pregatirea si participarea: IDM Club,Turkish Airlines, TNT
- sponsorii persoane fizice: Balan Marius, Lucian Paraschiv, Ioan Ionescu, Calagiu Cristian
- sponsorii privati ai fiecarui jucator
- FRPB, care a platit taxele de inscriere si diurna

Efortul lor este greu de estimat, dar e vorba de costuri totale de peste 20.000 de euro.

Daca ar fi sa luam in calcul doar transportul bilelor, el ar costa 6 euro/kg la cargo, 18 euro/kg pe avion si 25 euro/kg in regim de curier express.
Si asta doar pentru dus, ca la intors cam toata lumea isi lasa bilele acolo, ca nu mai merita sa le aduca acasa.
Iar noi am trimis cu TNT-ul cam 170 kg de bile, dus-intors!

Le multumesc  tuturor celor care au facut posibil acest lucru si sper ca rezultatele noastre sa multumeasca pe toata lumea!

SITEUL CAMPIONATELOR MONDIALE

3 comentarii:

  1. Bafta copiii....Hai Popestiu!!!!! fortza rockere!!!!! Hai Rapidistule...... Baga mare Laura.... Succes Mihai.... te asteptam la IDMm:))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta multa de tot !!!!

    Claudiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc tuturor celor care au facut posibila aceasta deplasare a copiilor la Campionatul Mondial de Tineret, incepand de la antrenorii care i-au descoperit si incurajat, si vreau sa mentionez aici pe inimosul Vali Piros, care nu inceteaza sa le fie alaturi, pe Marius Piticariu care i-a descoperit pe unii dintre ei, i-a incurajat si i-a sustinut, si nu in ultimul rand pe Juha Maja, continuand cu echipa de club unde au activat fiecare dintre ei, iar la Oxygen au fost extrem de multi oameni inimosi care au crescut pe langa ei copii valorosi. Mii de multumiri extraordinarei echipe Elcomex care de fiecare data nu a precupetit nimic in a-i ajuta pe acesti copii, personal dlui Grecu, care de fiecare data, timp de trei ani de zile a facut posibila deplasarea lor in diverse competitii internationale si a fost alaturi de aceasta tanara generatie, si nu in ultimul rand dlui Ionescu car a pus la dispozitie pistele IDM-ului si antrenamentele gratuite in pregatirea acestei deplasari.
    Cu totii ati fost la inaltime si pentru asta va multumim tuturor! As vrea ca nimeni sa nu fie suparat daca numele nu i-a fost mentionat, dar sa stiti ca purtam o mare recunostinta acestei frumoase familii a bowlingului romanesc si sper sa nu supar pe nimeni daca ii mentionez alaturi de sponsorii oficiali (TNT si TURKISH AIRLINES) si antrenorul echipei Vali Piros si pe Cristi Calagiu, Marius Balan, Lucian Paraschiv, Catalin Gheorghe, Romeo Gagenoiu, Dan Stefan si foarte multi altii care au facut posibila aceasta participare la Hong Kong a tinerilor nostri precum si pregatirea unora dintre ei de-a lungul ultimilor patru ani. Mult succes echipei de tineret a Romaniei!
    Parintii lui Alex Arbanas

    RăspundețiȘtergere