marți, 24 martie 2015

Apelul Geaninei Dumitrascu pentru crearea noii Federatii

Buna ziua,
Va rog sa gasiti atasata acestei postari o adresa catre reprezentantii cluburilor de bowling din Romania, dar cu efecte asupra tuturor jucatorilor. Pentru ca piatra de inceput a fost pusa in cadrul Adunarii de saptamana trecuta, vin cu rugamintea de a ne mobiliza intr-un efort comun sa punem pe picioare propria noastra Federatie. Desigur ca vor fi printre noi persoane reticente, care au asistat de-a lungul timpului si la alte incercari de aceeasi natura, dar am convingerea ca de aceasta data, prin implicarea cat mai multor persoane in acest demers, vom iesi victoriosi. Pentru cei care nu inteleg necesitatea desprinderii de actuala Federatie de Popice-Bowling, am sa incerc sa fac un mic rezumat privind argumentele ce au stat la baza acestei actiuni:
1. Ne vom putea gestiona singuri resursele financiare.
Taxele platite (cele de afiliere, de transfer, vizele anuale, amenzi etc) vor deservi exclusiv interesele jucatorilor de bowling, nu asa cum s-a intamplat pana acum, cand nu ni s-au intors nici macar cotizatiile noastre (fara sa mai luam in calcul sumele provenite de la minister)
Vom putea obtine sponsorizari fara sa riscam directionarea acestora catre alte sectiuni (popice).
Vom putea sustine loturile la participarile internationale (actuala federatie ne-a adus la cunostinta ca nu va plati nici macar taxele de inscriere, nu mai vb de transport, cazare etc)
2. Vom detine controlul asupra tuturor deciziilor, organul suprem de conducere fiind cluburile de bowling.
Cel mai pertinent exemplu pe care vi-l pot da s-a intamplat in cadrul aceleiași Adunari, cand Raluca Gindac a fost singura candidata pentru postul de Vicepresedinte (la Bowling, nu la Popice). Din pacate, canditatura sa a fost respinsa prin votul cluburilor de Popice (imi este greu sa inteleg de ce se implica sectiunea de popice in bucataria interna a Bowlingului! Repet, Raluca a candidat pentru un post pe sectiunea de Bowling, deci fara niciun fel de efecte asupra celor de la popice!!!
Sub umbrela noii Federatii, decizia apartine intotdeauna cluburilor.
Este adevarat ca nu va fi usor, insa nici pana acum nu a fost. Partea de organizare va ramane ca si pana acum in sarcina celor cu abilitati si dornici sa intinda o mana de ajutor. Sa va mentionez ca implicarea actualei Federatii in orice competitie (turneu) a fost 0? Weekendul ce tocmai s-a incheiat am organizat in sala pe care o reprezint cel de-al cincilea Turneu de Individuale. Fiecare jucator a fost obligat sa plateasca pe langa tariful perceput de sala si arbitrii si o taxa de 10 lei catre federatie. Va rog sa imi spuneti daca dvs ati vazut vreun reprezentant FRPB in sala. Nici macar sa incaseze banii nu au binevoit, chitantele fiindu-ne puse la dispozitie de Mircea Nicolescu.
Pana in acest moment, avem sustinerea Ralucai Gindac pe partea de documentatie (ea se va ocupa de formele legale de constituire a noii Federatii). Vai Piros s-a oferit sa ne puna la dispoztie spatiul pentru sediu. Cluburile Miercurea Ciuc, Septimia, Amica, North Star, Oxygen, Constructorul, Sport`s Palace si-au anuntat deja intentia de a se implica (asa cum pot) in toate demersurile ce vor urma.
Va rog de asemnea sa va ganditi la formula unei echipe care sa colaboreze in vederea atingerii obiectivului propus.
Va multumesc pentru rabdarea de a fi parcurs aceste randuri si va rog, haideti sa lasam orgoliile personale deoparte si sa pregatim asa cum se cuvine terenul pentru generatiile ce vor urma.
O zi buna!
Astept raspunsul dvs

ADRESA

Catre
CLUBURILE DE BOWLING

Urmare a Adunarii Generale ce s-a desfasurat in data de 19.03.2015 la sediul
Federatiei Romane de Popice-Bowling si in cadrul careia s-a vot unanim separarea
bowlingului de popice, prin prezenta va rugam sa ne transmiteti in cel mai scurt timp
cu putinta, in scris, semnat si stampilat pozitia clubului pe care il reprezentati cu
privire la constituirea Federatiei Romane de Bowling.
Totodata va aducem la cunostinta ca dupa strangerea tuturor acordurilor
cluburilor de bowling din Bucuresti si din tara, vom solicita convocarea unei Adunari
Extraordinare la care subliniem importanta participarii a unui reprezentant din partea
fiecarui club.
Avem rugamintea de a ne inapoia aceasta adresa, semnata si stampilata
corespunzator la urmatoarele adrese de e-mail:

ralucagindac@yahoo.com
geanina.ifrim@yahoo.com

Un comentariu:

  1. eu lucrez si pro-bono 2 ani, pe orice "pozitie" vreti voi, pot sa tin legatura si cu ETBF/WTBA, cu care am legaturi foarte bune

    RăspundețiȘtergere